לא הבנתי מה זה האימייל הזהמכיר מישהו בירושלים שמוכר כאלו (הוא הזמין כמה ונשאר לו)
אם אתה מעוניין תפנה אלי למייל egozkokus1 בג'ימייל
הנגן הזה מניסיון אין בן WIFI ולא ניתן לפרוץ אותו אלא א''כ אתה מ8200 או משהו בסיגנון.האם הנגן הזה כשר ונא להכניס מספר טלפון של מישהו שיכול לחסום וויפי
לי יש משהו באזור של400 ש''ח ויש בו משהו יחודי שאין בכמעט אף נגן אחר שאין אפשרות להתקין עליו WIFI מה שהרבה עושים עם אחריות לעוד איזה 11 חודשים. נשמע לך?לא כ"כ יודע אם זה שייך לכאן אבל נראה לי שכן...
אני מעוניין לקנות נגן עם אנדרואיד (דווקא) בגלל הממשק... אך לא מעוניין שיהיה בו WIFI או שאר אפליקציות כגון דפדפן משחקים או אפשרות לראות סרטים...
א'. רציתי לדעת אם שייך לנתק את האפשרות של הWIFI מהנגן (עדיף ניתוק פיזי...)???
ב'. לגבי שאר האפליקציות חשבתי שאם ימחקו אותם כשאין WIFI לא יהיה אפשר יותר להתקין אותם... האם אני צודק??? והאם יש אפליקציות שא"א למחוק או להסיר???
אשמח לכל מידע בעניין...
כמו"כ אם מישהו יודע על נגן עם אנדרואיד כשר שקיים אשמח לשמוע (דרישות בסיסיות: תומך בכרטיס חיצוני, אם המחיר יותר יקר מ200 ש"ח אז גם שיהיה איכותי...)
לא מוכח שזה פרוץ- יכול להיות שפשוט התקינו עליו WIFI לי יש אחד שאין אפשרות להתקין עליו WIFI עם אחריות ל11 חודשים.אני ראיתי פרוץ!
אז נכון שקשה לפרוץ - אבל זה אפשרי!
מקפיץ שוב את השאלה...למישהו יש מושג איך ניתן להשיג נגן כמו '' המנגן פרו'' מאלי אקספרס??
לא ניראה לי.מקפיץ שוב את השאלה...
צריך לדעת לגבי החומרה.שלום לכולם!
לאחר חיפושים וחפירות באתרים ובחוות דעת וביקורות מוצר הגעתי לנגן הזה.
מה אתם אומרים על זה, מישהו מכיר? זה אותו רעיון של M420 אבל דגם M400, והאם יש בו משהו פחות מה M420??
ראיתי בתפריט של המוצרים של החנות שהוא היחיד עם אנדרואיד 8.1 וכל השאר הוא גם הכי טב הן מבחינת הסוללה והן מבחינת המהירות והביקורות -אשמח לשמוע ממכם!
שזה אומר???צריך לדעת לגבי החומרה.
כנראה שמה שקיבלת עם אנדרואיד 8.1 הוא M400הוא פתוח להתקנות, אפשר להתקין עליו כל אפליקציה שתומכת בגרסת האנדרואיד שלו (אני לא סגור על איזה דור הוא, הזמנתי פעמיים, הראשון הגיע עם אנדרואיד 5 והשני הגיע עם אנדרואיד 8, כנראה הוא החליף, צריך לשאול את המוכר), אני לא מכיר את הסופר סטאר לעומק, אבל אני מאמין שהוא יותר מתקדם ומהיר (מהסופר סטאר) , למשחקים הוא יכול להתאים, רק תיקח בחשבון שהמסך קצת יותר קטן מהסופר סטאר
אפשר להכשיר דרך אאוטנט בחינם (תשאיר פתוח להתקנות, כדי שתוכל להתקין משחקים)
שזה אומר שאתה יכול להשיג אאודיQ8 בעשר-אלף ש''ח אבל עם מנוע של כח סוס אחד. יכול להיות שתקנה משהו במחיר מלהיב ולגלות אח''כ שהמקשים מתקלקלים כל יומים.שזה אומר???
יש לי את סופר סטאר.לא כ"כ יודע אם זה שייך לכאן אבל נראה לי שכן...
אני מעוניין לקנות נגן עם אנדרואיד (דווקא) בגלל הממשק... אך לא מעוניין שיהיה בו WIFI או שאר אפליקציות כגון דפדפן משחקים או אפשרות לראות סרטים...
א'. רציתי לדעת אם שייך לנתק את האפשרות של הWIFI מהנגן (עדיף ניתוק פיזי...)???
ב'. לגבי שאר האפליקציות חשבתי שאם ימחקו אותם כשאין WIFI לא יהיה אפשר יותר להתקין אותם... האם אני צודק??? והאם יש אפליקציות שא"א למחוק או להסיר???
אשמח לכל מידע בעניין...
כמו"כ אם מישהו יודע על נגן עם אנדרואיד כשר שקיים אשמח לשמוע (דרישות בסיסיות: תומך בכרטיס חיצוני, אם המחיר יותר יקר מ200 ש"ח אז גם שיהיה איכותי...)
איפה אפשר לקנות את הסופרסטאר?יש לי את סופר סטאר.
נגן תותח!!!!!
של אנדרואיד....
ממליצה עליו בחום!
קניתי את הגרסה הקודמת עלה לי 350
גרסה החדשה עולה 450
לא ממש ראיתי הבדל ביניהם...
ועד כמה שאני יודעת אי אפשר לפרוץ אותו.
ואין בו אפשרות לצפיה בסירטונים.
יש בו משחקים ומצלמה (באיכות ממש גבוהה....)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: