נו היה למישהו כזה דבר?
אז כן, יש לי מיצובישי כזאת, בוודאות מדובר בבעיה במנוע, עלות החלפה 5000 ש"ח, אני מוכנה לבוא לקחת את הרכב מכם, לקחת למוסך, לתקן, להביא לכם עד הבית רכב חלופי וכמובן לשלם את העלות.
נראה לי שיש גבול לידע שפרוג מסוגל לתת, אי אפשר לפתור את כל חוסר הידע בלחיצת כפתור, יש דברים שצריך פשוט לבדוק אצל המומחים, מה לעשות?!
וואי ממש תודה....אז כן, יש לי מיצובישי כזאת, בוודאות מדובר בבעיה במנוע, עלות החלפה 5000 ש"ח, אני מוכנה לבוא לקחת את הרכב מכם, לקחת למוסך, לתקן, להביא לכם עד הבית רכב חלופי וכמובן לשלם את העלות.
נראה לי שיש גבול לידע שפרוג מסוגל לתת, אי אפשר לפתור את כל חוסר הידע בלחיצת כפתור, יש דברים שצריך פשוט לבדוק אצל המומחים, מה לעשות?!
נראה לי שהרעיון די ברור, כך שאני לא דואגת שהיא נלחצהלא נראה לי שזה יפה ככה להלחיץ. פשוט מאטד היא נמצאת במצב של חוסר אונים. וקהילת פרוג היא אמצעי העזרה שיש כרגע, לכן היא פנתה כאן.
הרגע! דקה אני אצלך...וואי ממש תודה....
מתי תוכלי?
וכמה זה יעלה?
ניסן טידה 2009אגב הרכב הוא יונדאי / קיה?
ביינתים אין שום משהן חריג....אף אחד בעולם לא יוכל לתת לך תשובה רצינית לבעיה הזו דרך פורום,
המשמעות של הנורה הזו בתרגום מאנגלית זה - בדוק מנוע.
הנורה הזו נדלקת ומצביעה על עשרות תקלות שקשורות למנוע
החל בחיישנים, מערכות יניקה, הצתה, פליטה, ניהול גזים ועוד,
כדי לדעת מה אומרת הידלקות נורה זו ברכבך יש לחבר את הרכב לסורק תקלות במוסך ולפענח ע''פ קוד תקלה,
זה יכול להיות סליל כוהל, יכול להיות ממיר קטליטי או סתם תדלוק בתחנה שמוהלת אחוז גבוה של מים בדלק (קרה לי פעם) או אלף ואחד דברים אחרים,
בגדול כל עוד שלא חשת ברעשים חריגים, רעידות השתנקויות וכו'
יש סבירות גבוהה שזה מסוג התקלות הפחות קריטיות אבל מומלץ לבצע בדיקה במוסך,
אגב גם כלכלית, חלק גדול מתקלות במנוע או בחיישנים של ניהול המנוע גורם לצריכת דלק גבוהה.
בכל מקרה בלי לחץ,
שבוע טוב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: