מידע שימושי מתי מגיעים עיתוני פסח תשפ"ג?

מצב
הנושא נעול.

יעקב משה אדלר

משתמש צעיר
אל תורידו את הדיון לרמת חסידים/ ליטאים.. כבר מזמן שאין מסגרת בציבור וכל אחד עושה "מה בא לו" כשזה אצלו בבית...
יש בעיה של רמה בכתיבה החרדית, (ע"ע הקומיקסים ההזויים וכו') ומכיון שיש היום מתירנות ונגישות גבוהה בכל תחום, אז הספרות החילונית נכנסת בשוליים ויותר.

עיתונאות וספרות הם שתי מקצועות שונות לחלוטין,
עיתונאי חייב שיהיה לו אמינות כושר ניתוח נכון ומדויק, ואם לא הוא יקשקש שטויות ותחזיות פוליטיות שלא מחזיקות מים, יעידו לכך כל העיתונאים בציבור הכללי שרובם ככולם מחזיקים בתארים המעידים על מקצועיותם, ובשונה מכך העיתונאים בציבור החרדי שמקשקשים את עצמם לדעת.
סופר על אף שאין לו הכשרה מקצועית, יכול להיות שיש לו כשרון כתיבה, יעידו לכך מיטב הסופרים בציבור החרדי כגון מ. קינן, רותי קפלר, ועוד, מה עוד שבאמת אפשר לקנות המון ספרים מסופרים שאינם חרדים העוסקים בסוגיות כלליות של היסטוריה וכדו'.
הספרות החילונית הקלאסית היא אכן מזעזעת לקורא החרדי, אבל ישנם ספרים כלליים רבים כ"כ, כמו ביוגרפיות על מלחמות ומדינות, והיסטוריה שונה, ובזה הציבור החרדי השאיר חלל פנוי שאין במה למלאותו, למה אין ספרי ביוגרפיה טובים ומקצועיים, ספרי היסטוריה ואפילו פילוסופיה ופסיכולוגיה???

כבקרת רועה

משתמש פעיל
עריכה תורנית
הספרות החילונית הקלאסית היא אכן מזעזעת לקורא החרדי, אבל ישנם ספרים כלליים רבים כ"כ, כמו ביוגרפיות על מלחמות ומדינות, והיסטוריה שונה, ובזה הציבור החרדי השאיר חלל פנוי שאין במה למלאותו, למה אין ספרי ביוגרפיה טובים ומקצועיים, ספרי היסטוריה ואפילו פילוסופיה ופסיכולוגיה???
לא מבין מה אתה רוצה

ספרות קלאסית אתה מודה שהיא מזעזעת - אז לא כדאי להעתיק לציבור שלנו

ספרי מלחמות וביוגרפיות - אתה כותב [אני לא מכיר ולא לוקח אחריות ע"ז] שאין כל בעיה לקרוא סופרים חילונים

אז מדוע הסופרים החרדים צרכים לבזבז את זמנם ולטרוח לכתוב במיוחד לצבור החרדי אם אפשר לקרוא את של החילונים

יעקב משה אדלר

משתמש צעיר
לא מבין מה אתה רוצה

ספרות קלאסית אתה מודה שהיא מזעזעת - אז לא כדאי להעתיק לציבור שלנו

ספרי מלחמות וביוגרפיות - אתה כותב [אני לא מכיר ולא לוקח אחריות ע"ז] שאין כל בעיה לקרוא סופרים חילונים

אז מדוע הסופרים החרדים צרכים לבזבז את זמנם ולטרוח לכתוב במיוחד לצבור החרדי אם אפשר לקרוא את של החילונים
אנחנו הרי טוענים שיש לנו גם מה לספר, יש לנו היסטוריה אלטרנטיבית יש לנו גדולים אחרים ,אז בואו וניצור תוכן איכותי עבור הדברים הללו

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
מישהו רוצה למסור בבני ברק את עיתוני החג (של הנשים + מוסף סיפורים)?
מעונינת ב:
קטיפה
משפחה
קראט
מרוה לצמא
תודה רבה

ראיתי שהיה פה דיון מה עדיף לחג עיתון או ספר , מישהו פה הציע שתי ספרים במקום עיתון.
אז אני רוצה לומר עליי שקניתי גם וגם ספר אחד ועיתון (מארז אחד...), והיה זו החלטה נכונה.
אז אני רוצה לתת את עדותי, עיתון משפחה- היה שם כתבות ותוכן מרתק וטוב.
וספר ידידיה - ספר חדש בעברית, הוא היה רב מכר בארה''ב ותירגמו אותו לעברית, זהו ספר על מסע של בחור ישיבה, אני ממליץ בחום לכל אחד.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה