מתכון לבצק פיצה טעים מאוד! בייתי ואוורירי.
לא מידי גבוה אבל בהחלט יש גובה.
בקיצור מושלם! שווה לנסות!
חשוב: המידות לפי כוסות מדידה
לבצק
500 גר' קמח
1 כף שמרים יבשים
1 כף מלח
1 כף סוכר
כוס עד כוס וחצי מים (לי הספיק כוס ורבע)
1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה
במיקסר עם וו לישה מערבבים את הקמח יחד עם השמרים. מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים.
תוך כדי לישה מוסיפים את השמן והמים. הבצק צריך להיות רך, חלק ומעט דביק. ממשיכים עם המיקסר 15 דק' - זה יגרום לבצק להיות אוורירי ותפוח.
מכסים את הקערה עם ניילון נצמד עד שיכפיל את הנפח.
לבנתיים מכינים את הציפוי. אין לי מתכון טוב לציפוי...
כשהבצק תפח מניחים על תבנית תנור בנייר אפיה משומן פותחים אותו בעזרת הידיים למלבן לכל שטח התבנית.
מחממים תנור ל 180 מעלות ומורחים את הציפוי שהכנתם ומניחים לעוד 20 דק' ולתנור 20 דק'.
בהצלחה!
לא מידי גבוה אבל בהחלט יש גובה.
בקיצור מושלם! שווה לנסות!
חשוב: המידות לפי כוסות מדידה
לבצק
500 גר' קמח
1 כף שמרים יבשים
1 כף מלח
1 כף סוכר
כוס עד כוס וחצי מים (לי הספיק כוס ורבע)
1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה
במיקסר עם וו לישה מערבבים את הקמח יחד עם השמרים. מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים.
תוך כדי לישה מוסיפים את השמן והמים. הבצק צריך להיות רך, חלק ומעט דביק. ממשיכים עם המיקסר 15 דק' - זה יגרום לבצק להיות אוורירי ותפוח.
מכסים את הקערה עם ניילון נצמד עד שיכפיל את הנפח.
לבנתיים מכינים את הציפוי. אין לי מתכון טוב לציפוי...
כשהבצק תפח מניחים על תבנית תנור בנייר אפיה משומן פותחים אותו בעזרת הידיים למלבן לכל שטח התבנית.
מחממים תנור ל 180 מעלות ומורחים את הציפוי שהכנתם ומניחים לעוד 20 דק' ולתנור 20 דק'.
בהצלחה!