שווק המקום
משתמש חדש
בוודאי70 ש"ח?
צריך דרכון?
בוודאי70 ש"ח?
צריך דרכון?
0527639747אין לי פרטי
יש דרך אחרת ?
אולי מייל
אכןי"ב עד ט"ז?
מה קרה נרדמת?
לא רלוונטי לי כי אין לי ררכון לילדים.אולי שנה הבאהמחיר סביבות 70 לינה פלוס ארוחת בוקר לאדם
דבר איתי כשרלוונטיומה הכשרות?
ומה עושים עם ארוחת צהרים ערב?
חום אימים לא שווה אתם לא תוציאו את האף מהמזגן
שטויות במיץחום אימים לא שווה אתם לא תוציאו את האף מהמזגן
ובנסיעה תסבלו מרתיחה אין סופית כי המוניות שם אין מזגן טוב
(נדיר שם מוניות עם מזגן טוב רוב המוניות שם הם בני עשרים ומעלה בחלקם אין כלל מזגן)
כמה שחם בארץ שם זה כפול ואני לא מגזימה
סיוט לנסוע לשם עכשיו
זה לא יהיה מהנה אלא עינוי
אל תעשו את הטעות הזו אם אתם רוצים לסבול תצאו מהבית שלכם בצהריים תהיו כמה שעות בשמש זה מספיק
אני לא יודעת על החוויה שלך אנחנו היינו קבוצה שם בקייץ היה נורא ואיום!!!שטויות במיץ
הייתי שם בשיא הקיץ באב והיה חםםםם אבל מעולה צללנו בבוקר מוקדם ובערב וגם בלילה עשינו טרקטורונים סוסים ועוד ואכלנו טוב ונהנינו עד הגג אפשר לטייל מאחה"צ ובערב יש אויר טוב וגם לפנות בוקר יש אויר מעולה וכמובן על האש בלילות בקיצר היה טוב הייתי חוזר על זה שוב בכיף
ולגבי המוניות גם שטויות יש שם כבר שנים רכבים חדשים שעכשיו עלו לכביש עם נהגים אדיבים ומזגן פצצה
בבקשה לא להמציא סתם
אפשר גם של בולי.....5 ב10...וואלה כייפנים.......
תצטיידו בבמבה כי אח שלי קנה לי בסיני דברים בבמבה!!!
הילדים שם מתים על במבה רגילה ואין שם כמעט והם מכינים צמידים מטורפים ודברים כאלו ומוכרים בעד חופן במבות- חופן צמידים
מה לגבי אוכל,מביאים מהבית?היית בחושה או מלון?שטויות במיץ
הייתי שם בשיא הקיץ באב והיה חםםםם אבל מעולה צללנו בבוקר מוקדם ובערב וגם בלילה עשינו טרקטורונים סוסים ועוד ואכלנו טוב ונהנינו עד הגג אפשר לטייל מאחה"צ ובערב יש אויר טוב וגם לפנות בוקר יש אויר מעולה וכמובן על האש בלילות בקיצר היה טוב הייתי חוזר על זה שוב בכיף
ולגבי המוניות גם שטויות יש שם כבר שנים רכבים חדשים שעכשיו עלו לכביש עם נהגים אדיבים ומזגן פצצה
בבקשה לא להמציא סתם
צפה בקובץ המצורף 1422183
זה הרכב שנסעתי בו שהייתי בפסח האחרון כמובן שהזמנתי את הנהג מהקבוצה הנ"ל מי שמעונין יכול לפנות אליי בפרטי
צפה בקובץ המצורף 1422185
צריך לזכור שסיני לא מקום בטיחותי בשקלהכרישים לא מפחיד? מתו שם 6 תיירים השנה
אני הייתי שם כמה פעמים וגם בקייץ ונכון שהיה חם אבל נהנינו והכל תלוי בתכנון מראשאני לא יודעת על החוויה שלך אנחנו היינו קבוצה שם בקייץ היה נורא ואיום!!!
לא היה שווה לא הוצאנו את האף מהמזגן!!!
אני חושבת שזה ממש גרוע שם בחום הזה ולא שווה
רק לסבר את האוזן כעת ע"פ גוגל יש שם 40 מעלות חום!!!!
אולי אתה ממוצע אפריקאי ורגיל לכזה חום אני ממש לא רגילה
אני לא מוכנה להיות במקום שיש 40 מעלות!!!!
בשלושים מעלות פה בארץ אני נמסה מחום ולא יוצאת החוצה
אני הייתי גם בחושות וגם במלונות יש שם הכל גם מלונות 5 כוכבים שבארץ רק יכולים לדמיין עליהםמה לגבי אוכל,מביאים מהבית?היית בחושה או מלון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: