דרוש מתכון תעזרו לי עם הנינגה גריל

מרימבולה

משתמש פעיל
כשמכסים בנייר כסף חשוב להיזהר שהוא לא נשאב למאוורר של הגוף חימום כי אז הוא נחסם
נכון מאד, אפשר למנוע את זה בד"כ אם מכניסים רק לאחר שהמכשיר מוכן לשימוש. (כשהוא מכין את עצמו, הוא על אקסטרה טורבו כזה, ששואב..)
 

מצפה לישועת ה'

משתמש רשום
איזה דגם מומלץ לרכוש?
תלוי מה הצורך שלך
יש את הדגמים של גריל
על זה דובר כאן זה מתאים יותר לצלייה של אוכל כמו במנגל
עם אופציה לאפייה ולטיגון באוויר חם
הוא בא ב3 דגמים
יש אותו הוא הכי קטן יש לו את כל הפונקציות מלבד חימום מחדש החיסרון זה הגודל
וגם אין לו מדחום דיגיטלי (זה הסיכה שתוקעים בסטיקים לרמת עשייה מדויקת אוטומטית
ויש את זה זה הדגם שיש לי ממש מרוצים ממנו הוא בגודל של תבנית אפייה בינונית
ויש את הפרו שאותו לא ניסיתי הפלוס שלו שיש לו גוף חימום תחתון
מה שמאפשר הכנה של דברים הצריכים טיגון מסורתי
לדוג' לטגן בצל בתחילת הבישול
אפשר לטגן בו גם בלינצ'ס
ולדעתי הוא נראה גם יותר מוצלח במוקפצים וכדו'
קיצור אני די התגריתי ממנו עכשיו...
אבל אם את יותר צריכה לבישול רגיל יש את הפודי ואת הסמארט ליד
שזה יותר סיר לחץ ויש לו גם את האופציה של הטיגון
לגבי מחירים תחפשו טוב בגוגל הבאתי את מה שיצא לי ראשון.
יכול להיות הפרשים של כמה מאות
בהצלחה
 

מה יש

משתמש מקצוען
אני משתמשת בחוברת שלהם
האמת הזמנים ממש טובים!
יוצא פצצה

מחפשת הסבר איך אפשר 'לטגן' קציצות במכשיר
(כי על הרשת- זה מתפורר ונופל ונהיה מלוכלך מדי
 

מצפה לישועת ה'

משתמש רשום
אני משתמשת בחוברת שלהם
האמת הזמנים ממש טובים!
יוצא פצצה

מחפשת הסבר איך אפשר 'לטגן' קציצות במכשיר
(כי על הרשת- זה מתפורר ונופל ונהיה מלוכלך מדי
מה זה אומר מתפורר?
ממש מתפרק לך הקציצות??
או שקצת נוטף על המגש התחתון?
אם זה רק בעיה של ליכלוך אפשר לשים מתחת איזה נייר אלומיניום/אפייה
 

ליבי מולטימדיה

משתמש רשום
זה באמת הרבה נסיונות
יכולה להגיד שחזות / פרגיות אני שמה על גריל בינוני כ 8 דקות. בודקת כמובן לפני שנגמר מה המצב ואם צריך יותר או פחות.
עוף עם תפוחי אדמה כ1.5 שעות על בייק-אפיה (אני מאלו שבתנור רגיל שמות 3 שעות...)

בכל שימוש אני אחרי מחצית מהזמן הופכת את הכל שיקבל קריספיות מכל הכיוונים
היי,
כמה מעלות את עושה לעוף? ובאיזו תבנית?
והאם יוצא כמו בתנור?
(הכנתי כרעיים עוף על צליה , לפי מתכונים שקראתי בגוגל, ויצא שרוף וקשה)
 

racheli

משתמש פעיל
200 מעלות. בתבנית הבסיס של הנינגה.
יוצא יותר טעים מבתנור...

באמצע העליתי את העוף מעל התפוחי טדמה וככה גם הם נהיו לי קריספיים ושחומים יפה
על איזה תוכנית?
הכנתי גםכרעיים בפרו בצליה ויצא קשה ושרוף
 

אביגיל2

משתמש רשום
גם אני ניסתי להכין כרעיים לקח יחסית הרבה זמן מבחוץ היה נראה מוכן ומבפנים לא
 

תות

משתמש פעיל
על איזה תוכנית?
הכנתי גםכרעיים בפרו בצליה ויצא קשה ושרוף
ראי תשובות שכתבתי למעלה:
עוף עם תפוחי אדמה כ1.5 שעות על בייק-אפיה (אני מאלו שבתנור רגיל שמות 3 שעות...)

בגדול בתכנית בייק אפשר להשתמש כמו תנור רגיל רק בחצי מהזמן שאת רגילה.
שמה את התפוחי אדמה, בצל ושוקיים בתבנית התחתונה בלבד. אחרי מחצית מהזמן ערבבתי קצת .
 

דן הלמדן

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
מה שאני למדתי אחרי חצי שנה של שימוש בנינגה גריל 2 כללים פשוטים.
לא לשים חתיכות גדולות מידי
ולערבב כל הזמן

להבנתי, בגלל החום החזק והעוצמה הממוקדת ככל הנראה אין מספיק פיזור של חום והוא לא מגיע לכל חלקי המגש בשווה, כדי שלא נמצא את עצמינו כשרק חלק מהאוכל מוכן, חובה לערבב פעם בכמה דקות ולשים לב להשתדל להכניס חתיכות לא גדולות מידי שיכולו להתבשל באיכות, ולא להשרף בקצוות
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה