מומלץ ביותר, יצא מושלם.
תודה רבה!
זה נראה עסיסי ברמות !!!
מומלץ ביותר, יצא מושלם.
תודה רבה!
@רוחי בלבוחי מקווה שזה בסדר לענות במקומך, יש לי ניסיון עשיר מאוד עם הלאפות, לא מפסיקה להכין אותםכשהלאפות מתקררות הן נהיות קצת קשות "ונשברות", איך אפשר לשמור על הרכות שלהן שאוכל לגלגל אותן אח"כ?
תודה על התשובה.@רוחי בלבוחי מקווה שזה בסדר לענות במקומך, יש לי ניסיון עשיר מאוד עם הלאפות, לא מפסיקה להכין אותם
זה אמור לצאת ממש רך ומתגלגל,
צריכים לטגן אותם ממש קצת והם צריכות להיות מאוד דקות,
אני מרדדת אותם לא על נייר אפיה אלא מורחת שמן על השיש לפני כל רידוד ומרדדת ישר על השיש, חושבת שכך הלאפה נהיית דקה יותר ובכל אופן הרבה יותר נח להתעסק איתה כך,
אני מוציאה את הלאפות מהמחבת על מגבת בערימה אחת גדולה ומיד בסיום עוטפת אותם במגבת, את מה שנשאר שומרת בשקית וגם אחרי הרבה שעות הלאפה עוד רכה מאוד.
לא יודעת כמה האש שלך גבוהה, שלי על האש הכי גבוהה עושה בערך דקה מכל צד, לא ממש בדקתי, אבל לא מגיע ל 2 דקות לצד.תודה על התשובה.
כשהוצאתי מהמחבת הן היו רכות אבל לאחר כמה דקות התקשו ונשברו קצת בגלגול... (הנחתי גם על מגבת)
טיגנתי כל צד בערך 3-4 דק' על אש גבוהה כדי שיקבלו צבע יפה, זה מידי הרבה זמן?
בכל אופן היה ממש טעים והתחסל אבל אשמח לשמוע לפעם הבאה
כנראה שאני צריכה לרדד יותר דק..לא יודעת כמה האש שלך גבוהה, שלי על האש הכי גבוהה עושה בערך דקה מכל צד, לא ממש בדקתי, אבל לא מגיע ל 2 דקות לצד.
אם הם יוצאות לך מאוד דקות מספיק טיפונת השחמה, הוא נאפה מצוין בפנים.
(בשביל שתביני, העלו פה תמונה של לאפות, שלי הרבה יותר דקות מאלה)
אני מכינה המון שנים לאפות (עם בצק רגיל של חלות) ודווקא לא מרדדת כל כך דק כמו שפנינה מתארת, ויוצא ונשאר רך מאוד.כנראה שאני צריכה לרדד יותר דק..
תודה!
@רוחי בלבוחי
יצא מדהים!!!
אכלנו היום בא. ערב, וכולנו מאוד נהנהנו...
אין מילים!!
נשמח לעוד מתכונים טובים.
לא הייתי זקוקה לעזרת נייר אפייה, הבצק היה כל כך נוח וניתן לרידוד דק מאוד ונפרד מצויין מהשייש. ואמנם מרחתי שמן על המחבת רק בלאפה הראשונה. יש לי מחבת ממוצעת ויצא כ30 לאפות . (בקוטר פיתה בערך).
טיפ ממני: תעבודנה עם 2 או יותר מחבתות בו זמנית. זמן ההכנה מתקצר למינימום.
תודה על המשוב החם.מתכון מדהים,כבר הרבה מתכונים ניסיתי אבל זה עולה על כולם!!!!
תודה רבה!
את יכולה בכייף להקפיא והלאפות ממש לא שבירות, הן גמישות ונעימות לקיפול.@רוחי בלבוחי אנחנו זוג ורוצה להכין. ודווקא את הכמות הגדולה... ( עד שמכינה... שישאר להרבה ימים)
האם לדעתך מוצלח להקפיא?
וכן מה הפטנט חוץ ממגבת כדי שהם יתקפלו יפה וחלק ולא יישברו? גם אחרי הקפאה הם יוכלו להתגלגל?
דקות הרי אמורות להשבר יותר מהר לא?
שירה תודה רבה!!בשמחה
כשרוחי תאשר
אם כבר האשכול הוקפץשירה תודה רבה!!
תודה רבה , מחמם את הלב!!אם כבר האשכול הוקפץ
אז חייבת לכתוב לך שזה ה-מתכון שאימצתי מפרוג (ואימצתי הרבה)
והספיק לעבור גם לאחיות וחברות (עם קרדיט...)
פשוט מתכון אלוף, קל להכין ויוצא טעים (וגם בצק שנוח לעבוד איתו)
כל פעם שאני מכינה אני מתלבטת אם להקפיץ בשביל להחמיא, אז אם ממילא קפץ מנצלת כדי להודות!!!
אפשר בתנור לחסוך את טגון הפיתות?סיר טיגון חשמלי. - צ'יפסר בלע''ז
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: