לא יעבוד לך באורנג אלה אם תשיג סים לבןRM-721
לא יעבוד לך באורנג אלה אם תשיג סים לבןRM-721
עוד דבר
איזה תוכנה צריך להתקין בשביל לשנות את התפריט לתפריט כשר?
זהצפה בקובץ המצורף 752383דרך התוכנה הזו
אמממממממצפה בקובץ המצורף 752383דרך התוכנה הזו
לא יעבוד לך באורנג אלה אם תשיג סים לבן
בעיקרון ברמי לוי תמיד יש אפשרות להכניס למכשיר לא כשרה-C2 שמוכרים באליאקספרס האם הוא מתאים לרמי לוי?
איך מגבים בתוכנה הזאת? אם נוצר קובץ גיבוי, זה מספיק? איך משתמשים בו אח"כ?אמממממממ
למיטב ידעתי לא דרך התוכנה הזה מגבים את האנשי קשר
אולי יש באמת דרך אבל לא שאני יודע
אני יודע דרך התוכנה הזה
או דרך סנכרון בין מכשיר למכשיר
את רוצה להעביר את זה למכשיר אחר??איך מגבים בתוכנה הזאת? אם נוצר קובץ גיבוי, זה מספיק? איך משתמשים בו אח"כ?
את יכולה לגבות את זה בתור קובץ גיבוי שזה יעבוד לך לC2לא עכשיו, עכשיו אני רוצה לגבי. כדי להבטיח לגבי העתיד אם המכשיר יתקלקל..
בעיקרון ברמי לוי תמיד יש אפשרות להכניס למכשיר לא כשר
יש פעמים שצריך לעשות משהו בל לרוב זה עובד
לא זה לא יפריעהשאלה האם ברמי לוי יש הבדל בין 721 לבין 722 ?
אומנם לגבי זה שהסים ייקלט ולא ייחסם אין באמת הבדל רק ליהוי ידוע ש-721 מאדדדדד מגמגם עם רמי לוי בקליטההשאלה האם ברמי לוי יש הבדל בין 721 לבין 722 ?
אומנם לגבי זה שהסים ייקלט ולא ייחסם אין באמת הבדל רק ליהוי ידוע ש-721 מאדדדדד מגמגם עם רמי לוי בקליטה
יש מוכרים הטוענים שמוכרים 722 אך למעשה ברובם המוחלט זה שקר גמור והם רק שינו את הRM דרך בסטיש לך מושג לגבי ה-C2 שמוכרים באליאקספרס, האם הוא מתאים לרמי לוי?
האם יש שם למכירה דגמים של 722 או רק 721?
תודה
יש מוכרים הטוענים שמוכרים 722 אך למעשה ברובם המוחלט זה שקר גמור והם רק שינו את הRM דרך בסט
קיים אבל לא הרבהובארץ כן קיים 722 מחודש למכירה?
מה זה אומר?לא יעבוד לך באורנג אלה אם תשיג סים לבן
ויש לך את זה להורדה?
זה סים מיוחדמה זה אומר?
יש לי את זה בעקרוןויש לך את זה להורדה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: