סוף סוף מישהו כותב את האמת
בכלל לא קשור לקורונה...
בכלל לא קשור לקורונה...
אני חושב שזה ממש שטויות אין לשוטר זכות להיכנס ככה לביתתסתכלו טוב טוב.!
שוב ושוב.
על הסרטון איך שהשוטר יורד בסולם.
תצאו לרגע מהפוזיציה שלכם הצדקנית והמגזרית.
שימו לב לכמה נתונים מעניינים:
א. השוטר יורד בסולם - המוזיקה לא מפסיקה! אדרבה, מתחילים שיר חדש.
ב. השוטר מבקש להפסיק את המוזיקה - הם אפילו לא מתייחסים אליו.
ג. שהשוטר הולך לפתוח את הדלת - ממשיכים לשיר, ומתגרים בו במנגינה "אסור לך להכנס לבית שלנו"... (מותר לו .ע"ל)
ד. שימו לב לתחילת הסרטון... עומד אדם כלשהוא ליד הדלת. ("הם לא ידעו שהשוטרים דופקים בדלת"... בטח בטח...)
ה. השוטר מנתק לו את המיקרופון - ובכל זאת הוא ממשיך עם הקלידים.
ו. השוטר מוציא את הכבלים מהמיקסר בצורה רגילה. ורק שהוא לא מצליח הוא מושך בחוזקה (לא כמו שהתלהמו כאן)
ז. מעל הכל, השוטרים כבר היו בדירה לפני הזמן המדובר, רואים על כל הנוכחים, שהם ממש לא מופתעים... ההגברה הפריעה לשכנים ולכן השוטרים הגיעו! זה הכל.
אנחנו חיים במדינה מתוקנת. לא בקונגו. אם שוטר מבקר אצלך בבית, תכבד אותו.
גם אם אתה לא מסכים עם מה שהוא דורש ממך (וגם אני לא מסכים עם הדרישה שלו - אבל זה לא רלוונטי) אתה צריך לכבד את הדרישה כי הוא נציג החוק.
הרגלנו מגיל אפס לחשוב ששוטר זה רע, ואנחנו זה הטובים.... כל המתלהמים פה מה הם עושים, שיש להם פריצה לבית באמצע הלילה, מתקשרים למשטרה או לישראל כהן שיכתוב על זה בטוויטר??
זה ממש ביזיון להשוות את המקרה למכות של מיושי רוזנברג, גם אם מאכילים אותנו כמה אנחנו מסכנים וצודקים. (עם מעטפת יח"צ שדואגת לכך) זה לא אומר שזה נכון.
יש פרט שלא הסברתתסתכלו טוב טוב.!
שוב ושוב.
ג. שהשוטר הולך לפתוח את הדלת - ממשיכים לשיר, ומתגרים בו במנגינה "אסור לך להכנס לבית שלנו"... (מותר לו .ע"ל)
ד. שימו לב לתחילת הסרטון... עומד אדם כלשהוא ליד הדלת. ("הם לא ידעו שהשוטרים דופקים בדלת"... בטח בטח...)
ו. השוטר מוציא את הכבלים מהמיקסר בצורה רגילה. ורק שהוא לא מצליח הוא מושך בחוזקה (לא כמו שהתלהמו כאן)
ז. מעל הכל, השוטרים כבר היו בדירה לפני הזמן המדובר, רואים על כל הנוכחים, שהם ממש לא מופתעים... ההגברה הפריעה לשכנים ולכן השוטרים הגיעו! זה הכל.
גם אם אתה לא מסכים עם מה שהוא דורש ממך (וגם אני לא מסכים עם הדרישה שלו - אבל זה לא רלוונטי) אתה צריך לכבד את הדרישה כי הוא נציג החוק.
הרגלנו מגיל אפס לחשוב ששוטר זה רע, ואנחנו זה הטובים.... כל המתלהמים פה מה הם עושים, שיש להם פריצה לבית באמצע הלילה, מתקשרים למשטרה או לישראל כהן שיכתוב על זה בטוויטר??
זה ממש ביזיון להשוות את המקרה למכות של מיושי רוזנברג, גם אם מאכילים אותנו כמה אנחנו מסכנים וצודקים. (עם מעטפת יח"צ שדואגת לכך) זה לא אומר שזה נכון.
סלח לי, הדברים שלך ממש לא לעניין.תסתכלו טוב טוב.!
שוב ושוב.
פרשיית תיק 5000!!! שמתם לב שהאשכול הולך וצומח ועוקף את ''אשכולי הקורנה'' אנחנו בתחילת הליל [שימורים ]והאשכול אוחז כבר בעמ' 21תגידו,
יש קשר בין משפחת דיקמן (המוזיקלית)
לבין משפחת דיקמן (הנהלת אתר פרוג) ?
נכון, ששוטר פורץ לבית חייבים לשיר "מותר לך, מותר לך להיכנס לבית שלנו"שהשוטר הולך לפתוח את הדלת - ממשיכים לשיר, ומתגרים בו במנגינה "אסור לך להכנס לבית שלנו"...
זה ממש חוצפה!! באיזה מקום בעולם רואים שוטר יורד מסולם ומתחילים שיר חדש??!!א. השוטר יורד בסולם - המוזיקה לא מפסיקה! אדרבה, מתחילים שיר חדש
ברור ברור, בשביל זה יש לנו סלוןאם שוטר מבקר אצלך בבית, תכבד אותו
מה לעשות? החוק אומר שכן.אני חושב שזה ממש שטויות אין לשוטר זכות להיכנס ככה לבית
תחליף את זה ליורי הרוסי..יורם בוזגלו הגברתן שבר בקבוק בירה
סליחה?שני שוטרים נכנסו לבית בלי מסכה
לא רק שהם היו בלי מסכה, הם גם לא הקפידו על מרחק של שני מטר
לא רק שלא הקפידו על המרחק הזה, עוד אחד מהם נגע ברולי (שוב, בלי מסיכה...)
לח לי, הדברים שלך ממש לא לעניין.
אם הם עושים את זה עם אישור, אז שיצפצפו על השוטרים מהתחלה ועד הסוף.
א. להתחיל שיר חדש.
ב.לא להפסיק את המוזיקה.
ג. ו"אסור לך להיכנס" וכו', וכבר דובר באשכול הזה שזה ממש לא חלק שהם נכנסו אל הבית.
ד. למה שיפסיקו עם הקלידים? אם מדובר בהופעה מאושרת?
וכו' וכו'
לא הבנתי את ז'. אתה חושב שהשוטרים היו שם קודם?
ברור שלא, השוטר היורד פותח להם את הדלת.
תסתכלו קצת על התגובות שלי בפורום, תקפו אותי די הרבה על זה שהצדקתי את המשטרה בהרבה מקריםסליחה?
מה אני מדוברות המשטרה??
מה אכפת לי מה השוטרים עושים.
אני רק לא אוהב שמשתמשים בנו להגיד שאנו מסכנים ורודפים אותנו על זה שאנו חרדים.
השוטרים נכנסו כי הם עשו רעש. נקודה.
והשוטרים לא היו אדיבים . כי גם (מה לעשות...) לא הפגינו אזרחות למופת.
עכשיו אתה מבין למה השוטרים לא הכי אוהבים את המגזר שלנו?למחוק מיד!
הכללה.אין שום מגזר
נכון. כולל המגזר החרדי כמובן.אין שום מגזר במדינה שצועק נאצים לשוטרים.
אהבתי את ההיגיון המוזקלי שלך.נכון, ששוטר פורץ לבית חייבים לשיר "מותר לך, מותר לך להיכנס לבית שלנו"
זה ממש חוצפה!! באיזה מקום בעולם רואים שוטר יורד מסולם ומתחילים שיר חדש??!!
מזל שהשוטר לא עלה בסולם - זה כבר היה פלילי!
ברור ברור, בשביל זה יש לנו סלון
מחילה. אני גם לא סובל את התנהגות השוטרים. באמת התנהגות חמורה ביותר. וחצופה. ולא דמוקרטית. ואולי צריך להכניס כמה שוטרים לכלא ולקנוס אותם במליוני שקלים.וכבר אמר מי שאמר: משטרת ''ישראל'' היתה יכולה ללמד את היטלר פרק או שניים באנטישמיות.
איפה הבעיה כאן?א. השוטר יורד בסולם - המוזיקה לא מפסיקה! אדרבה, מתחילים שיר חדש.
למה שיתייחסו?ב. השוטר מבקש להפסיק את המוזיקה - הם אפילו לא מתייחסים אליו.
נו, ו..?ג. שהשוטר הולך לפתוח את הדלת - ממשיכים לשיר, ומתגרים בו במנגינה "אסור לך להכנס לבית שלנו"... (מותר לו .ע"ל)
ובגלל זה מותר להם לעבור על החוק ולפרוץ לבית ?ד. שימו לב לתחילת הסרטון... עומד אדם כלשהוא ליד הדלת. ("הם לא ידעו שהשוטרים דופקים בדלת"... בטח בטח...)
למה שיפסיק?ה. השוטר מנתק לו את המיקרופון - ובכל זאת הוא ממשיך עם הקלידים.
וזה בסדר?ו. השוטר מוציא את הכבלים מהמיקסר בצורה רגילה. ורק שהוא לא מצליח הוא מושך בחוזקה (לא כמו שהתלהמו כאן)
אבל איך כל זה גורם להם לעבור על החוק?ז. מעל הכל, השוטרים כבר היו בדירה לפני הזמן המדובר, רואים על כל הנוכחים, שהם ממש לא מופתעים... ההגברה הפריעה לשכנים ולכן השוטרים הגיעו! זה הכל.
הצחקת אותי...אנחנו חיים במדינה מתוקנת. לא בקונגו. אם שוטר מבקר אצלך בבית, תכבד אותו.
זה בכלל הצחיק אותי..אתה צריך לכבד את הדרישה כי הוא נציג החוק.
ממש לא !! יש שוטרים שעושים את מלאכתם נאמנה.הרגלנו מגיל אפס לחשוב ששוטר זה רע, ואנחנו זה הטובים....
סתם שאלה, קראת פעם את מין המיצר, קראתי ואין עונה.שרופי הכבשנים מאשימים??אני סתם שאילה, קראת פעם איזה חומר\ספר על השואה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: