מה הנוסחה שתסנן לי מתוך רשימה של באנדלים עם תאריכים את הבאנדל עם התאריך שהכי קרוב להיום?
מה אני שמה בפילטר?
תודה
איך זה נראה?מה הנוסחה כדי לחלץ קישור מתוך קטע של טקסט?
מה אני שם בHTTP כדי למצוא את הקישור?בהצלחה רבה אני גם מתמודדת עם אותה בעיה...
אפשר לנסות: (חייבים גם ארור הנדל)
צפה בקובץ המצורף 1535302
אם לא עבד, אנסה להציע משהו אחר
ובמודול הקודם בעצם הוא לא מביא את כל הטקסט של המייל, ואז לא צריך לנתב אותו לשורה הספציפית שבה הקישור נמצא?hrf
של המודול הקודם
מייל בנוי מhtmlובמודול הקודם בעצם הוא לא מביא את כל הטקסט של המייל, ואז לא צריך לנתב אותו לשורה הספציפית שבה הקישור נמצא?
מישהו,? זה ממש חשוב לי.. יש לי גוגל שיטס, בכל שורה מופיע גם תאריך עדכון השורה. אני צריכה לקבל את השורה שעודכנה אחרונה. איך?מה הנוסחה שתסנן לי מתוך רשימה של באנדלים עם תאריכים את הבאנדל עם התאריך שהכי קרוב להיום?
מה אני שמה בפילטר?
תודה
עובד לי, תודה רבה,בהצלחה רבה אני גם מתמודדת עם אותה בעיה...
אפשר לנסות: (חייבים גם ארור הנדל)
צפה בקובץ המצורף 1535302
אם לא עבד, אנסה להציע משהו אחר
עד שלא יהיה רעיון יותר פשוט, זה הדרך:מה הנוסחה שתסנן לי מתוך רשימה של באנדלים עם תאריכים את הבאנדל עם התאריך שהכי קרוב להיום?
מה אני שמה בפילטר?
תודה
{{round((parseDate(38.`7`; "DD/MM/YYYY") - now) / 1000 / 60 / 60 / 24)}}
זה עובד לך? כולם עוברים את הסינון, כי כולם קטנים מהתאריך הנוכחיעד שלא יהיה רעיון יותר פשוט, זה הדרך:
צפה בקובץ המצורף 1538525
קוד:{{round((parseDate(38.`7`; "DD/MM/YYYY") - now) / 1000 / 60 / 60 / 24)}}
זה עובד לך? כולם עוברים את הסינון, כי כולם קטנים מהתאריך הנוכחי
ניסיתי לענות לשאלתך, אבל אני בעצמי נתקעתי. הרעיון הוא לפרסס את התאריכים לטיימסטמפ, לפרסס לnumber, לאחמ"כ לעשות פונקציית max. לא עבד לי משום מה, אולי כי לא הצבתי נכון בסנריו, בכל מקרה, האם max יתאים לפה?מישהו,? זה ממש חשוב לי.. יש לי גוגל שיטס, בכל שורה מופיע גם תאריך עדכון השורה. אני צריכה לקבל את השורה שעודכנה אחרונה. איך?
ניסיתי לענות לשאלתך, אבל אני בעצמי נתקעתי. הרעיון הוא לפרסס את התאריכים לטיימסטמפ, לפרסס לnamber, לאחמ"כ לעשות פונקציית max. לא עבד לי משום מה, אולי כי לא הצבתי נכון בסנריו, בכל מקרה, האם max יתאים לפה?
מה שצריך אחרי ששברתי את הראש עם מה שכתבתי כאן, זה באמת להוסיף max/min לפי הצורך... בעצמם לקחת את ההפרש ימים הקטן ביותר בין טיימסטמפ (היום) לבין התאריך האחרון..לכן אמרתי שזה עדיין לא מושלם, הנוסחה עוזרת למצוא את מספר הימים בין תאריך מסוים להיום,
במקרה שלי- התאריכים דינימיים לחלוטין, התאריך בנוסחה הראשונה (1) נוצר כשלקוח מחליט ללחוץ על כפתור כלשהו..
והתאריך בנוסחה השניה (2) זה כל התנועות שנוצרו בגוגל שיטס לאחר שהלקוח לחץ. (שאותם אני בעצם רוצה לחלץ מתוך קובץ גוגל שיטס עם תנועות מ- 01/01/1980....
כלומר:
ההפרש בין התנועות שנוצרו לאחר שהלקוח לחץ ל-היום, אמור להיות קטן או שווה להפרש שבין תאריך לחיצת הלקוח להיום...
מקווה שהיה ברור,
ועדיין-
מחפשת את הנוסחה המושלמת להנ"ל..
נו..אני מחפשת נוסחה שתוציא מתוך המערך הבא
את המשתנה המודגש..
- <a href="" style="text-decoration:none;" onclick="DisplayHand('320','30119283','B6FC2E9CF82F8AF1A59E75DCF000620E6E0BBBC4D9BE9C5EE75F4591017D8FB4F77A7ADC01E09A34978C396269C3B262DA4BAFC9AB62054B890D896E9BCDE7EB');return false;">30119283</a>
יש סיכוי??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: