שאלתי מתי שמעתם על חולי פוליו????????למה לא היו כאן חולי פוליו? איך נעלמו הנגיפים הפראים כמעט מכל העולם (למעט מלווי ואפגניסטן)?
שאלה פשוטה למדי...
יש הרבה סיבות לשיתוק, לא נמנה אותם כאן ולא נפרטם כי לא חסר
שאלתי מתי שמעתם על חולי פוליו????????למה לא היו כאן חולי פוליו? איך נעלמו הנגיפים הפראים כמעט מכל העולם (למעט מלווי ואפגניסטן)?
מה עם כלל התינוקות שזה עתה נולדו, ועדיין לא הגיע זמנם להתחסן?רק ילד שמדוכא חיסונית בעצמו ולכן החיסון המומת לא יעזור לו מצדיק את זה.(ילד להורים מדוכאי חיסון עדיין יקבל את החיסון המומת)
אני יודעת. התכוונתי להסביר למה היום לא שומעים על הפוליוכי בישראל רובה של האוכלוסיה מתחסנת ולכן אין הדבקה
רק בגלל לא מחוסנים יש התפרצויות כאלה
פעם זה פוליו ופעם זה חצבת
אבל העיקרון הוא אותו דבר
הם מתפשטים רק דרך לא מחוסנים
אני שמעתי.שאלתי מתי שמעתם על חולי פוליו????????
שאלה פשוטה למדי...
יש הרבה סיבות לשיתוק, לא נמנה אותם כאן ולא נפרטם כי לא חסר
יש גם ר' אהרן מרגלית רח"לאני שמעתי.
מכירה אישית אישה בת 60+ שצולעת עד היום בגלל פוליו בילדות.
שאלה מאד פשוטה, ותשובתה פשוטה גם כן.שאלתי מתי שמעתם על חולי פוליו????????
שאלה פשוטה למדי...
אין לי מושג מה נמחקמעניין מאוד מדוע מחקת את מה שכתבתי?
להבנתי, הם מחוסנים מרחם אמםמה עם כלל התינוקות שזה עתה נולדו, ועדיין לא הגיע זמנם להתחסן?
מקור בבקשה.להבנתי, הם מחוסנים מרחם אמם
(אפילו אם הם לא יונקים)
וכן עד איזה גילמקור בבקשה.
שכל ישר , מניחה שגם קראתי את זה בעבר, זה הכי הגיוני בעיניי וגם בנשמתי, העובר שלי נוצר מחלבי ומדמי, איך לא יקבל את הנוגדנים שלי?מקור בבקשה.
מניחה (ובטח גם את זה קראתי פעם) שהנושא הזה נחקר לעומק והוא אחד מהגורמים להחלטה באיזה גיל נותנים את המנה הראשונה של כל חיסון.וכן עד איזה גיל
את צודקת, הנוגדנים האלו נקראים נודגני IGGמניחה (ובטח גם את זה קראתי פעם) שהנושא הזה נחקר לעומק והוא אחד מהגורמים להחלטה באיזה גיל נותנים את המנה הראשונה של כל חיסון.
אני לא גורם רפואי משום כיוון, ואת דווקא עיתונאית, אז הייתי מצפה ממך להשיב
מקור בבקשה.
יאלה, קחו עוד אחד חוץ מזה שהביאה @חוחיתוכן עד איזה גיל
מכירה באופן אישי.דווקא לא מיותרת. אולי תזכיר לנו מתי בפעם האחרונה שמעת על מישהו שחולה בפוליו חוץ מעכשיו, כי לא זכור לי מישהו כזה...
אני משיבה על מה שאני יודעת וחקרתי. את הנתון הזה באמת שכחתי לשאול.מניחה (ובטח גם את זה קראתי פעם) שהנושא הזה נחקר לעומק והוא אחד מהגורמים להחלטה באיזה גיל נותנים את המנה הראשונה של כל חיסון.
אני לא גורם רפואי משום כיוון, ואת דווקא עיתונאית, אז הייתי מצפה ממך להשיב
זה נכון שנוגדנים עוברים מהאם לעובר, אבל אי אפשר לבנות על זה שזה מספיק, משתי סיבות-שכל ישר , מניחה שגם קראתי את זה בעבר, זה הכי הגיוני בעיניי וגם בנשמתי, העובר שלי נוצר מחלבי ומדמי, איך לא יקבל את הנוגדנים שלי?
כתבתי "להבנתי",
מוזמן להביא מקור הפוך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: