נכוןלא בטוח
יכולים לכתוב רבי עקיבא 12 ג
אז מה כן אפשרי?
נכוןלא בטוח
יכולים לכתוב רבי עקיבא 12 ג
אולי GPTנכון
אז מה כן אפשרי?
למה GPT? את מה אני יבקש? את המספר? איך?אולי GPT
אני הייתי משתמשת בנוסחה להורדת כל המספרים מהמשפט כמו שיש כאן באשכול, ואז משתמשת בנוסחה להורדת כל האותיות מהמשפט, ואם יש צורך, להשתמש בטרים להסרת רווחיםלמה GPT? את מה אני יבקש? את המספר? איך?
אבל גם תהיה לי בעיה אם תבוא כתובת כזואני הייתי משתמשת בנוסחה להורדת כל המספרים מהמשפט כמו שיש כאן באשכול, ואז משתמשת בנוסחה להורדת כל האותיות מהמשפט, ואם יש צורך, להשתמש בטרים להסרת רווחים
אולי אפשר- לקחת את התו האחרון במשפט, לבדוק אם אפשר לעשות איתו תרגיל מתמטי, וככה לראות האם הוא מספר או אות, ואז להמשיך עם הנוסחאות כמו שרשמתי כנ"לאבל גם תהיה לי בעיה אם תבוא כתובת כזו
רבי עקיבא 3 ג
{{round(sum(8.`זמן הקמה בדקות`; 8.`זמן הרצאה בדקות`; 8.` זמן נסיעה בדקות`) / 15) * 15}}
גם אם הוא מכניס JAN או כל בכל וריאציה אפשריתשלום, אני צריכה נוסחה שתביא לי תמיד את מספר החודש בלי אפסים, כלומר שאם המשתמש יכניס ינואר, או 01,או 1 יגיע תמיד המספר 1, כך על שאר החודשים.
את יכולה לעשות ככה {{length(10.array)}}היי, אני צריכה לספור כמה איברים מגיעים לי במערך, איך ניתן לעשות זאת?
יש לי נגיד 8 סניפים, ובכל אחד יש רשימה של לידים, לפי סטטוסים שונים, אני צריכה למספר כמה לידים יש בכל סטטוס
אשמח ממש מי שיוכל לעזור לי
תודה
שלום, אני צריכה נוסחה שתביא לי תמיד את מספר החודש בלי אפסים, כלומר שאם המשתמש יכניס ינואר, או 01,או 1 יגיע תמיד המספר 1, כך על שאר החודשים.
{{replace(toString(formatDate(now; "MM")); 0; emptystring)}}
בשביל זה צריך במקום ParseDate - formatDateגם אם הוא מכניס JAN או כל בכל וריאציה אפשרית
איך אני מוצאת את התאריך האחרון מבין כמה תאריכים?מבנה של שם חודש(קצר) יום ושנה. (Jun 1, 2023) ל MM/DD/YYYY:
קוד:{{formatDate(parseDate("Jun 1, 2023"; "MMM/DD/YYYY"); "DD/MM/YYYY")}}
מבנה של שם חודש(ארוך) יום ושנה. (January 1, 2023) ל MM/DD/YYYY:
קוד:{{formatDate(parseDate("January 1, 2023"; "MMMM/DD/YYYY"); "DD/MM/YYYY")}}
מבנה של MM/DD/YYYY ל- Timestamp:
קוד:{{formatDate("30/04/2023"; "X")}}
Timestamp ל- MM/DD/YYYY:
קוד:{{formatDate(parseDate(parseDate(1.Timestamp; "X"); "DD/MM/YYYY"); "DD/MM/YYYY")}}
קבלת תאריך במבנה: יום ראשון 30 באפריל 2023
קוד:יום {{switch(formatDate(now; "dddd"); "Sunday"; "ראשון"; "Monday"; "שני"; "Tuesday"; "שלישי"; "Wednesday"; "רביעי"; "Thursday"; "חמישי"; "Friday"; "שישי"; "Saturday"; "שבת"; )}}{{space}}{{formatDate(now; "DD")}}{{space}}ב{{switch(formatDate(now; "MMM"); "Jan"; "ינואר"; "Feb"; "פברואר"; "Mar"; "מרץ"; "Apr"; "אפריל"; "May"; "מאי"; "Jun"; "יוני"; "Jul"; "יולי"; "Aug"; "אוגוסט"; "Sep"; "ספטמבר"; "Oct"; "אוקטובר"; "Nov"; "נובמבר"; "Dec"; "דצמבר"; )}}{{space}}{{formatDate(now; "YYYY")}}
חודש לועזי בעברית:
קוד:{{switch(formatDate(now; "MMM"); "Jan"; "ינואר"; "Feb"; "פברואר"; "Mar"; "מרץ"; "Apr"; "אפריל"; "May"; "מאי"; "Jun"; "יוני"; "Jul"; "יולי"; "Aug"; "אוגוסט"; "Sep"; "ספטמבר"; "Oct"; "אוקטובר"; "Nov"; "נובמבר"; "Dec"; "דצמבר"; )}}
חודש לועזי בעברית + שנה:
קוד:{{switch(formatDate(now; "MMM"); "Jan"; "ינואר"; "Feb"; "פברואר"; "Mar"; "מרץ"; "Apr"; "אפריל"; "May"; "מאי"; "Jun"; "יוני"; "Jul"; "יולי"; "Aug"; "אוגוסט"; "Sep"; "ספטמבר"; "Oct"; "אוקטובר"; "Nov"; "נובמבר"; "Dec"; "דצמבר"; )}}{{space}}{{formatDate(now; "YYYY")}}
יום לועזי ליום עברי:
קוד:{{switch(formatDate(now; "dddd"); "Sunday"; "ראשון"; "Monday"; "שני"; "Tuesday"; "שלישי"; "Wednesday"; "רביעי"; "Thursday"; "חמישי"; "Friday"; "שישי"; "Saturday"; "שבת"; )}}
איך אני מוצאת את התאריך האחרון מבין כמה תאריכים?
{{get(sort(add(emptyarray; "2024-04-08"; "2024-02-01"; "2024-03-05"); "desc"); 1)}}
צריכה נוסחה שתוריד לי ממספר הטלפון המתקבל את כל הסימונים.+- אשמח לעזרה.
@rabin
{{replace("+972123-456-789"; "/[+-]/g"; emptystring)}}
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: