איך משיגים אותך???
שלך לי בפרטי...
שלך לי בפרטי...
גם אני ממליץ.לפני כמה שבועות הזמנתי את הנגן הזה (m390), הגיע תוך פחות משבועיים, הכשרתי אותו לפי מדריכים שראיתי במתמחים טופ, הוויפי נעלם גם מהסטטוס בר וגם במציאות
קש מניסיון
אני ראיתי פרוץ!משתמש בנגן סמארטבס קיו 2,
כבר 4.5 שנים- מאוד נהנה,
אין אפשרות לפרוץ! בדוק! 0אין לראות באמור התחייבות מוחלטת)
"אשמח" לשמוע על מישהו שהצליח...
פרוץ - שהצליחו לגלוש איתו,אני ראיתי פרוץ!
אז נכון שקשה לפרוץ - אבל זה אפשרי!
שלוםכן, יחסית לנגנים אחרים
כן
5.1
סופר סטאר ניתן לפריצה אבל סדרת "אולטרה" של P STAR לא והם אנדרואיד.לא ידוע לי שיש בארץ עוד סוגי נגנים עם אנדרואיד
בהצלחה
השאלה היא למעשה האם ניתן לפרמט כל חסימה שהיא ולהתקין גירסא חדשה וזהו?שיכול לגלוש ממש!
לצערי...
איפה קנית? אני חייב לדעת ! יש לי חבר שמתמחה בתחום החסימות והוא מנסה את דרכו בתחום החסימות.לי היה כזה נגן והיה שם WIFI
דרך אגב אני לא מצליח לקנות בנ''ל אני מוכן לשלם למישהו אם הוא יקנה את זה עבורי אני מוכן לשלם 100 ש''ח שכר טירחה.לפני כמה שבועות הזמנתי את הנגן הזה (m390), הגיע תוך פחות משבועיים, הכשרתי אותו לפי מדריכים שראיתי במתמחים טופ, הוויפי נעלם גם מהסטטוס בר וגם במציאות
קש מניסיון
הM420 הוא עם אותה מערכת, רק מסך קצת יותר גדול ועם סוללה יותר חזקה, והוא כן זמיןדרך אגב אני לא מצליח לקנות בנ''ל אני מוכן לשלם למישהו אם הוא יקנה את זה עבורי אני מוכן לשלם 100 ש''ח שכר טירחה.
לא ממש הבנתי...הM420 הוא עם אותה מערכת, רק מסך קצת יותר גדול ועם סוללה יותר חזקה, והוא כן זמין
אגב, אפשר להכשיר גם דרך אאוטנט
עם קוד PCUDIFPYX16P מוריד דולר במJHR
אם הM390 לא זמין, אפשר לקנות גם את הM420, הוא כמעט אותו הדבר, קצת יותר משודרגלא ממש הבנתי...
מכיר מישהו בירושלים שמוכר כאלו (הוא הזמין כמה ונשאר לו)דרך אגב אני לא מצליח לקנות בנ''ל אני מוכן לשלם למישהו אם הוא יקנה את זה עבורי אני מוכן לשלם 100 ש''ח שכר טירחה.
הM420 הוא עם אותה מערכת, רק מסך קצת יותר גדול ועם סוללה יותר חזקה, והוא כן זמין
אגב, אפשר להכשיר גם דרך אאוטנט
עם קוד PCUDIFPYX16P מוריד דולר במחיר
הוא פתוח להתקנות, אפשר להתקין עליו כל אפליקציה שתומכת בגרסת האנדרואיד שלו (אני לא סגור על איזה דור הוא, הזמנתי פעמיים, הראשון הגיע עם אנדרואיד 5 והשני הגיע עם אנדרואיד 8, כנראה הוא החליף, צריך לשאול את המוכר), אני לא מכיר את הסופר סטאר לעומק, אבל אני מאמין שהוא יותר מתקדם ומהיר (מהסופר סטאר) , למשחקים הוא יכול להתאים, רק תיקח בחשבון שהמסך קצת יותר קטן מהסופר סטארשלום וברכה
אשמח לשמוע אם ניתן להכניס משחקי אנדרואיד במכשיר הזה
אני מעוניין לקנות אותו שישמש כגמבוי ולאו דוקא כנגן.
האם הוא בנוי כמו הסופר סטאר או שהאנדרואיד שלו יותר מתקדם..
(בסופר סטאר היו הרבה משחקים שלו יכלו להתקין וכן הוא היה די איטי בשביל משחקים שונים.)אז אמשח לשמוע לגביו וכן איך ניתן לחסום אותו?
ואם אין לו אפשרות משחק אשמח לשמוע אם מישהו מכיר כאלו שכן יש להם משחקים כמו הסופר סטאר אבל יותר איכותיים!
תודה רבה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: