מתכון לשניצל בתנור,

אם יהודיה

משתמש רשום
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
אני מכינה רגיל כמו למחבת
ביצה עם קמח טרופים יחד
פרורי לחם מטבלת כל פעם משו אחר
משמנת עם תרסיס שמן את הנייר אפיה
שמה את השניצלים ומרססת שוב
אחרי עשר דקות מחליפה צד מרססת שוב ויוצא טעים ופריך ולא יבש

אז מה הועלת עם הכמויות שמן?תעשי כבר במחבת
הבעיה המרכזית בטיגון זה לא כמות השמן
זה התהליך שעובר על השמן בטיגון, והופך אותו לרעיל.
לכן תמיד שווה לעבור לאפיה, גם בלי להפחית בכלל שמן.
 

M&C

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה

שרה מורגן

משתמש רשום
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
D I G I T A L
להכניס את השניצלים לקערה עם צ'ילי ותבלינים (כמו פפריקה מתוקה /מרוקאית, אבקת שום , תבלין לסטייק, וכדומה)
פלוס ביצה או שניים (כמה שיהיו יותר ביצים ביחס לשאר המרינדה - הפירורי לחם יידבקו טוב יותר)
מומלץ להשרות מספר דקות
פרורי לחם (גם קורנפלקס טחון, יכול להיות ממש מעולה)
כמו כל שניצל רגיל רק פשוט להכניס לתנור בתבנית שטוחה (אפשר גם ישירות על המגש של התנור עם שני נייר אפיה {כדי שלא יתלכלך}) עם מעט שמן 12 דק' כל צד (200 מעלות [לא טורבו])
בתאבון זה טעים ובריא יותר
 

ddd

משתמש צעיר
טעים,
שלא יצא יבש וכמובן לא משמין,
שיהיה את הרווח של הלא מטוגן:)
@hbecker @shira bira
יש למשהו רעיון?
תודה!
בס"ד

טובלת בביצה ואח"כ בפירורי לחם, כמו במטוגן..
טיפ ששמעתי לאחרונה זה להוסיף קצת שמן לביצה, ואכן, השניצלים יצאו יותר פריכים.
אופה על חום הכי גבוה כ-15 דק'
והתנור שלי דפוק ביותר, לא חזק בכלל..
לא הופכת לצד שני
משתדלת להוציא לפני שהם מקבלים צבע כדי שיישארו רכים.

ועכשיו יש לי 2 שאלות למבינות בשניצלים:
1.) האם יש בעיה לאכול שניצל שלא דפקו אותו עם פטיש ? הרבה פחות טעים מה"דפוק" ?
2.) כיצד ניתן לחמם שניצלים שהוקפאו באופן שיצאו שוב (כמו) טריים ?
 

נעמה נייהוז

קסם של ניו בורן ✨
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
המתכון שלי - בלי ללכלך כלים וטעים בטירוף!
אני שמה בשקית בשר - שמן בערך גובה 2 ס"מ למגשית
שופכת הרבה שום גבישי ופפריקה
2 כפות גדושות חרדל
מנערת את השקית
מוסיפה את השניצלים, ומערבבת מבחוץ טוב טוב שיגיע לכל השניצלים.
בצלחת שופכת פירורי לחם מוזהבים.
טובלת כל שניצל כל צד פעמיים ומסדרת צפוף בתבנית של התנור.
מחממת מראש על 250 מעלות.
כשהתנור חם, אני מכניסה לתנור ואופה 10 דקות [במידה והם דקים, לשניצלים עבים בערך רבע שעה].

1.) האם יש בעיה לאכול שניצל שלא דפקו אותו עם פטיש ? הרבה פחות טעים מה"דפוק" ?
2.) כיצד ניתן לחמם שניצלים שהוקפאו באופן שיצאו שוב (כמו) טריים ?
1)אין בעיה למי שאוהבת עבה, יש לך את השניצל פרמיום שהוא דק, או לחתוך עם סכין לחצי.
2)אני מחממת על אש נמוכה במחבת מכוסה, עד היום לא התקבלו תלונות.
 

נעמה נייהוז

קסם של ניו בורן ✨
מנוי פרימיום
צילום מקצועי

בובה בי

משתמש פעיל
אני טובלת את החזה עוף בשמן
אח"כ בפרורי לחם מוזהבים עם קצת מלח
ואופה בתנור על 180 מעלות בין רבע שעה ל 20 דקות
די קלאסי אבל טעיםםם
אני גם עושה ככה הרבה זמן ודווקא אני מוסיפה תבלינים בפירורי לחם ואופה את זה 35 דקות בחום 180 ויוצא מעדן מאוד רך מתחסל במהירות
 

joelly

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
פטנט של עז תלם מ https://www.thekitchencoach.co.il/
קולים את הפירורי לחם מראש במחבת עם מעט שמן. ככה הם מקבלים את הקראנציות שלהם עוד קודם ולא צריך מלא שמן.
אני חושבת שעדיף לאפות בחום נמוך שהשניצל יתבשל לאט לאט היטב ולא ישרף.
(הוא מביא את זה במתכון מגניב ל- שניצל תירס)
 

שאפומדיה

משתמש מקצוען
באמת עם ביצה יוצא פחות יבש?
מענין,
אבל מה הרוחנו שוב שמן..:)
אמרתי שהביצה בתנור היא עושה את היבש
ולכן תחליף לביצה זה מיונז
ומדובר בכמות מועטה כמו בערך שאת מורחת על לחם
שכבה דקה של מיונז
זה לא מתחיל להשתוות לכמות שמן ששמים במחבת

ואח"כ אני מסיפה את כל התבלינים שאני רוצה מצפה בפרורי לחם וזהו לתנור
בלי שמן בתבנית וכו'
 

ל.לי

משתמש צעיר
שהשניצלים לא יהיו יבשים:
משמנת את התבנית לפני שמניחה את השניצלים
מזלפת שמן מעל השניצלים.
ומכסה עם נייר אפיה. מניחה מעל לא סגור לגמרי. שומר על האדים שלא יברחו והשניצל נשאר רך ופריך.
בסיום האפייה נותנת עוד 2 דקות אפיה בלי כסוי לקרנציות עדינה
 

progitm

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
אני שמה בבלילה עם הביצים , חרדל ומעט שמן ומלח ומשרה בבלילה זו את השניצלים
ואחרי ההשריה טובלת את השניצלים בפירורי לחם שאותם אני מערבבת עם מעט שום גבישי , פלפל שחור ומעט פפריקה ומלח

אחר כך מנחיה בתבנית את השניצלים מזליפה קצת שמן מלמעלה (עדין זה לא מגיע לכמויות השמן בטיגון )
על 180 מעלות
בלי להפוך באמצע
 

ברכה - עיצוב ותכנון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
מתכון מושלם וקל
מורחים את השניצל במיונז וטובלים בשקדים טחונים

העיקר להזהר שלא התייבש באפיה
אצלי רוצים רק את השניצל הזה
בתאבון
 

חשבתי כתבתי

משתמש פעיל
מתכון מושלם מעיתון לבית של סוכות
2 כפות מיונז
2 כפות סילאן
2 כפות רוטב צילי
1 כף א.מרק-אני לא שמתי
1 כף גבישי שום
לערבב ולמרוח על החזות לצפות בפרורי לחם מוזהבים+ שומשום
לזלף מעט שמן מעל לאפות כ-20 דקות על 180

דרך אגב שם הגיע המתכון לסלמון שיוצא גם מושלם בתיבול זה

מאד משדרג רוטב אלף איים ליד.
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
המתכון שלי
יש כאן המלצות נלהבות רבות!
 

לללי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
ושלי:
ביצה מתייבשת באפיה, ולכן היא לא עושה טוב לשניצל.

בקערה גדולה:
מערבבת פירורי לחם מוזהבים ורגילים
שמן
תבלינים לפי הטעם הרצוי
אפשר להוסיף צילי, לא חובה

התערובת צריכה לצאת רטובה מעט על מנת שתידבק לפרוסת החזה.

מוסיפה את החזות הנקיים לקערה, מערבבת היטב, פורסת על תבנית (ללא שמן!)
מפזרת מלמעלה את הפירורים שנותרו בקערה
מכסה היטב ומכניסה לתנור לחצי שעה.

יותר אוהבים כאן משניצל מטוגן.
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

תגובות
5
צפיות
425

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה