במשך כמה זמן?
ומה הסיבה של השקית?
6 שבועות
הסיבה היא שנגיף הפוליו הינו נגיף מעיים שחי בתוך המעיים ומופרש בצואה. (וזו הדרך בה הוא מדביק. דרך שירותים משותף או החלפת טיטול)
השקית מוסיפה עוד אמצעי בטיחות מפני מגע בהפרשות המזוהמות בנגיף המוחלש.
במשך כמה זמן?
ומה הסיבה של השקית?
רפואה לומדים במשך 7 שנים לפחות.
מי שלא מתאים לו ללמוד 7 שנים, שומע בעצת הרופאים וארגוני הרפואה.
מתחילה מהסוף: מתנגדי החיסונים תוקפים בשקרים ובמניפולציות, אין ברירה אלא "לתקוף" אותם חזרה.. הם מסכנים את בריאות הציבור! מי שרוצה לדעת שישאל.בלת"ק
לפני יומיים פגשתי אחות שעובדת בפגיה
היא ספירה בכאב על ילדים ומבוגרים שמגיעים למצבים קשים בגלל שלא חוסנו
במהלך הדיון שהיה ארוך,
על חלק מהשאלות היא ענתה בטוב טעם ועל אחרות היא הסכימה איתי שחסרות לציבור תשובות (וגם לה)
שאלתי אותה: כמה זמן ומה למדתם על חיסונים
תשובתה, ציטוט מדויק: את רוצה באמת לדעת? כלום!
אמנם היא לא רופאה, אלא אחות, אבל תנו לי להניח שאצל רופאים המצב לא טוב בהרבה.
אדרבא, אשמח לשמוע מה וכמה החומר המוקדש לנושא החיסונים בפקולטות לרפואה (המקבלות תרומות נכבדות מחברות החיסונים כפי שראיתי בעצמי באתר פייזר)
אותה אחות ואני הסכמנו בהחלט על דבר אחד: תקיפה של מתנגדי חיסונים היא טקטיקה שגויה בהחלט. עדיף עשרת מונים לתת תשובו אמיתיות לשאלות כואבות. גם אם התשובה לא הכי נוחה. כך יוצרים אמינות.
חי מוחלש מקבלים תמידלא הבנתי, למה קוראים לזה שיתוק ילדים? אם יש מבוגר שלא מחוסן הוא יכול להידבק? ואם הוא כן מחוסן מאז שהיה ילד זה משפיע?
וגם מאיפה הילדה נדבקה פתאום?
נ.ב חיסנתי את הבן שלי לפני קרוב לחודשיים ואמרו לי שמביאים לו את המוחלש (לכן הייתי צריכה לשים את הטיטולים שלו בשקיות-ויש לציין שהקפדתי על זה) אבל למה כבר אז הביאו לו מוחלש?- הבנתי שמביאים מוחלש רק כשיש התפרצות.
מי שבאמת יודע הכי טוב על פעילותם של החיסונים הם רופאים שמתמחים בוירולוגיה ובמערכת החיסון [אימונולוגים]מתחילה מהסוף: מתנגדי החיסונים תוקפים בשקרים ובמניפולציות, אין ברירה אלא "לתקוף" אותם חזרה.. הם מסכנים את בריאות הציבור! מי שרוצה לדעת שישאל.
עשרות אשכולות כאן בפרוג השיבו לטענות ולשאלות אחת לאחת, אף שאלה לא נותרה ללא מענה. לא כאן ולא בכל פלטפורמה אחרת. צר לי אבל הרושם הוא שמתנגדי החיסונים לא באמת רוצים להבין ולדעת.
וחזרה לנושא ההודעה שלך, מדע הרפואה מאד מאד מורכב ועשיר, ועל כן כל רופא בדורנו מתמחה בנושא מאד ספציפי. יש מומחה לרשתית ומומחה לקרנית, בניגוד לרופא "עיניים" שהיה פעם. יש מומחה כף יד ומומחה פרקים וכו.
לנושא החיסונים, יש אימונולגים. וכשכתבתי ללמוד 7 שנים, התכוונתי ללמוד את הנושא 7 שנים, כלומר ללמוד אימונולוגיה.
חוץ מזה, אחיות הן לא רופאות.
וגם אחיות רבות מתמחות בנושאים מסוימים, מיילדות למשל.
אני בטוחה שאחיות טיפת חלב יודעות על חיסונים יותר מאשר מילדות.
בכל מקרה, רופאות - הן לא.
לפני כשישים שנה היתה התפרצות בארץשאלתי מתי שמעתם על חולי פוליו????????
שאלה פשוטה למדי...
יש הרבה סיבות לשיתוק, לא נמנה אותם כאן ולא נפרטם כי לא חסר
אולי כדאי להבהיר שכתבת "תודה" בציניות, כי בתחום הזה נראה לי שחייבים להיות ברורים, כל מילה נתפסתלפני כשישים שנה היתה התפרצות בארץ
היתה לי מורה שנפגעה ונשארה צולעת.
ויש את הרב מרגלית
ואני גם מכירה לפחות עוד 3....
אחרי שהתחילו לחסן בשגרה נעלמה המחלה.
וכמו כל מחלה אחרת, יש כאלו שלא מתחסנים ודואגים להביא את המחלות בחזרה לכותרות, מדי פעם. שחלילה לא נשכח מהם
כמו החצבת.
כמו השעלת
כמו האדמת
וכמו הפוליו.
תודה להם.
הוספתי גרשיים.אולי כדאי להבהיר שכתבת "תודה" בציניות, כי בתחום הזה נראה לי שחייבים להיות ברורים, כל מילה נתפסת
זה לא מטיל אימה עצם זה שהם חולים זה מטיל אימה כשזה מתגבר ומתפרץ. ודבר שני תלוי איזו מחלה. יש מחלות מאד קשות שאף אחד לא רוצה לנסות להיות חולה בזה.האם זה נכון?
מתוך ויקיפדיה:
נכון לתחילת 2019 הוכחדו זנים 2 ו-3 של הפוליו וישנם עשרות חולים בשנה בזן 1.
האם זה יתכן שמחלה שחולים בה כמה עשרות אנשים בשנה בכל בעולם כולל מדינות מפגרות שלא מחסנות מטיל כזה אימה?
לא הבנתי מה התמיהה ואיפה השאלה בדיוק?האם זה נכון?
מתוך ויקיפדיה:
נכון לתחילת 2019 הוכחדו זנים 2 ו-3 של הפוליו וישנם עשרות חולים בשנה בזן 1.
האם זה יתכן שמחלה שחולים בה כמה עשרות אנשים בשנה בכל בעולם כולל מדינות מפגרות שלא מחסנות מטיל כזה אימה?
זה סתם דמגוגיות זולותלא הבנתי מה התמיהה ואיפה השאלה בדיוק?
הייתם רוצים להיות, אתם או ילדכם, אחד מאותם עשרות?
השאלה היא הפוכה: האם זה ייתכן, שהחיסונים, שאושרו על ידי כל כך הרבה רופאים בעולם, ומומלצים על ידי כללל יועצי הרפואה החרדיים, שבמקרים של שבר ביד עד גידול במח כל הציבור נשמע להם, האם זה יתכן שהם מטילים כזו אימה?
מניסיון עגום רק בפורום הזה, אנשים מהסוג הזה לא מעניינות אותם תשובות.אותה אחות ואני הסכמנו בהחלט על דבר אחד: תקיפה של מתנגדי חיסונים היא טקטיקה שגויה בהחלט. עדיף עשרת מונים לתת תשובו אמיתיות לשאלות כואבות. גם אם התשובה לא הכי נוחה. כך יוצרים אמינות.
זה אומר שאין להם עניין לחסן למחלה שלא מסתובבת באזור,כשמאות (או אלפים) רצים לחסן נגד פוליו רק אחרי ששומעים על מקרה שהתגלה, זה אומר שלפני כן הם לא הכירו את הנושא, ובכל זאת בחרו לא לחסן, בניגוד להמלצות חד משמעיות של אלפי מומחים מכל העולם.
את בעצם אומרת שהם אנוכיים, צרי מבט, וחסרי אחריות?!זה אומר שאין להם עניין לחסן למחלה שכבר לא קיימת,
אבל אם המחלה מסתובבת הם כן רוצים לחסן.
לא מדבר על החיסון רק על אנשים שנלחציםזה לא מטיל אימה עצם זה שהם חולים זה מטיל אימה כשזה מתגבר ומתפרץ. ודבר שני תלוי איזו מחלה. יש מחלות מאד קשות שאף אחד לא רוצה לנסות להיות חולה בזה.
ברמה מסויימת,את בעצם אומרת שהם אנוכיים, צרי מבט, וחסרי אחריות?!
מצטערת לא להסכים כאן. יש ציבור גדול של מתנגדי חיסונים בשולי החברה החרדית, ואי אפשר להגיד שכל האמהות בציבור הזה הן דחייניות ועצלניות. הלוואי וזה היה המצב.ברמה מסויימת,
אני אומרת שכל האלפים שרצים עכשיו לחסן,
הם לא בהכרח מתנגדי חיסונים ראש בקיר,
אלא אנשים קצת דחינים ועצלנים,
שחשבו מה דחוף, נחסן בהמשך...
הם גם סוג שלא הולך כל חצי שנה לרופא שיניים לביקורת
אלא רצים רק שישכ אבים וכו'
ועכשיו שהתחילה התפרצות,
מרגישים שזה הרבה יותר חשוב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: