סליחה.@תמי אחת לא להעליב במיוחד לא יולדת 4 שבועות אחרי לידה
אין מצב כזה.האם יש מצב שבו עושים הפרדה מהתינוק [זה הלחץ....]
או שבכל מצב גם אם מגיעה מאומתת וגם אם מתגלה מאומתת היא עם התינוק בביות?
בשערי צדק והדסה עושים בכל מקרה בדיקת קורונה לכל אחת?
יש מצב כזה.אין מצב כזה.
בתחילת הקורונה ממש היו כאלו דברים, אבל גם לא כחובה, אלא כהצעה.
שמה? שמפרידים תינוק מהאמא בניגוד לרצונה?????????????יש מצב כזה.
@Bingo , תבררי ספציפית בבית החולים שאת חושבת ללדת בו
התקשרנו.@תמי אחת תתקשרו לרבקה טיטלבוים 0549711629 אחראית קשרי לקוחות וכן לכל המי ומי מילדי ד"ר רוטשילד ז"ל בפרט שלמה המנכ"ל או נתן שמערבב הרבה בביה"ח ותבקשו תשובות מידיעה הם מאד כועסים שרק מתלוננים בחוץ ולא אומרים להם
שמה? שמפרידים תינוק מהאמא בניגוד לרצונה?????????????
לא כחובה, אלא כהצעה.
מעדות של יולדתאיך באסותא אשדוד למאומתות?
ברור. אפשר ללכת לים ישר מהחדר לידהשאלה לגבי כל היולדות שיוצאות חיוביות
למה לא להשתחרר הביתה אחרי כמה שעות אם יש יחס מזלזל ואין שום טיפול?
מעניין אותי אם יש מדיניות כן להשאיר את היולדת לאשפוז רגיל או שנותנים אם מישהי רוצה להשתחרר הביתה אחרי כמה שעות?
שאלה לגבי כל היולדות שיוצאות חיוביות
למה לא להשתחרר הביתה אחרי כמה שעות אם יש יחס מזלזל ואין שום טיפול?
מעניין אותי אם יש מדיניות כן להשאיר את היולדת לאשפוז רגיל או שנותנים אם מישהי רוצה להשתחרר הביתה אחרי כמה שעות?
כל הסיבה שנשארים לאשפוז בבית חולים זה בשביל מעקב ובדיקות של רופאים ואחיות, אם אין את זה, אין שום סיבה להישאר בבית החולים.ברור. אפשר ללכת לים ישר מהחדר לידה
מה נסגר ????
מהשבוע:אשמח לדעת אם יש דיווחים חדשים מיולדות שילדו ממש עכשיו (טרי טרי ).
איזה בית חולים הכי מומלץ? (ירושלים)
ומה קורה במעייני הישועה...?
ואם יתפתחו דברים שמצריכים מענה מיידי? גם אצל התינוק וגם אצל האם.כל הסיבה שנשארים לאשפוז בבית חולים זה בשביל מעקב ובדיקות של רופאים ואחיות, אם אין את זה, אין שום סיבה להישאר בבית החולים.
אני לא בעד להשתחרר סתם.ואם יתפתחו דברים שמצריכים מענה מיידי? גם אצל התינוק וגם אצל האם.
אם יגיע למצב של סכנת חיים יהיה לה בשטח מענה בשונה מהבית.אני לא בעד להשתחרר סתם.
אבל כאן דיברו על מצב של זלזול וחוסר בצוות, כך שגם אם יהיה צורך במענה מיידי לא בטוח שיתקבל... (יש להם עומסים שם במחלקת קורונה...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: