נאמר בחדשות.מאיפה המקור?
ד"ר הלפרין מירושלים אמר שהנגיף עמיד בפני כלור כך שגם כאשר הנהלת המקווה נוהגת לפי הנהלים עדיין הנגיף לא מושמד
אם הוא לא עמיד בחום, ולא בסבון, קצת מוזר לומר שהוא עמיד בכלור.
פתוח בנטפרי.
לחסומים כמה ציטוטים מהמקור:
המניה קפצה: "המצאנו בדיקת קורונה מהירה. הנגיף מפחד מאקונומיקה"
ד"ר צבי מרום, מנכ"ל ובעל השליטה בבאטם שהודיעה כי פיתחה ערכה לאבחון קורונה: "גם אם בישראל יש נדבקים, לא צריך להיבהל. לא כל מי שנדבק בווירוס מת" ■ עם זאת, אומר מרום, "החשש הוא שהנגיף יעבור מוטציה קטלנית"
מתי לדעתך המגפה תיפסק?
"לא הייתי קורא לזה מגפה. הייתי מכנה את הקורונה התפרצות. סך הכל לא מדובר באבולה. לדעתי ההתפרצות תדעך עד פסח, אולי נגלה שמצות הורגות את הנגיף. גם אם בישראל יש נדבקים, לא צריך להיבהל. לא כל מי שנדבק בווירוס מת. צריך לדאוג לשוטף ידיים טוב, לנגב משטחים שלא יודעים מי נגע בהם ולעבור עליהם עם אקונומיקה. הנגיף שונא אקונומיקה, אם מישהו מספר לכם שהוא חזר מסין, אל תנשקו אותו. מעבר לזה אין הרבה מה לעשות".
אני לא מאמין כ"כ למה שקורה בסין, וגם אם נניח והצעדים האגרסיבים שהם נוקטים גורמים לדעיכת ההתפשטות אך מיגור הוירוס אינו כרגע על הפרק מהסיבה הפשוטה כי עדיין אין חיסון לזה וממילא ברגע שיסירו את ההסגר אז שוב הוירוס יתפשטצפה בקובץ המצורף 618013
אשרי המאמין
שמתי לב לדבר תמוה בימים האחרונים מספר החולים שנוספים בסין מידי יום הוא עגול או 100 או 50אני לא מאמין כ"כ למה שקורה בסין, וגם אם נניח והצעדים האגרסיבים שהם נוקטים גורמים לדעיכת ההתפשטות אך מיגור הוירוס אינו כרגע על הפרק מהסיבה הפשוטה כי עדיין אין חיסון לזה וממילא ברגע שיסירו את ההסגר אז שוב הוירוס יתפשט
מדהים והזוי כאחדשמתי לב לדבר תמוה בימים האחרונים מספר החולים שנוספים בסין מידי יום הוא עגול או 100 או 50
אז איך הגענו ל80 אלף?"יש לנו 20 אלף איש בבידוד,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: