הם מקבלים את זה במניות 250 k דולר ל4 שניםלמפתח בכיר חילוני שעובד בגאמפ"א ברור שיש תקרת שכר הרבה יותר גבוהה מ40.
ושם באמת התקרת זכוכית היא 60
הם מקבלים את זה במניות 250 k דולר ל4 שניםלמפתח בכיר חילוני שעובד בגאמפ"א ברור שיש תקרת שכר הרבה יותר גבוהה מ40.
אבל גם השכר החודשי שם יכול להיות הרבה יותר גבוה מ40.הם מקבלים את זה במניות 250 k דולר ל4 שנים
זאת התשובההי פיספסתי את זה,
פיוניר היתה אז חברה מצוינת.
ונחשבה לחברה מפרגנת...
ההבדל שדי מהר אחכ הם התחילו שיתוף פעולה עם טריבייס,
שהביאו להם מתכנתות מצוינות במחיר זול....
והם נתנו להם עבודשהמתכנתים של פיוניר פחות אהבו לעשות....
לאט אבל בטוח הם הפנימו שהחרדיות מוכנות לעבוד בפחות כסף,
ולמתכנת חילוני הם מציעים יותר מלמתכנתת חרדית (גם אם היא לא עבדה קודם בטריבייס...)
-אמר לי את זה מישהו מבפנים.. וזה עצוב....
בהחלט, אבל לשם באמת מאוד קשה להתקבל מה שלא אפשרי להרוב, אבל להגיע ל30 לדעתי יכולה כל מי שמשקיעה ורצינית ויש לה ניסיון בשפות טובות.אבל גם השכר החודשי שם יכול להיות הרבה יותר גבוה מ40.
למה את קוראית נסיון בשפות טובות?בהחלט, אבל לשם באמת מאוד קשה להתקבל מה שלא אפשרי להרוב, אבל להגיע ל30 לדעתי יכולה כל מי שמשקיעה ורצינית ויש לה ניסיון בשפות טובות.
טוב, מצב שוק לא הייתי בודקת בהשוואה של 2 מקרים בלבד.נ.ב. פיוניר הציעו לקרובת משפחה שלי עם 4 וקצת שנות ניסייון פיתוח עם אנגולר ממש בשבועות האחרונים ב30K (וזה היה אחרי מיקוח... לא בטוח אבל אפילו לפי הדוגמא שאת הבאת, השוק בירידה...)
אם הניסיון שלך בריאקט מעולה אצלינו תוכלי לקבל ככהלמה את קוראית נסיון בשפות טובות?
angular ו c# כמה אפשר להגיע ?
יש לי גם נסיון בריאקט ונוד אבל יותר התחברתי ל c#
נכון יש עוד סיבה נוספתזאת התשובה
ואז פתאום מגיעה חרדית שידעת לשווק את עצמה ודורשת כמו חילוני....
והם הרי יכולים לשלם את זה אז למה לא?
אם החרדיות יתחילו לבקש כמה שמגיע להן הן יקבלו, ואפילו שהשוק בירידות חדות עכשיו הוא מן הסתם יעלה לטווח הארוך, כי טכנולוגיה תמיד מתחזקת.
וזה נכון לא רק לפיוניר...
אחד האנשים שראיינו אותי (לא בפיוניר) אמר לי ״סוף סוך מגיעה חרדית שיודעת לדרוש את מה שמגיע לה...״
יש תקרת זכוכית של 40, לא מכירה מישהי שהצליחה להגיע בתפקידי פיתוח בחברות שהן לא גאמפה ליותר מיזה,למה את קוראית נסיון בשפות טובות?
angular ו c# כמה אפשר להגיע ?
יש לי גם נסיון בריאקט ונוד אבל יותר התחברתי ל c#
ברור.טוב, מצב שוק לא הייתי בודקת בהשוואה של 2 מקרים בלבד.
או שהן מרוויחות יפה, כמוה ויותר, ומעודדות את המכרות הצעירות שלהן גם לבקש הרבה,הן לא יודעות לדרוש את הגיע להן .....
כמה נשים כמוך שיפרסמו את המשכורת שלהן,
לא חולקת על זה.אבל השוק בירידה קלה,
מוזמנות לבדוק....
אני מכירה מפתחים/ות בלי תפקיד ניהולי שעברו את ה40.יש תקרת זכוכית של 40, לא מכירה מישהי שהצליחה להגיע בתפקידי פיתוח בחברות שהן לא גאמפה ליותר מיזה,
השוק בירידה בהחלט, זה לא נוגע למשכורות של החרדיות שלא בכיוון אפילו.ברור.
אבל השוק בירידה קלה,
מוזמנות לבדוק....
מסכימה ממשנכון יש עוד סיבה נוספת
-כמו שאת לקחת על עצמך ואני מעריכה את זה מאד!
הבנות החרדיות לא מפרסמות כמה הן מרויחות.(מסיבות נכונות וטובות!)
ולכן הרבה פעמים ההנחה הרווחת (במיוחד אצל המבוגרות יותר)
שמה שהיה פעם תקף גם להיום,
הן לא יודעות לדרוש את הגיע להן .....
כמה נשים כמוך שיפרסמו את המשכורת שלהן,
+קמא טק ששינה את צורת החשיבה אצל הבנות הצעירות שלומדות פיתוח ..)
והשוק אכן נמצא בשינוי אדיר ממה שהיה לפני כעשור (אני מכוונת לשוק הפנים חרדי..)
יש בזה גם קצת טעם לפגם(זה חייב לבוא ם חינוך מאד חזק מהבית, אבל זה נושא לשרשור אחר..)
זה משהו אחר.חברת כח אדם
ממש לא פרירית, אבל אם תעבדי נכון תוכלי לקבל ככה...או שהן מרוויחות יפה, כמוה ויותר, ומעודדות את המכרות הצעירות שלהן גם לבקש הרבה,
אבל כשבאים ומכלילים כאילו כל כל המקומות משלמים עם קידומת 3 בספרת העשרות, ואם לא תצליחי להוציא יותר את פריארית - הן מתקוממות ובצדק.
אני לא מכירה - חוץ מגאמפה כמובן, יש תקרת זכוכית, ומ5 שנים ניסיון כבר אין הבדלאני מכירה מפתחים/ות בלי תפקיד ניהולי שעברו את ה40.
ודווקא את היית אמורה לכתוב את זה.
אם לדברייך 30 ל3 ניסיון זה בייסיק, (אני חולקת כזכור)
את לא מצפה שאחרי שנתיים שלוש יגיעו לתקרת זכוכית, נכון?
אחרת לא היתה סיבה למנהלים להחזיק אנשים עם 3 שנים ניסיון בכזה שכר, כשבמחיר יחסית קרוב הם יכולים לקבל עשור ניסיון.
את כתבת פרייארית, לא פה, באשכול אחר.ממש לא פרירית, אבל אם תעבדי נכון תוכלי לקבל ככה...
אז אני כן מכירה.אני לא מכירה - חוץ מגאמפה כמובן, יש תקרת זכוכית, ומ5 שנים ניסיון כבר אין הבדל
זה משהו אחר.
לא קשור לחרדים חילונים.
גם בחברת כ״א חילונית תקבלי הרבה פחות מבהעסקה ישירה.
באמת אף פעם לא הבנתי מה גורם לאנשים ללכת לכאלו מקומות.
אני כן מכירה מעל 40 לא בגאמפא.ממש לא פרירית, אבל אם תעבדי נכון תוכלי לקבל ככה...
אני לא מכירה - חוץ מגאמפה כמובן, יש תקרת זכוכית, ומ5 שנים ניסיון כבר אין הבדל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: