כן. מושט מתבשל מאד מהר - בתנור 12-15 דקות.הברקה לשים בטוסטר!!!
אהבתי...
זה יוצא מספיק מבושל?
מחכה למתכון!!!בשבתות בהן אני רוצה לפנק אבל בזמן קצר אני מכינה טירמיסו (מזויף) של וניל-קוקוס וריבת חלב.
אמנם דורש הקצפה אבל אין צורך בתנור ואין צורך לנקות את הקערה בין הקצפה אחת לשניה.
והטעם? כמו עוגה שהשקיעו בה שעות
עריכה: לא עונה על תנאי האשכול לעניין הכלים אבל קל למדי. אפרסם מתכון מצולם בשישי בעז"ה.
מצטרפת לשאלה.הברקה לשים בטוסטר!!!
אהבתי...
זה יוצא מספיק מבושל?
אפשר עם כוסמת (קאשע) במקום קוסקוס- הרבה יותר בריא!קוסקוס חלבי - נתתי פה מתכון כבר כמה פעמים. ילדים משוגעים על זה:
מערבבים עם קוביות חמאה ומים רותחים ומכינים לפי הוראות היצרן. (בקערה או במיקרוגל).
מוזגים לצלחות עמוקות ומוסיפים אשל / יוגורט ומדללים בחלב למי שרוצה.
לתיבול מלוח- מוסיפים ביחד עם המים הרותחים מלח. (את הילדים הרגלתי לקוסקוס בלי מלח).
לתיבול מתקתק- מוסיפים למים הרותחים מעט סוכר וקינמון.
אני מכינה עם קוסקוס מסולת חיטה מלאה- יש בכל המרכולים ולדעתי הוא יותר טעים.
כוסמת צריכה בישול למיטב ידיעתי.אפשר עם כוסמת (קאשע) במקום קוסקוס- הרבה יותר בריא!
אני מכינה הרבה פעמים, קפוא ממש, שנתקעת...מצטרפת לשאלה.
אם הדג קפוא, לא יוצאים מלא מים באפיה?
ואין לזה טעם 'דגי' מידי?אני מכינה הרבה פעמים, קפוא ממש, שנתקעת...
בעיקר מושט ולא יוצא הרבה מים, ממש קצת.
עדיין זה מאכל מהיר וקל להכנה (גם אם פחות מהקוסקוס) ובריא יותר.כוסמת צריכה בישול למיטב ידיעתי.
קוסקוס מוכן משקית לא עובר בישול אלא תהליך קצר יותר.
לא.ואין לזה טעם 'דגי' מידי?
יש לזה טעם מזעזע....ואין לזה טעם 'דגי' מידי?
סוג של דיסת סולת.קוסקוס חלבי - נתתי פה מתכון כבר כמה פעמים. ילדים משוגעים על זה:
מערבבים עם קוביות חמאה ומים רותחים ומכינים לפי הוראות היצרן. (בקערה או במיקרוגל).
מוזגים לצלחות עמוקות ומוסיפים אשל / יוגורט ומדללים בחלב למי שרוצה.
לתיבול מלוח- מוסיפים ביחד עם המים הרותחים מלח. (את הילדים הרגלתי לקוסקוס בלי מלח).
לתיבול מתקתק- מוסיפים למים הרותחים מעט סוכר וקינמון.
אני מכינה עם קוסקוס מסולת חיטה מלאה- יש בכל המרכולים ולדעתי הוא יותר טעים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: