יעל זלמנוביץ
משתמש מקצוען
אילו עוד נתונים חסרים? ילך כזו טבלה?
????בל אופן זה גם מהאוכל של הילדים שלי, מהפרנסה שלי וכו'.
שעת יציאה,
ממש ממש ממש לא נכון!נכון, ממש!!!
חושבים שיאלה אולי בנוסף לחסד נעשה גם קצת רווח בצידו..
?!?!?!ואין ברירה למצטרפות איתה לנסיעה
אני מניחה שאת לא יודעת כמה עולה להחזיק רכב, מה עלויות הדלק, בנוסף לביטוח, תיקונים ותחזוקה.ויוצא שאני משמלמת נטו 400 אם לא יותר לחודש עבור הנסיעות שבין כה וכה היא נוסעת לאותו מקום ויוצאת בדיוק באותן השעות ואני גרה ממש לידה.
גם אם לוקחים ואני מבינה ומצדיקה את זה, אפשר להתחשב ולא לעשות על חשבוננו עוד כמה מאות שקלים,
בל אופן זה גם מהאוכל של הילדים שלי, מהפרנסה שלי וכו'.
וכן, אל תשכחו את זה. גם אם אתן משתתפות בהוצאות עדיין זה חסד.תודה רבה לכל הצדקניות...
יש רשימות תפוצה כאלה כבר, חבל לפתוח עודמעוניינת לפתוח קישור לקובץ דוקס עם אפשרות למי שיש רכב ומעונינת להסיע בתשלום - לפרסם אותה וכך יהיה מאגר כזה,
איך אני עושה את זה? אילו נתונים חסרים?
צפה בקובץ המצורף 1722420
מה יש שם? קובץ שמתעדכן או קבוצת מייל?יש רשימות תפוצה כאלה כבר, חבל לפתוח עוד
למשל BYטרמפ- להצטרפות שלחי פניה לInfo @ ByTremp.com
מצדיק את התשלום בהחלטהסעתי כל יום - הלוך חזור בשעות קבועות קבועה 4 נשים נסיעה של 45 דקות כל צד ולקחתי 10 ש"ח
זו הייתה מחויבות , לא יכולתי להחליט שהיום אצא יותר מאוחר או אשאר להשלים שעות.
כמו שעון -קביעות של שעת יציאה ושעת חזרה.
וכן היה צריך להתחשב ברצונות השונים ולפעמים גם לעשות סיבוב או לצרף ילד, או להתעכב כי מישהי מאחרת.
ואפילו לקבל טרוניות אם התעכבתי 5 דקות כי הבוס עיכב אותי לשיחה.
לדעתי זה בהחלט מצדיק את התשלום. - גם אם בעלת הרכב מכסה את הוצאות. זכותה הבלעדית.
היום מכרתי את הרכב ואני בעצמי נוסעת בטמרפים, ומשלמת 10 ש"ח לצד בשמחה רבה.
ויודעת מאד להעריך את הנשים היקרות שעושות איתי חסד.
לגמרי!ועדיין עם כל הערכה (האמתית!) לכל בעלות הרכב
דבר אחד ממש קשה לי להבין
כמה קשה לך להתקדם עם הרכב עוד כיכר אחת , בשבילך זה גג 5 דקות ברכב ובשביל מי שאת מסיעה זה עוד 20 דקות+ לשלם על אוטובוס
וזה לא שאת מסיעה אותה בחינם בכלל! (על 4 ימים בשבוע יוצא לי מעל 700 שקל לנסיעה של חצי שעה)
נקודה למחשבה...
יש מצב שזה כאלה שלא רוצות שיצטרפו ולא נעים להן לומר לא...לגמרי!
יש מקומות שממש עושקים את הנוסעות בהעדר חלופה!
אם לוקחים מעבר למינימום המותר בחוק, צריך גם להשקיע ב"חסד" הזה.
עשרים ש"ח לצד במרחק של 25 ק"מ זה לא חסד.
ממש לא.
זה יותר קרוב לעושק.
למרות שהם מובן לא חייבים/ות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: