קובץ עם בקשות לטרמפים ומשרות (בעיקר בתחום ההייטק)מה יש שם? קובץ שמתעדכן או קבוצת מייל?
נשלח כל שבוע
קובץ עם בקשות לטרמפים ומשרות (בעיקר בתחום ההייטק)מה יש שם? קובץ שמתעדכן או קבוצת מייל?
במחיר כמו שתארו פה זה לא חסדובכל אופן היא בוחרת לעשות חסד
וזה חסד! לא יעזור כלום
סליחה?לגמרי!
יש מקומות שממש עושקים את הנוסעות בהעדר חלופה!
אם לוקחים מעבר למינימום המותר בחוק, צריך גם להשקיע ב"חסד" הזה.
עשרים ש"ח לצד במרחק של 25 ק"מ זה לא חסד.
ממש לא.
זה יותר קרוב לעושק.
למרות שהם מובן לא חייבים/ות
10 שח לנסיעה של חצי שעה בעיני נכנס תחת חסד.במחיר כמו שתארו פה זה לא חסד
זה הכנסה.
זכותו של כל אחד, אבל לכנות את זה חסד בעיני זה מקומם.
אבל הן לא כתבו 10 ש''ח...10 שח לנסיעה של חצי שעה בעיני נכנס תחת חסד.
ושוב מתזכרת שאני מהצד שמצטרף לטרמפ ---
תסתכלי על אילו הודעות התגובה שצטטתאבל הן לא כתבו 10 ש''ח...
אלא 400 שח לחודשאבל הן לא כתבו 10 ש''ח...
אומנם תיאורטית את צודקתסליחה??
אף אחד לא מכריח אותך. שמעת על שוק חופשי?
אתה יכול לקנות רכב ולהתחיל להרוויח בעצמך... זה לא רווחי. זו עדיין עזרה לאנשים גם אם הם משתתפים בהוצאות.
תשמעיאז אל תסעי איתה!
אף אחד לא הכריח אותך!
אבל זכותה לקחת לך כמה שהיא חושבת, אין לי מושג מה הדרך, אבל תחשבי רק דלק + עלות חניה באזור העבודה יוצא לה יותר יקר מלך!
שלא לדבר על הכאב ראש , (עוד דקה אני שם.. תחכי לי שניה אחת...)
לשמוע א כל הטלפונים שלך, החא לא יכולה לעשות כל טלםון שהוא מידי אישי....
אכן, הוא יותר זול אוטובוס מסיע 50 נוסעים בישיבה + 50 כאלו בעמידה, + לא מגיע בזמן+ לא מחכה לך גם אם הוא רואה אותך רצה בלי נשימה ... הוא עושה עוד מיליון תחנות ברחבי העיר, אבל אם זה נוח לך - בכבוד...
את מדברת כאילו מישהו הכריח אותך ליסוע איתה, וכן גם לבעלת הרכב יתכן ויש ילדים בבית ובעל אברך וזכותה וחובתה לדואג גם להם, ויתכן שלולא הטרמפיסטיות היא עצמה לא היתה מוציאה רכב....
נ.ב. כותבת השורות אינה בעלת רכב ואינה בעלת רישון.....
נעזרת מידי פעם עם בעלות רכב צדקניות!! שחושבות בראש גדול, ומסכימות לקחת איתן נשים צדקניות אחרות שרוצות לקחת את ילדיהן בנוחות ובמהירות ..... בעלות רכב תבורכנה משמים!!! (רוב רובינו מעריכות אתכן מאדדדד!!) גם אם זה בתשלום כלשהוא....
לא נכנסת למחיר ספציפיאלא 400 שח לחודש
ל21-22 ימי עבודה
הלוך חזור
במתמטיקה שאני למדתי זה פחות מ10 לצד.
ובדרך אגב, נסיעה בינעירונית באוטובוס יוצאת לפעמים יותר מ15 שקל.אומנם תיאורטית את צודקת
אבל בעיני יש בגישה הזאת גם בעייתיות מסוימת
לשם הדוגמא- באזור שלנו כבר יש מטפלות שמרוב מצוקה של ההורים לוקחות 1400 עד אחת
אז כן, זכותן והכל נכון
אבל יש להעלות את מחירי השוק, וגם לנצל מצוקה.
ובנושא האשכול- אם יש אזורים מזוימים שהתחבורה שם קשה- לקחת מחירים גבוהים רק בגלל המצוקה בעיני זה לא הגון.
לי 15 נשמע סביר (כמובן תלוי מאיפה)ובדרך אגב, נסיעה בינעירונית באוטובוס יוצאת לפעמים יותר מ15 שקל.
ספציפית אני למקום עבודה שלי אין אוטובוס אחד ו2 אוטובוסים יוצא לי18 שקל לצד.
אז לקחת 15 ברכב ממש לא מרגיש עושק.
אני כשהצטרפתי לטרמפים שלמתי את זה בשמחה, זה היה לי עדיף בהרבה מנסיעה שלוקחת פי 3 זמן באוטובוס.
בחישוב שעתי-אומנם תיאורטית את צודקת
אבל בעיני יש בגישה הזאת גם בעייתיות מסוימת
לשם הדוגמא- באזור שלנו כבר יש מטפלות שמרוב מצוקה של ההורים לוקחות 1400 עד אחת
אז כן, זכותן והכל נכון אבל יש להעלות את מחירי השוק, וגם לנצל מצוקה.
בנושא האשכול - בינתיים עוד לא ראיתי מחירים שאפילו מתחילים להיות רווחיים. אולי לכסות את העלות.ובנושא האשכול- אם יש אזורים מזוימים שהתחבורה שם קשה- לקחת מחירים גבוהים רק בגלל המצוקה בעיני זה לא הגון.
זה לא הכוון , הלוואי...6 ילדים בקבוצה למטפלת,
גם אגד עושים איתי חסד?וזה עדיין יוצא לנוסעים יותר זול מלהחזיק רכב בעצמם- זה עוזר להם. מסייע להם בחיים. חסד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: