כנראה שדיברו עם אחד מהנ"ל,דיברתם עם הנ"ל
כנראה שדיברו עם אחד מהנ"ל,דיברתם עם הנ"ל
עדכון מהיום מיולדת:מישהו יודע מה הנהלים בימים אלו בנוגע לקורונה בבתי חולים לאישה שמגיעה ללידה?
כולם עוברות בדיקה? אשמח לשמוע מכל מיש יש לו מידע עדכני בעניין. במיוחד בבי"ח שערי צדק/ביקור חולים
תודה
ניסו להשיג את כל מי שאפשר ביום שישי, אחרי מחדל לא חוקי. כולם היו בחופש....@תמי אחת תתקשרו לרבקה טיטלבוים 0549711629 אחראית קשרי לקוחות וכן לכל המי ומי מילדי ד"ר רוטשילד ז"ל בפרט שלמה המנכ"ל או נתן שמערבב הרבה בביה"ח ותבקשו תשובות מידיעה הם מאד כועסים שרק מתלוננים בחוץ ולא אומרים להם
סליחה.תודה על המחמאה.
במעייני הישועה?חשוב לי לדעת איך היחדס בלידה עצמה,
הבנתי שבחדר לידה גם עושים בדיקה.
ואז מה קורה במידה והיולדת חיובית?
מאפשרים לידה רגילה והבעל גם יכול להיות בלידה.
או שיש נהלים אחרים?
לבעלות תו ירוק לא בודקים.חשוב לי לדעת איך היחדס בלידה עצמה,
הבנתי שבחדר לידה גם עושים בדיקה.
ואז מה קורה במידה והיולדת חיובית?
מאפשרים לידה רגילה והבעל גם יכול להיות בלידה.
או שיש נהלים אחרים?
למערכת יש נהלים משלה, ויש הגיון מאחורי הנהלים. זה לא באמת חכם לבוא מהצד, בלי להכיר את כל שיקולי המערכת, ולהביע דעה נחרצת על ההתנהלות.במעייני הישועה?
הגיעה תשובה חיובית לקורונה בשלב הלידה עצמה.
התעקשו להעביר אותה לחדר לידה של קורונה, למרות חוסר ההגיון שבדבר (הרי הצוות ממילא נחשף ויצטרך בידוד. אז מה הקטע? ולהעביר יולדת חדר בכזה שלב, עם כל הציוד והכאבים - זה טירוף בלתי הגיוני. אבל זה מה היה)
מותר לי, כאחת מהצד, להביע דעה על התנהלות, כן גם ללא הכרות עם שיקולי מערכת. מצופה להפעיל גם הגיון, ולא רק סד נוקשה של כללים (העבירו אותה בכל המסדרון, בשביל הנוהל הקדוש, במצב של לידה. זה כן בסדר, אה?)בהדסה עין כרם יחס מצוין
יולדות מאומתות מתקבלות בחדר ניתוח שהוסב לחדר לידה, עם יחס אישי נעים, לאחר מכן נשלחות לחדר בידוד עם אפס הפרדה, כשהצוות עושה את המקסימום בשביל להנעים עליהן את השהות.
למערכת יש נהלים משלה, ויש הגיון מאחורי הנהלים. זה לא באמת חכם לבוא מהצד, בלי להכיר את כל שיקולי המערכת, ולהביע דעה נחרצת על ההתנהלות.
מותר לך גם לחצות את הכביש 56 פעמים ללא סיבה.מותר לי, כאחת מהצד, להביע דעה על התנהלות, כן גם ללא הכרות עם שיקולי מערכת. מצופה להפעיל גם הגיון, ולא רק סד נוקשה של כללים (העבירו אותה בכל המסדרון, בשביל הנוהל הקדוש, במצב של לידה. זה כן בסדר, אה?)
גם אני אשמח מאוד!אשמח לשמוע עוד תגובות מעוד יולדות שילדו במעייני הישועה בתקופה האחרונה.
יש לך מידע מהתקופה האחרונה?מי שגרה באזור המרכז ויש לה סיכוי להיות מאומתת (למי אין? אולי למי שכבר החלימה בגל הזה..)
תעשו טובה לעצמכן ולכו לאסף הרופא-שמיר.
הם הוכיחו את עצמם בסיטואציות הכי קשות בקורונה ביחס ליולדות כבני אדם, גם אם הן מאומתות לקורונה, רח"ל.
מי שרוצה יכולה לפנות אלי באישי ליתר פרוט.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: