בשרי מתכונים לנינג'ה גריל בשרי

לב כחול

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אשמח לקבל מתכונים קלים שמתאימים לנינג'ה גריל
תודה רבה
 

רותי חנה

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
בגדול אין מתכונים שמיועדים דווקא לזה......
אני עשיתי היום 'מנגל' בגריל- יצא מושלם!
הכנסתי: פרגיות, שיפודים של חזה עוף וירקות, כנפיים ונקניקיות
פשוט מהמם!! (גם עם הריח של המנגל...)
 

לב כחול

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
יש לי את זה מעל שנה
וזה מה שאני עשיתי רוב הפעמים ( סטייק, עוף, שניצל, ירקות וכו')
מחפשת דברים מעניינים נוספים
ודבר נוסף אני לא מצליחה להגיעה לאיזה תוכנית, חום והזמן מדויק של צ'יפס
ניסיתי כמה פעמיים פעם נשרף פעם נדבק עד שחזרתי לתנור
כל שאר הדברים שאני עושה בנינג'ה כן מצליח לי
אשמח לדעת מה התוכנית הממלצת לציפס
תודה
 

מה יש

משתמש מקצוען
יש לי את זה מעל שנה
וזה מה שאני עשיתי רוב הפעמים ( סטייק, עוף, שניצל, ירקות וכו')
מחפשת דברים מעניינים נוספים
ודבר נוסף אני לא מצליחה להגיעה לאיזה תוכנית, חום והזמן מדויק של צ'יפס
ניסיתי כמה פעמיים פעם נשרף פעם נדבק עד שחזרתי לתנור
כל שאר הדברים שאני עושה בנינג'ה כן מצליח לי
אשמח לדעת מה התוכנית הממלצת לציפס
תודה
אני עושה ציפס באייר פריי על 210
20 דקות
כמה דברים ששמתי לב:
אני חותכת את התפוא לתוך מים כדי שיצא קצת עמילן ואחר כך מנגבת זה מאד משמעותי לפריכות
לא צריך הרבה שמן אבל המעט הנצרך חשוב..
השניצלים בלי ספריי לא טעימים, בציפס מערבבת את התבלינים עם כף לסלסלה.
ו- לנער אותה באמצע (3 פעמים בערך) זה לא קשקוש ... וכמובן לא להעמיס מדי.
מה עוד עיתי ויצא מוצלח-
קציצות (אבל זה מלכלך ברמות את הרשת) מכל הסוגים הכל יוצא מוצלח ולא שומני
סטייק בקר
שווארמה לפי המתכון של רון יוחננוב
שניצלונים (יותר מוצלח משניצלים)
שוקיים עוף בציפוי פריך
דג יוצא מושלם.. כמה סוגים
עגבניות שרי צלויות- סלט שממש יותר טעים בגריל מאשר בתנור.
עדיין בלמידה.. (יש לנו בערך 3 חודשים..)
ובאמת זה שונה מהבישול הקודם. צריך ללמוד
 

cyp

משתמש מקצוען
אני עושה בנינג'ה רק שניצלים, צ'יפס, ולפעמים קציצות, פיתה עראייס וכמובן מנגל, וכל הדברים שצריך לטגן, חצילים, פלפלים וכו'
זהו!!!
לא כל כך מוצאת מה לעשות לעשות בו בנוסף אבל הוא בשימוש לפחות פעמיים בשבוע, כשעשיתי בשר או עוף לא הצליח לי כל כך,
 

Tmj

משתמש פעיל
עשיתי בו גם עוף שלם
יצא מעולה
גם עופות בגריל -שוקיים יצא מעולה
וצ'יפס כבר באופן קבוע רק בנינג'ה
גם פרגיות, שיפודים, קבבים יוצא מושלם
 

מה יש

משתמש מקצוען
תודה על כל המידע שהבאת!
איך באמת מנקים את הרשת? אני ממש מסתבכת עם זה. לא דחוף לי שיצא מבריק, אבל נקיון בסיסי.
האמת?
זה היה הסיבה שהתלבטתי האם לקנות.
הבנתי שבמדיח זה לא סיפור...
אני שופכת מלאאאא סבון מייד כשמסיימת, כשהמכשיר עוד חם, ומים, משרה כמה שעות.
ואחר כך בעלי משפשף. וזה מעצבן.
יש דברים שיוצאים לי טעים עם נייר אפיה, כמו שניצלונים, צ'יפס, דגים. קציצות לא יוצאות לי טוב- כי הן מפרישות נוזלים מצד אחד וצריכות קריספיות משמעותית אז באמת זקוקות לחורים של הרשת.
מצד שני אני לא חוזרת לטיגונים. הריח, והתחושה אחרי האוכל....
 

מצפה לישועת ה'

משתמש רשום
תודה על כל המידע שהבאת!
איך באמת מנקים את הרשת? אני ממש מסתבכת עם זה. לא דחוף לי שיצא מבריק, אבל נקיון בסיסי.
הרשת של הטיגון זה לא סיפור נורא השרייה קצרה במים חמים ופיירי ואח"כ קצת שיפשוף
הרשת של הגריל זה באמת אירוע לכן אנחנו לא באמת משתמשים בה כ"כ
 

מעגלת פינות

משתמש פעיל
הרשת של הטיגון זה לא סיפור נורא השרייה קצרה במים חמים ופיירי ואח"כ קצת שיפשוף
הרשת של הגריל זה באמת אירוע לכן אנחנו לא באמת משתמשים בה כ"כ
תודה
החלקים האלו דווקא נוחים לניקוי
השאלה שלי היא על הרשת שלמעלה שממש מציקה לי
 

מצפה לישועת ה'

משתמש רשום
תודה
החלקים האלו דווקא נוחים לניקוי
השאלה שלי היא על הרשת שלמעלה שממש מציקה לי
קלי קלות
לרסס אותה בסנו פורטה/ מסיר שומנים אחר
סוגרים בשקית ניילון
ולפתוח אחרי חצי שעה עד לילה ופשוט לשטוף
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה