ראיתי לא מזמן מודעות על הפגנה מול ביתו של גוטרמן בנושאמה באמת עושים?
אני נוסעת תמיד ברכב אז לא כ"כ הכרתי את המצב
אבל היה לי שיעור חשוב למסור ב8:00 בבוקר לפני כמה ימים ונסעתי באוטובוס מק"ס לירושלים
יצאתי ממש מוקדם אבל ממש מוקדם כי פחדתי לאחר
בסוף 2 אוטובסים לא יצאו!! ורק אחרי שחיכיתי ביציאה מהעיר הרבה זמן עליתי על אוטבוס קבלן
והגעתי ב8:45
אני הייתי נורא עצבנית אבל מלא אנשים שהיו לידי היו אדישים, פגשתי חברה שנוסעת כל יום והיא אמרה לי כן ככה זה כל יום אני רגילה, הגיש תלונות לא עוזר
אז מה כן אפשר לעשות??? זה פשוט לא נורמלי!
רוב האנשים לא נוסעים ללונה פארק אלא מסתמכים על לוזי"ם של האוטובוס
ומן הסתם גם כותב המודעה לא חשב להגיע ואפילו לרגע להשתתף....ראיתי לא מזמן מודעות על הפגנה מול ביתו של גוטרמן בנושא
אב
מה ההצעה שלכם?דרך אגב למודיעין עילית יש 4 קווים שונים (לפחות) מירושלים ומבני ברק, זה לא מוגזם?
יכול להיות שזה תורם לפגיעה בתדירות.
לפי הידוע לי, במודיעין עילית מתגוררים למעלה מ100 איש.דרך אגב למודיעין עילית יש 4 קווים שונים (לפחות) מירושלים ומבני ברק, זה לא מוגזם?
יכול להיות שזה תורם לפגיעה בתדירות.
זה נכון. בביתר מצב התחבורה ציבורית טוב יחסית בגל שזה נושא שממש ממש חשוב לראש העיר.בגלל ראש העיר זה הרבה תלוי בו
אם זה הסיבה, אז למה באמת זה לא חשוב לכל ראשי הערים?זה נכון. בביתר מצב התחבורה ציבורית טוב יחסית בגל שזה נושא שממש ממש חשוב לראש העיר.
זה נכון.במקום לעודד תח"צ נעימה וזמינה הם רק מרחיקים עוד ועוד נוסעים
למי יש זמן ללכת לבית משפט?בעקבות מצב התחבורה הקטסטרופלי פה בשכונה ובפרט לאחר האיכלוס,שהמצב הפך לבלתי נסבל חשוב שוב להדגיש את חשיבות התלונות למשרד התחבורה,לא לחברת קווים ולא לכל גורם אחר,החברה המפעילה נקנסת על כל תלונה של אי איסוף אי עמידה בזמנים וכו ב5000₪ ,מיותר לציין שכל שירבו התלונות למשרד התחבורה חברת קווים תקנס בסכומים גבוהים כך שלא תהיה להם ברירה אלא לדאוג לתחבורה סדירה ותקינה.
כמו"כ לאחר התיעצות עם עו"ד המתמחה בענין ,נוסע שחיכה לאוטבוס בשעה היעודה והאוטבוס דילג על התחנה, לא הגיע וכדו ניתן לתבוע תביעה בבימש לתביעות קטנות ללא ייצוג ,התהליך קצר ופשוט דרך אתר בתי המשפט ,סכום הפיצוי הוא עד 1200₪על כל איחור ,אי הגעה וכדו
למי שמסתבך/כת בתהליך אשמח לעזור בהגשת התביעה
כמובן שככל שירבו התביעות הכשלים בתחבורה יפסקו.
אני מעלה אפשרות ש4 קווים שונים בסופו של דבר פוגע בצרכנים, כיום אדם שמחכה בתחנה בירושלים לקו 3x0 לא עולה על 3y0, ואם 3x0 לא יצא אז הוא כועס מאוד. בצדק.מה ההצעה שלכם?
שיסעו למסוף 20 דק', ואז יעמדו שעה במסוף כי חברת קווים מוציאה רק אוטובוס אחד בזמן בו אמור לצאת, למרות שהיא רואה שממתינים 300 איש?
מתגוררים כ80 אלף איש.לפי הידוע לי, במודיעין עילית מתגוררים למעלה מ100 איש.
כך שקו אחד בלבד, לא ישרת את כולם.
במציאות ברוב שעות היום האוטובוסים מכל השכונות די מלאים.אני מעלה אפשרות ש4 קווים שונים בסופו של דבר פוגע בצרכנים, כיום אדם שמחכה בתחנה בירושלים לקו 3x0 לא עולה על 3y0, ואם 3x0 לא יצא אז הוא כועס מאוד. בצדק.
אבל אם יהיה קו אחד או שניים הוא היה עולה על מה שמגיע ובמקרה של פספוס הוא מקסימום יחכה 15 דקות לקו הבא.
מתגוררים כ80 אלף איש.
לשם השוואה באלעד כ50 אלף, ויש מסלול אחד בלבד בעיר.
בבני ברק יש שני מסלולים לירושלים.
נראה לי שהמצב במודיעין עילית הוא תקדים די מופרז.
אם כי אני מסתייג, אינני תושב העיר ואני לא בקי במתאר פני העיר. ייתכן שיש שיקולים שונים. אני אומר את הדברים מן הצד כהערה לתשומת לב.
זה בדיוק מה שיש היום.לעניות דעתי מנסיון הפתרון הוא אחד ופשוט
לבנות מערכת שמנטרת את נתוני הנסיעה
וכל אזרח שיגיש תלונה על אוטובוס שלא יצא וימצא שאכן צודק
יפוצה מידית בסכום גבוה [200 ש"ח ? ]
זאת צריכה להיות דרישת סף של הנציגים החרדים
לגבי אי עצירה של נהגים זו אכן בעיה לאמת את זה אך מאמין שגם על זה ניתן להתגבר
כל שאר הדברים תלונות ומכתבים לכל משרד ממשלתי וכו' וכו' לא מעניינים איש.....
ממש לא!!!!זה בדיוק מה שיש היום.
מערכת שמנטרת את כל נתוני הנסיעה.
לדעתי היא רואה גם אי עצירה.
כל תלונה נבדקת מול המערכת (אבל אם היא נמצאת מוצדקת, היא לא מזכה ב- 200 ש"ח . אלא המפעיל מקבל קנס)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: