תח"צ נוסעי קווים

איש עברי

משתמש מקצוען
למודיעין עילית אמורים לצאת מי-ם 4 אוטובוסים מדי 20 דקות. לכל שכונות העיר.
בפועל ישנם דילוגים רבים לשני הכיוונים. כך שאפילו שיש הרבה אוטובוסים שיוצאים, אין זה מועיל דבר לאלו המצפים לאוטובוס שדילג שיביאם לביתם או להיפך.

פודרה המלך

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
למה לאלעד יש אוטובוסים בשפע בזמן שאני מחכה בתחנה בבני ברק ל209 עוברים לי 2אוטובוסים לאלעד
זו השאלה שצריכה להשאל

נעמה CPA

משתמש מקצוען
מה באמת עושים?
אני נוסעת תמיד ברכב אז לא כ"כ הכרתי את המצב
אבל היה לי שיעור חשוב למסור ב8:00 בבוקר לפני כמה ימים ונסעתי באוטובוס מק"ס לירושלים
יצאתי ממש מוקדם אבל ממש מוקדם כי פחדתי לאחר
בסוף 2 אוטובסים לא יצאו!! ורק אחרי שחיכיתי ביציאה מהעיר הרבה זמן עליתי על אוטבוס קבלן
והגעתי ב8:45 :(
אני הייתי נורא עצבנית אבל מלא אנשים שהיו לידי היו אדישים, פגשתי חברה שנוסעת כל יום והיא אמרה לי כן ככה זה כל יום אני רגילה, הגיש תלונות לא עוזר
אז מה כן אפשר לעשות??? זה פשוט לא נורמלי!
רוב האנשים לא נוסעים ללונה פארק אלא מסתמכים על לוזי"ם של האוטובוס

פודרה המלך

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מה באמת עושים?
אני נוסעת תמיד ברכב אז לא כ"כ הכרתי את המצב
אבל היה לי שיעור חשוב למסור ב8:00 בבוקר לפני כמה ימים ונסעתי באוטובוס מק"ס לירושלים
יצאתי ממש מוקדם אבל ממש מוקדם כי פחדתי לאחר
בסוף 2 אוטובסים לא יצאו!! ורק אחרי שחיכיתי ביציאה מהעיר הרבה זמן עליתי על אוטבוס קבלן
והגעתי ב8:45 :(
אני הייתי נורא עצבנית אבל מלא אנשים שהיו לידי היו אדישים, פגשתי חברה שנוסעת כל יום והיא אמרה לי כן ככה זה כל יום אני רגילה, הגיש תלונות לא עוזר
אז מה כן אפשר לעשות??? זה פשוט לא נורמלי!
רוב האנשים לא נוסעים ללונה פארק אלא מסתמכים על לוזי"ם של האוטובוס
ראיתי לא מזמן מודעות על הפגנה מול ביתו של גוטרמן בנושא
אב

A052

משתמש סופר מקצוען
דרך אגב למודיעין עילית יש 4 קווים שונים (לפחות) מירושלים ומבני ברק, זה לא מוגזם?
יכול להיות שזה תורם לפגיעה בתדירות.
מה ההצעה שלכם?
שיסעו למסוף 20 דק', ואז יעמדו שעה במסוף כי חברת קווים מוציאה רק אוטובוס אחד בזמן בו אמור לצאת, למרות שהיא רואה שממתינים 300 איש?

איש עברי

משתמש מקצוען
דרך אגב למודיעין עילית יש 4 קווים שונים (לפחות) מירושלים ומבני ברק, זה לא מוגזם?
יכול להיות שזה תורם לפגיעה בתדירות.
לפי הידוע לי, במודיעין עילית מתגוררים למעלה מ100 איש.
כך שקו אחד בלבד, לא ישרת את כולם.

גברת חוקרת

משתמש פעיל
בגלל ראש העיר זה הרבה תלוי בו
זה נכון. בביתר מצב התחבורה ציבורית טוב יחסית בגל שזה נושא שממש ממש חשוב לראש העיר.
אם כי בנסיעות במוצאי שבת מבני ברק לביתר הבעיה עדיין קיימת, כי גם אם הקווים יוצאים בזמן (והם יוצאים בזמן, אני עולה קבוע בתחנה הראשונה ברבי עקיבא, אחרי נסיעה מפתח תקוה כי אין אוטובוס ישיר, והאוטובוס מגיע בזמן) עדיין הצירים עמוסים ומלאים באוטובוסים של כל החברות, שחלקם גם מורידים אנשים, מה שלוקח יותר זמן והאוטובוס יכול להתעכב בתור בני ברק המון המון זמן. מצבי טוב יחסית כי אני עולה הראשונה כך שתמיד יש לי מקום לשבת, אבל עדיין - בשעות מסוימות במוצאי שבת, בעיקר של קיץ, האוטובוס יכול להיות רק בתוך בני ברק שעה וחצי! בלי לדבר על הנסיעה לכיוון ביתר שלוקחת פרק זמן דומה במקרה הטוב, ובלי זה שיש לי כמובן את זמן הנסיעה מפתח תקווה לבני ברק.
הגענו למסקנה שאם מזדרזים ויוצאים באוטובוס הראשון - המצב טוב יחסית, וזה גם אוטובוס של החברה עם מכשירי תיקוף נורמליים וחלונות, מה שמקל קצת על השהות הממושכת באוטובוס.

חוחית

משתמש סופר מקצוען
במקום לעודד תח"צ נעימה וזמינה הם רק מרחיקים עוד ועוד נוסעים
זה נכון.
המדינה מרויחה מיליונים מהתחבורה הפרטית:
מיסים על דלק, רכב ועוד.
אין לה אינטרס שהתבורנ תהיה יעילה.

לגופו של ענין:
תלונות במשרד התחבורה, תיעוד שלהן ופניות למבקר המדינה.
וכן:
לתבוע בבימ"ש לתביעות קטנות על כל קו שלא יוצא בזמן ולהוכיח נזק.-עד שהחברה תשתכנע שהיא מפסידה כשהיא לא פועלת ע"פ החוק.

מתכנתנת בכירה

משתמש פעיל
בעקבות מצב התחבורה הקטסטרופלי פה בשכונה ובפרט לאחר האיכלוס,שהמצב הפך לבלתי נסבל חשוב שוב להדגיש את חשיבות התלונות למשרד התחבורה,לא לחברת קווים ולא לכל גורם אחר,החברה המפעילה נקנסת על כל תלונה של אי איסוף אי עמידה בזמנים וכו ב5000₪ ,מיותר לציין שכל שירבו התלונות למשרד התחבורה חברת קווים תקנס בסכומים גבוהים כך שלא תהיה להם ברירה אלא לדאוג לתחבורה סדירה ותקינה.
כמו"כ לאחר התיעצות עם עו"ד המתמחה בענין ,נוסע שחיכה לאוטבוס בשעה היעודה והאוטבוס דילג על התחנה, לא הגיע וכדו ניתן לתבוע תביעה בבימש לתביעות קטנות ללא ייצוג ,התהליך קצר ופשוט דרך אתר בתי המשפט ,סכום הפיצוי הוא עד 1200₪על כל איחור ,אי הגעה וכדו
למי שמסתבך/כת בתהליך אשמח לעזור בהגשת התביעה
כמובן שככל שירבו התביעות הכשלים בתחבורה יפסקו.

מעצבת אלבומים

משתמש מקצוען
בעקבות מצב התחבורה הקטסטרופלי פה בשכונה ובפרט לאחר האיכלוס,שהמצב הפך לבלתי נסבל חשוב שוב להדגיש את חשיבות התלונות למשרד התחבורה,לא לחברת קווים ולא לכל גורם אחר,החברה המפעילה נקנסת על כל תלונה של אי איסוף אי עמידה בזמנים וכו ב5000₪ ,מיותר לציין שכל שירבו התלונות למשרד התחבורה חברת קווים תקנס בסכומים גבוהים כך שלא תהיה להם ברירה אלא לדאוג לתחבורה סדירה ותקינה.
כמו"כ לאחר התיעצות עם עו"ד המתמחה בענין ,נוסע שחיכה לאוטבוס בשעה היעודה והאוטבוס דילג על התחנה, לא הגיע וכדו ניתן לתבוע תביעה בבימש לתביעות קטנות ללא ייצוג ,התהליך קצר ופשוט דרך אתר בתי המשפט ,סכום הפיצוי הוא עד 1200₪על כל איחור ,אי הגעה וכדו
למי שמסתבך/כת בתהליך אשמח לעזור בהגשת התביעה
כמובן שככל שירבו התביעות הכשלים בתחבורה יפסקו.
למי יש זמן ללכת לבית משפט?

מוטי A

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מה ההצעה שלכם?
שיסעו למסוף 20 דק', ואז יעמדו שעה במסוף כי חברת קווים מוציאה רק אוטובוס אחד בזמן בו אמור לצאת, למרות שהיא רואה שממתינים 300 איש?
אני מעלה אפשרות ש4 קווים שונים בסופו של דבר פוגע בצרכנים, כיום אדם שמחכה בתחנה בירושלים לקו 3x0 לא עולה על 3y0, ואם 3x0 לא יצא אז הוא כועס מאוד. בצדק.
אבל אם יהיה קו אחד או שניים הוא היה עולה על מה שמגיע ובמקרה של פספוס הוא מקסימום יחכה 15 דקות לקו הבא.
לפי הידוע לי, במודיעין עילית מתגוררים למעלה מ100 איש.
כך שקו אחד בלבד, לא ישרת את כולם.
מתגוררים כ80 אלף איש.
לשם השוואה באלעד כ50 אלף, ויש מסלול אחד בלבד בעיר.
בבני ברק יש שני מסלולים לירושלים.
נראה לי שהמצב במודיעין עילית הוא תקדים די מופרז.
אם כי אני מסתייג, אינני תושב העיר ואני לא בקי במתאר פני העיר. ייתכן שיש שיקולים שונים. אני אומר את הדברים מן הצד כהערה לתשומת לב.

חיימנה

משתמש פעיל
לעניות דעתי מנסיון הפתרון הוא אחד ופשוט:unsure:
לבנות מערכת שמנטרת את נתוני הנסיעה
וכל אזרח שיגיש תלונה על אוטובוס שלא יצא וימצא שאכן צודק
יפוצה מידית בסכום גבוה [200 ש"ח ? ]:geek:

זאת צריכה להיות דרישת סף של הנציגים החרדים:sne::sne:
לגבי אי עצירה של נהגים זו אכן בעיה לאמת את זה אך מאמין שגם על זה ניתן להתגבר
כל שאר הדברים תלונות ומכתבים לכל משרד ממשלתי וכו' וכו' לא מעניינים איש.....:devilish::alien::eek::mad::sick:

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אני מעלה אפשרות ש4 קווים שונים בסופו של דבר פוגע בצרכנים, כיום אדם שמחכה בתחנה בירושלים לקו 3x0 לא עולה על 3y0, ואם 3x0 לא יצא אז הוא כועס מאוד. בצדק.
אבל אם יהיה קו אחד או שניים הוא היה עולה על מה שמגיע ובמקרה של פספוס הוא מקסימום יחכה 15 דקות לקו הבא.

מתגוררים כ80 אלף איש.
לשם השוואה באלעד כ50 אלף, ויש מסלול אחד בלבד בעיר.
בבני ברק יש שני מסלולים לירושלים.
נראה לי שהמצב במודיעין עילית הוא תקדים די מופרז.
אם כי אני מסתייג, אינני תושב העיר ואני לא בקי במתאר פני העיר. ייתכן שיש שיקולים שונים. אני אומר את הדברים מן הצד כהערה לתשומת לב.
במציאות ברוב שעות היום האוטובוסים מכל השכונות די מלאים.
כך שאם היה מסלול אחד של איסוף בכל העיר האוטובוס היה מתמלא כבר בתחילת המסלול בשכונה הראשונה
כך שהגיוני לחלק ל-4 אוטובוסים כל 20 דקות- אחת מכל אזור מרכזי במקום להוציא 4 אוטובוסים במסלול ארוך בכל העיר כל 5 דקות

האוטובוסין שעושי מסלול מרכזי כמו 209, 304 קווי אלעז וביתר, הרבה מאוד פעמים אין להם מקום בכלל בשכונות שבסוך המסלול ובעיקר בברכפלד שהיא אחרונה.

לייקית

משתמש מקצוען
לעניות דעתי מנסיון הפתרון הוא אחד ופשוט:unsure:
לבנות מערכת שמנטרת את נתוני הנסיעה
וכל אזרח שיגיש תלונה על אוטובוס שלא יצא וימצא שאכן צודק
יפוצה מידית בסכום גבוה [200 ש"ח ? ]:geek:

זאת צריכה להיות דרישת סף של הנציגים החרדים:sne::sne:
לגבי אי עצירה של נהגים זו אכן בעיה לאמת את זה אך מאמין שגם על זה ניתן להתגבר
כל שאר הדברים תלונות ומכתבים לכל משרד ממשלתי וכו' וכו' לא מעניינים איש.....:devilish::alien::eek::mad::sick:
זה בדיוק מה שיש היום.
מערכת שמנטרת את כל נתוני הנסיעה.
לדעתי היא רואה גם אי עצירה.
כל תלונה נבדקת מול המערכת (אבל אם היא נמצאת מוצדקת, היא לא מזכה ב- 200 ש"ח . אלא המפעיל מקבל קנס)

חיימנה

משתמש פעיל
זה בדיוק מה שיש היום.
מערכת שמנטרת את כל נתוני הנסיעה.
לדעתי היא רואה גם אי עצירה.
כל תלונה נבדקת מול המערכת (אבל אם היא נמצאת מוצדקת, היא לא מזכה ב- 200 ש"ח . אלא המפעיל מקבל קנס)
ממש לא!!!!
היום אתה יכול להתלונן כמה שבא לך
עד שבודקים וכו' וכו' בסוף אולי קונסים אותם
ואתה לא רואה שקל ולא מעודכן מה יצא לך מזה איזה אינטרס יש לאנשים להתלונן???!!
אם יהיה אתר שאתה יכול להזין שעה ומספר קו ואוטומטית תוך 48 שעות החשבון שלך יזוכה..
אתה לא תפספס שום אוטובוס שדילג!!
והחברה תפסיק לחשוב שהיא מסיעה בקבוקים......

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה