נס.אמת לא יקרה שום דבר רע אם לא תזמיני מסין בחודשים הקרובים. לכן לא מתכונת להמשיך לכלות את זמני על הענין.
נס.אמת לא יקרה שום דבר רע אם לא תזמיני מסין בחודשים הקרובים. לכן לא מתכונת להמשיך לכלות את זמני על הענין.
לא לנו. למדענים .אבל אני מבינה שאתן יודעות יותר ממני בתחום מדע וחקר הנושא,
ולכן כנראה יש כבר תשובות ברורות.
נגיפים מסוימים יכולים לחיות על משטחים עד ארבעה ימים, ולכן הזהירות במקרה הזה חשובה מאד.שכל אחד ינקוט איך שהוא רגיל ורוצה.
וילך לבית חולים ויגע בקירות כמה שהוא רוצה. כי נגיפים לא עוברים דרך קירות.
זה חייב להיות מישהו שהגיע מסין, ובנתב''ג יש עמדת מד''א שעוצרת אותם לבדיקות.חשד לקורונה בבני ברק במרפאת מאוחדת.
יא שעושים דברים בלי פשר רק בגלל שככה מקובלנו מבית אבא..
חחחאגב, @מלפפון אני ממליצה לא לקנות כלום בינתיים , כי מה שתקני בסטוק ליד הבית גם הגיע מסין , ככל הנראה.
הוא הגיע מתאילנד.זה חייב להיות מישהו שהגיע מסין, ובנתב''ג יש עמדת מד''א שעוצרת אותם לבדיקות.
איך זה?
ומה יעשה כל עם ישראל עם התחפושת?אז אשאר באובססיביותי, ואחליט לנתב את האומץ שלי למקומות אחרים.
אם אתן מזמינות מסין כלי חמדה או נוי לצורך משלוחי המנות,
אני מוותרת שלא תשלחו לי השנה.
מקסימום תצרפו קורונה (מטבע מקראית) ותגידו שאת שאר הכסף תרמתן למתנות לאביונים.
זה פשוט לא נכון. כרגע מדובר על 2.2% תמותה. אבל לא כל האנשים שחלו הבריאו.... חלקם גם ימותו, כך שייתכן שאחוזי התמותה גבוהים הרבה יותר.כותבת כדי להרגיע...
חן מענית: לכל מי שנכנס לחרדות מנגיף הקורונה וההיסטריה מסביבו כדאי לעיין בנתון הבא: לפי ההערכות רק 0.2% ממי שנדבק בנגיף מת ממנו. כלומר, זאת מחלה לא נעימה אבל הסיכון למות מקורונה (לא מדבר על הבירה) הוא כנראה אפסי. אפשר לחזור לפחד מאיראן/חצבת/כלבת וכו'.
כעת זה נראה שמתחילים להחלים יותר ויותר (עדיין 3% החלמה מול 2% תמותה).זה פשוט לא נכון. כרגע מדובר על 2.2% תמותה. אבל לא כל האנשים שחלו הבריאו.... חלקם גם ימותו, כך שייתכן שאחוזי התמותה גבוהים הרבה יותר.
לשם השוואה - אחוז התמותה משפעת הוא 0.1%
אבל לכל אלה שנרגעו מזה שיש "רק" 2 אחוז תמותה, שיזכרו שבינתיים יש גם רק 3% הבראה...כעת זה נראה שמתחילים להחלים יותר ויותר (עדיין 3% החלמה מול 2% תמותה).
כמובן שאין בזה שוב קביעה, יש עדיין 17.5K חולים.
צפה בקובץ המצורף 601418
מאיפה זה?כעת זה נראה שמתחילים להחלים יותר ויותר (עדיין 3% החלמה מול 2% תמותה).
צפה בקובץ המצורף 601418
כעת זה נראה שמתחילים להחלים יותר ויותר (עדיין 3% החלמה מול 2% תמותה).
הבאתי קישור יותר מוקדם בפוסט :מאיפה זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: