תודה רבה על התגובהכן, חד משמעית
מעריכה מאד
מתלבטת אם לעשות את זה
כרגע תקועה בעבודה עם שכר מביש
וזה חתיכת השקעה ללכת ללימודים עכשיו
תודה רבה על התגובהכן, חד משמעית
מי שמתייחסת לכזאת הודעה צריכה להתייחס ולתת משקל גם לפרטים שנראים קטניםהמוכשרות של אזור המרכז מתחילות מ20-22,
אני למשל לא גאונה גדולה עם 3 שנים ניסיון קיבלתי 30,
כי הגדלתי ראש, והשקעתי לא היה לי קל בכלל אבל זה בהחלט אפשרי.
qa במקום לא חרדי במרכז מתחיל לפחות ב 11 בד״כ
והיום עם העבודה ההיברידית יש הרבה שמגיעות מירושלים למרכז.
אבל זה לא בנ"א אחד,לא מכירה אישית, אבל מי שפיתח את Revit למשל, אני כמעט בטוחה שהוא גם מתכנת וגם למד המון שרטוט וכנראה תכנון.
כנ"ל מי שכתב ספרי חוק של חשבונאות.
זה לא שהם עושים משרה מלאה בכל תחום בנפרד, אלא עושים משהו שמשלב את שני התחומים.
יש לה לינקדאין?אני מכירה רואת חשבון מוכשרת שלמדה דטה-אנליסט, ולבינתיים לא מוצאת עבודה.
אומרת שאין מקום שמוכן להסתכל עליה בתור חסרת ניסיון באנליסט.
יש לכן רעיון לאן עוד יכולה לפנות?
אני אהיה קצת מעצבנת אבל אני אכתוב: ברוטו.על 30 היא לא חולמת אפילו
כתבתי בהתחלה שאני לא מספיק מתמצאת,@ברכון
לגבי קובול
1.האם את יודעת איפה אפשר ללמוד את זה?
2.האם צריך ללמוד הנדסאים ואז קובול או ישר קובול ואפשר להכנס לעבודה
3.האם יש מספיק חברות ביטוח/ בנקים שמשתמשים בקובול? (כדי שיהיה מספיק מקומות עבודה בזה) היא דווקא מעדיפה מקומות ייציבים, ופחות הייטק דינמי (שבו כל הזמן צריך ללמוד, לעבור עבודה וכד')
4.מה הסיכויים שיעזבו את קובול, כי אני מבינה שזה משהו מאוד מיושן? ואז תשאר ללא ידע כלל
ומשכורת של 15K מספיק מפתה אותה...
הוא לא כזה שונה מהנטו כשמדובר ב7+-היא מדברת כן על הברוטו
רשמתי למעלה רק חייבת להגיב לסעיף ה.א. אין לה וותק של 20 שנה (לא נכנסה מייד להוראה, לקח לה כמה שנים)
ב. היא מדברת כן על הברוטו (בכל אופן לדבריה, לא ראיתי את התלוש שלה מעולם. אולי היא לא מספיק מבינה מה זה אומר ברוטו...)
ג. היא לא עובדת 20 שנה שם, אבל במקומות שהיא מכירה, זה פחות או יותר השכר (גם של המורות סביבה) חינוך העצמאי, אזור חרדי. וכן- מנצלים אותה- כמו הרבה עובדות הוראה באזורים חרדים
ד. למה את חושבת שלאשה בת 40 אין ילדים קטנים? יש לה, ויש לה הרבה ילדים, כך שכל אחד (גם לא קטן) מוסיף נקודות זיכוי
ה. היא מניחה שהעבודה של ההוראה קשה יותר מעבודת תיכנות. (בקטע של משמעת, למסור שיעורים אחד אחרי השני- ולא, היא לא צריכה להכין שיעורים היום, הכל כבר בראש- אבל להעביר בצורה מעניינת, בלי הפרעות וטיסנים בשיעורים וכד')
אם היא לא מבינה מה נטו וברוטו... בת 40..ב. היא מדברת כן על הברוטו (בכל אופן לדבריה, לא ראיתי את התלוש שלה מעולם. אולי היא לא מספיק מבינה מה זה אומר ברוטו...)
שתבדוק איפה העוקץ.שכר
אני מכירה מורה לאנגלית שהיא גם רכזת בחינוך העצמאי עם ותק של 20 שנה,
היא עשתה את כל ההשתלמויות האפשריות והנטו שלה מגרד את ה 7
מניחה שלא עשתה את התואר בגיל 40+אני מכירה מישהי כזו. למדה לשני תארים בזה אחר זה.
אבל היא עובדת רק בראיית חשבון.
שיעמם לה בתכנות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: