בצק של עוגת שמרים ולהפחית סוכר.מחפשת מתכון פרוה, ללא מרגרינה שיתאים למילוי בשר
תודה מראש!
אני גם השתמשתי במתכון הזה לקרואסון במילוי בשר, מעולה!עשיתי את המתכון המוצלח של @shira bira בגרסה פרווה- שמן זית בבצק במקום חמאה
יצא מדהים!
מיותר לצין שהגרסה החלבית נהדרת לא פחות, תודה שירה
חלבי - צעד אחר צעד - מיני-קרואסונים מלוחים בשני טעמים מוצלחים.
את המאפים האלו אתם פשוט. חייבים. להכין. למה? 1. כי הבצק מ-ע-ו-ל-ה. אחד הטובים שפגשתי. 2. כי המליות טעימות במיוחד. 3. כי ילדים (וגם ילדים בנפשם) משתגעים על זה. 4. כי הם יוצאים מהמקפיא כמו חדשים ויכולים להיות ארוחת בוקר מצוינת. המתכון במקור מנטלי לוין הלא היא עוגיונט. אני שיניתי במעט את הבצק ואת...www.prog.co.il
איך הימרת את החומרים לפרווה?אני גם השתמשתי במתכון הזה לקרואסון במילוי בשר, מעולה!
שמן זית במקום חמאה, וחלב סויה במקום חלב.איך הימרת את החומרים לפרווה?
מניחה שאפשר, אבל מבחינה הלכתית אולי החלב הופך אותו למזונות, לא מספיק מתמצאת.אפשר לשים מים במקום חלב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: