שולחן וכיסא
משתמש מקצוען
הקערה שלך היתה יבשה?הקצף נפל קצת כשהוספתי סוכר
מתי אמורים להוסיף? תוך כדי ההקצפה או רק אחרי שהקצף יציב
הקערה שלך היתה יבשה?הקצף נפל קצת כשהוספתי סוכר
מתי אמורים להוסיף? תוך כדי ההקצפה או רק אחרי שהקצף יציב
הכנתיבשמחה ממש!
ראיתי שגם @saralulu הביאה מתכון לעוגת קפה.
לא הצלחתי לפתוח.
מעניין כמה זה דומה.
מקציפים:
5 חלבונים
2.5 כוסות סוכר.
מנמיכים ומוסיפים:
חלמונים
1 ורבע כוס שמן
כפית ת.וניל
2 וחצי כפות קפה נמס.
1 כוס מים.
2 וחצי כוס קמח.
1 ורבע א.אפיה
כף גדושה קקאו.
עד לקבלת עיסה אחידה.
לאפות ב160 מעלות.
עד קיסם יבש.
קרם: (אני עושה בצלחת עם כף)
כוס א.סוכר
2.5 כפות מים רותחים
2.5 כפות שמן
כף קפה.
(בדר"כ קודם את הקפה וא.סוכר ואז מים שימיסו את זה מערבבים ואח"כ מוסיפים תשמן)
בתאבון.
המשך צום קל.
וגאולה קרובה!
עוגיות פאדג' שוקולדיות מעניין?אשמח למתכוני עוגיות בלי מרגרינה.
תודה!!!!
כןעוגיות פאדג' שוקולדיות מעניין?
מצרכים
זה יוצא כמו מרנג?עוגת שמנת חום לבן - העוגה הכי קלה שיש שתמיד מתחסלת הכי מהר
מקציפים 6 ביצים (שלמות!) עם כוס סוכר עד לקצף יציב
מורידים את המהירות למינימום ומוסיפים חבילת פודינג שוקולד (או פודינג וניל+ כף קקאו)
אופים בתבנית רגילה (משומנת מעט) על 180 כ20 דקות (או עד שקיסם יוצא יבש)
שימו לב- בזמן האפיה העוגה תופחת מאד וכשהיא יוצאת מהתנור הגובה שלה אמור לנחות לכחצי מגובה התבנית.
עם הצד החלק של הסכין (או עם סכין בלי שיניים) מפרידים את העוגה מהדפנות ונותנים לה להתקרר.
בינתיים מקציפים - שמנת מתוקה, פודינג וניל וכחצי כוס חלב.
מורחים על השכבה הראשונה (אחרי שהתקררה) ו...זהו. למקרר. קטלני קטלני קטלני, ראו הוזהרתם.
בכלל לאזה יוצא כמו מרנג?
תודה!!בכלל לא
מרנג עשוי מקצף מאד קשה של ביצים וסוכר בלבד ואופים אותו כמה שעות טובות על חום נמוך, ופה מדובר בקצף רך שמוסיפים לו פודינג וניל ואופים כ20 דק' על חום רגיל (180)
תעדכני איך יצא ותשלחי טעימה...תודה!!
בדיוק חשבתי על זה עכשיו שמרנג זה באמת רק מחלבונים.
בכ"א העוגה כבר בתנור
אפשר לדעתך להמיר את החלב במים?עוגת שמנת חום לבן - העוגה הכי קלה שיש שתמיד מתחסלת הכי מהר
מקציפים 6 ביצים (שלמות!) עם כוס סוכר עד לקצף יציב
מורידים את המהירות למינימום ומוסיפים חבילת פודינג שוקולד (או פודינג וניל+ כף קקאו)
אופים בתבנית רגילה (משומנת מעט) על 180 כ20 דקות (או עד שקיסם יוצא יבש)
שימו לב- בזמן האפיה העוגה תופחת מאד וכשהיא יוצאת מהתנור הגובה שלה אמור לנחות לכחצי מגובה התבנית.
עם הצד החלק של הסכין (או עם סכין בלי שיניים) מפרידים את העוגה מהדפנות ונותנים לה להתקרר.
בינתיים מקציפים - שמנת מתוקה, פודינג וניל וכחצי כוס חלב.
מורחים על השכבה הראשונה (אחרי שהתקררה) ו...זהו. למקרר. קטלני קטלני קטלני, ראו הוזהרתם.
מים פחות. עם חלב סויה אמור לצאת מצוין, לא ניסיתי. (את יכולה גם פשוט לשים כמות קטנה יותר של פודינג וניל- בערך חצי חבילה, ולוותר על החלב לגמרי. לדעתי עדיף ככה)אפשר לדעתך להמיר את החלב במים?
אני רוצה עוגה פרווה..
מעולה בהקפאה ומאוד טעימההכנתי, נראה נהדר. נחכה כדי לטעום...
איך היא בהקפאה?
אם יש לך אפשרות לצלם- אשמחהכנתי, נראה נהדר. נחכה כדי לטעום...
איך היא בהקפאה?
מצטרפת לבקשהאם יש לך אפשרות לצלם- אשמח
הכנתי בכמה דקות ללא מיקסר. אליפות!!הכי קל הכי טעים
צפה בקובץ המצורף 1739398
יצא טעים! תודהמתכון שקיבלתי, יוצא טעים ועסיסי!
3 תבניות אינגליש קייק(לא יצא לי להכין בתבנית בינונית או במאפינס).
לשמור אחר-כך מכוסה במקרר.
איזה כוסות?עוגת דמוי שמרים לעצלנים (מאוד משביעה):
במיקסר:
8 כוסות קמח
4 כוסות סוכר
4 סוכר וניל
כוס שמן
1 וחצי מרגרינה
מערבבים עד שנוצר פירורים, מורידים 3 כוסות ושמים בצד
למה שנשאר במיקסר מוסיפים:
8 ביצים
2 אבקת אפיה
2 ורבע כוסות יין / מיץ
קורט מלח.
לחלק ל6 תבניות אינגליש.
לתערובת:
2 כוסות קקאו
3 כוסות סוכר
2/3 כוס שמן
כוס מים רותחים
לערבב היטב ולשים בכל תבנית בכל תבנית
לוקחים מזלג ועושים 8 ע"מ שהשוקולד יתפשט
לפזר את הפירורים שהשארנו
180 מעלות 34 דקות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: