בתקווה!!אם יגיע למצב של סכנת חיים יהיה לה בשטח מענה בשונה מהבית.
בתקווה!!אם יגיע למצב של סכנת חיים יהיה לה בשטח מענה בשונה מהבית.
באו לבדוק את התינוק בביתכל הסיבה שנשארים לאשפוז בבית חולים זה בשביל מעקב ובדיקות של רופאים ואחיות, אם אין את זה, אין שום סיבה להישאר בבית החולים.
אם יש שאלה או סתם למעקב אפשר לבוא למעקב אצל רופא משפחה בקופה (יתנו לך בלי תור לא לדאוג...).
לא ממליצה סתם להשתחרר אבל אם המצב הוא כפי שתואר אז @לובי צודקת.
בזמן הלידה לא מחייבים מסכה??חוצ ממסכות כמובן (חוצ מזמן הלידה ובחדר עצמו) ביקורים כרגיל...
ללכת הביתה או להורים ולא להיות בחדר סגור שבדר"כ לא גם אין שום בדיקות וטיפולים מצד הצוות הרפואי.ברור. אפשר ללכת לים ישר מהחדר לידה
מה נסגר ????
הייתי כמעט בסיטואציה כזאת לפני כשנה וחצי ברוך ה' בסוך ילדתי בסוף הבידוד והייתי שלילית אבל בתחילת הבידוד שהיה חשש מאד גדול גם לחיובית וגם ללידה זה מה שהומלץ לי פה אחד (ע"י תומכת לידה והצוות הרפואי) פשוט אחרי כמה שעות לבקש להשתחרר ברור שאם המצב מאפשר.מומלץ עשיתי כך בגל הקןדם, ברחתי ממחלקת קורונה והיה נפלא בבית
לניאדו -יולדת עם תו ירוק -בדיקת אנטיגן. נראה לי שאם אין תו ירוק עושים pcr (וכמובן-אם יש תסמינים).מי יודעת מה המצב בבית חולים כרמל?, לניאדו?
האם מחייבים מסכה במהלך לידה?
עושים בדיקות קורונה?
או יותר זורמים שם?
כרמל נכון ללפני שלושה שבועות תו ירוק - אנטיגן.מי יודעת מה המצב בבית חולים כרמל?, לניאדו?
האם מחייבים מסכה במהלך לידה?
עושים בדיקות קורונה?
או יותר זורמים שם?
משהו?משהי יודעת מה המצב כיום במעייני הישועה לגבי בדיקות קורונה ומה הנהלים?
תודה
וילדים, הם עדיין לא מכניסים?אני הייתי לפני שבועיים במעייני הישועה,
עדיין לא,וילדים, הם עדיין לא מכניסים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: