דרוש מידע נורת אזהרה במיצובשי לנסר דחוף דחוף דחוף ???

מקוריות

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
יש מישהו עם מיצבושי שהיה לו נורה כזאת וזה היה בעיה רצינית?

אשר כותבת

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אגב, תרימו טלפון לידידים, אם הם פנויים- תתייעצו איתם טלפונית, יש להם המון מידע לגבי מצבי חירום של רכבים.
כמובן לא כתחליף למוסך, אלא להתרשמות ראשונית עד לבדיקה מקצועית.. (אם חשוב לכם כמובן).

רחשי הלב

משתמש מקצוען
בחלק גדול מרכבי הטויטה קורולה הנורה הזו דולקת באופן קבוע. לי נאמר על ידי 2 מוסכניקים שיש בעיה במשהו שנקרא ממיר קטליטי, אנא עארף מה זה, אבל לתקן את זה עולה הון וזה ממש לא מפריע ביום יום. כל פעם לפני הטסט אני מנתק את המצבר והנורה נכבית לכמה שעות.
לפני כמה ימים האוטו התחיל לרעוד בצורה מפחידה והנורה הזו התחילה להבהב, התברר שהלך לי חלק במנוע נקרא 'קוהל' או 'כוהל', 400 ש"ח וסגרנו סיפור.
בקיצור, שווה לראות מוסכניק אבל בלי לחץ.

כספומילי

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
אז כן, יש לי מיצובישי כזאת, בוודאות מדובר בבעיה במנוע, עלות החלפה 5000 ש"ח, אני מוכנה לבוא לקחת את הרכב מכם, לקחת למוסך, לתקן, להביא לכם עד הבית רכב חלופי וכמובן לשלם את העלות.
נראה לי שיש גבול לידע שפרוג מסוגל לתת, אי אפשר לפתור את כל חוסר הידע בלחיצת כפתור, יש דברים שצריך פשוט לבדוק אצל המומחים, מה לעשות?!

GALAXY

משתמש מקצוען
אז כן, יש לי מיצובישי כזאת, בוודאות מדובר בבעיה במנוע, עלות החלפה 5000 ש"ח, אני מוכנה לבוא לקחת את הרכב מכם, לקחת למוסך, לתקן, להביא לכם עד הבית רכב חלופי וכמובן לשלם את העלות.
נראה לי שיש גבול לידע שפרוג מסוגל לתת, אי אפשר לפתור את כל חוסר הידע בלחיצת כפתור, יש דברים שצריך פשוט לבדוק אצל המומחים, מה לעשות?!

לא נראה לי שזה יפה ככה להלחיץ. פשוט מאטד היא נמצאת במצב של חוסר אונים. וקהילת פרוג היא אמצעי העזרה שיש כרגע, לכן היא פנתה כאן.

מקוריות

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
וואי ממש תודה....
מתי תוכלי?
וכמה זה יעלה?

כספומילי

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
לא נראה לי שזה יפה ככה להלחיץ. פשוט מאטד היא נמצאת במצב של חוסר אונים. וקהילת פרוג היא אמצעי העזרה שיש כרגע, לכן היא פנתה כאן.
נראה לי שהרעיון די ברור, כך שאני לא דואגת שהיא נלחצה
וואי ממש תודה....
מתי תוכלי?
וכמה זה יעלה?
הרגע! דקה אני אצלך...

מקוריות

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אשמח לקבל עוד תגובות מבעלי לנסר....
תודה רבה
ומי שמטריד אותו הנושא לא מחוייב להגיב.

דורהלה

משתמש פעיל
אף אחד בעולם לא יוכל לתת לך תשובה רצינית לבעיה הזו דרך פורום,
המשמעות של הנורה הזו בתרגום מאנגלית זה - בדוק מנוע.
הנורה הזו נדלקת ומצביעה על עשרות תקלות שקשורות למנוע
החל בחיישנים, מערכות יניקה, הצתה, פליטה, ניהול גזים ועוד,
כדי לדעת מה אומרת הידלקות נורה זו ברכבך יש לחבר את הרכב לסורק תקלות במוסך ולפענח ע''פ קוד תקלה,
זה יכול להיות סליל כוהל, יכול להיות ממיר קטליטי או סתם תדלוק בתחנה שמוהלת אחוז גבוה של מים בדלק (קרה לי פעם) או אלף ואחד דברים אחרים,
בגדול כל עוד שלא חשת ברעשים חריגים, רעידות השתנקויות וכו'
יש סבירות גבוהה שזה מסוג התקלות הפחות קריטיות אבל מומלץ לבצע בדיקה במוסך,
אגב גם כלכלית, חלק גדול מתקלות במנוע או בחיישנים של ניהול המנוע גורם לצריכת דלק גבוהה.
בכל מקרה בלי לחץ,
שבוע טוב.

סטודיו מיתר

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
הי @דורהלה אם את/ה כבר כאן..
אם החליפו לי סליל ועדיין דולק נורת הכריות אויר, יש סיכוי שלא התקינו טוב את הסליל, או שצריך גם לחבר למחשב כנ"ל, וא"כ מה ידוע לכם על זה מחירים וכד'
תודה מראש
וסתם אם חשוב לסדר את זה לפני טסט, או שהם לא רואים את זה

דורהלה

משתמש פעיל
סליל כוהל לא קשור לכרית אוויר,
האם אתה מתכוון לסליל הגה (סליל שעון)?
אם הבעיה הייתה בסליל הגה המוסך אמור לאפס את התקלה במחשב והיא לא אמורה לחזור ולהופיע,
אם היא מופיעה שוב,
או שלא איפסו במחשב,
או שיש בעיה אחרת יתכן בכרית אוויר עצמה,
אם זו תקלה מס' 1 זה נע בין חינם, לכמה מאות בודדות במוסך מורשה,
אם זה 2 צריך לדעת קודם מה הבעיה.

אגב הרכב הוא יונדאי / קיה?

סטודיו מיתר

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
תודה רבה!
סליל הגה כמובן, לא ידעתי שצריך לאפס.
אחפש מוסך זול לעניין, מן הסתם זו הבעיה כי ביחד עם נורת הכרית הלך גם הצופר, ועכשיו חזר הצופר ונשארה הנורה

מקוריות

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אף אחד בעולם לא יוכל לתת לך תשובה רצינית לבעיה הזו דרך פורום,
המשמעות של הנורה הזו בתרגום מאנגלית זה - בדוק מנוע.
הנורה הזו נדלקת ומצביעה על עשרות תקלות שקשורות למנוע
החל בחיישנים, מערכות יניקה, הצתה, פליטה, ניהול גזים ועוד,
כדי לדעת מה אומרת הידלקות נורה זו ברכבך יש לחבר את הרכב לסורק תקלות במוסך ולפענח ע''פ קוד תקלה,
זה יכול להיות סליל כוהל, יכול להיות ממיר קטליטי או סתם תדלוק בתחנה שמוהלת אחוז גבוה של מים בדלק (קרה לי פעם) או אלף ואחד דברים אחרים,
בגדול כל עוד שלא חשת ברעשים חריגים, רעידות השתנקויות וכו'
יש סבירות גבוהה שזה מסוג התקלות הפחות קריטיות אבל מומלץ לבצע בדיקה במוסך,
אגב גם כלכלית, חלק גדול מתקלות במנוע או בחיישנים של ניהול המנוע גורם לצריכת דלק גבוהה.
בכל מקרה בלי לחץ,
שבוע טוב.
ביינתים אין שום משהן חריג....
הבעיה שמחר אני אמורה לבצע כמה נסיעות חשובות ברחבי הארץ ומפחדת ליתקע.

yael c

משתמש חדש
ככה, הסכיתו ושמעו; ברוב הטויוטה קורלה יש את הנורה הזו
כבר 4 שנים אנו נוסעים כך,
המוכר של האוטו הסביר לי ככה
יש חיישן ליד האגזוז שקולט את פליטות העשן
וכשמשהו משתבש בחיישן, נדלקת הנורה
לעניות דעתי מניסיון אישי אין לחשוש !,
ולראיה כשעברתי טסט כמובן פסלו את זה ,
טכנאי רכב באזור, ניתק את החיבור למצבר כשהרכב דולק
והנה פלא הנורה כבתה
וכך הרכב עבר תטסט
בברכת נסיעה טובה ורגועה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה