את זה יש לי (מקבלת במייל)לא מיתד אבל זה העדכון בנתים
רק המוכר במכולת אמר שרשום בעיתון משהו
ורצינו לבדוק את זה
את זה יש לי (מקבלת במייל)לא מיתד אבל זה העדכון בנתים
משפחה ובקהילה לאיש עיתונים השבוע?
הברקתיש טרגדיות גדולות מאלה
תאמין לי
לכאורה זה נכון שמבחינת חומר הקריאה משפחה עדיף על בקהילה על אף שבבקהילה יש כוכבים לא קטנים למשל יעקב ריבלין, יצחק פלדמן ועוד,לא מדברת על פתיחות וכו'
בקהילה ממש מאכזב מבחינת חומר קריאה
משפחה מגוון ומעניין
ואגב , מעניין אותי כל אלה שרושמים בנחרצות נגד משפחה
תהיו כנים עם עצמיכם ותשאלו רב או מורה הוראה- מה עדיף לשוטט משיעמום בפורום בפרוג ( שגם פה לא חסרו תקלות ובעיות ) או לקרוא שומו שמיים משפחה
הצביעות הזו מצליחה לחרפן אותי
נכון מאודאבל יש למשפחה משהו שלהרבה מהכתבים שם - למובילים שבהם - יש הרגשה שהם נהפכו למעין 'משפיעי' ו'מחנכי' הדור, 'מובילי דעת קהל' וכו' וכדו' שלפעמים זה קצת מציק ומכעיס.
הם צריכים לדעת את מקומם שהם בסה"כ אנשי תקשורת שאינם ראויים לשום הערכה מיוחדת ושהם גם לא שלוחי דרבנן להעביר מסרים בכל נושא שהוא.
דווקא נהנת כל שבוע מחדש מהטור שלונכון מאוד
וגם קצת מכעיס לקרוא את טורו של אריה ארליך שמנסה לחנך כל שבוע מחדש משהו או מישהו אחר
כאילו הוא איזה גדול הדור
מסכים איתך את זה באמת לא אהבתי. (כמו עוד הרבה דברים במשפחה ובקהילה)והוסיפו חטא על פשע שהכתב שמעון ברייטקוף נפגש עם קובי אריאלי שאינו נמנה על הציבור החרדי בלשון המעטה...
קצבורג וגרליץ מודיעים שהכל נטחן ונאפה אחר הפסח (או קמח יבש)מנויי יתד
האם היה רשום היום משהו על לחם מחיטה יבשה או משהו כזה?
ואם כן איזה מאפיה?
תודה רבה
ועל לחם לא רשום כלום?קצבורג וגרליץ מודיעים שהכל נטחן ונאפה אחר הפסח (או קמח יבש)
נכון מאוד
וגם קצת מכעיס לקרוא את טורו של אריה ארליך שמנסה לחנך כל שבוע מחדש משהו או מישהו אחר
כאילו הוא איזה גדול הדור
זה לא סותר, הוא כותב מאוד יפה רק מרגיש כאילו הוא איזה 'מחנך'.דווקא נהנת כל שבוע מחדש מהטור שלו
כל העלונים הוציאו חוברת מיוחדת לפרשת שמינימשפחה ובקהילה לא
יתד המבשר והמודיע - יחסית מצומצם
רגע - כרגיל (מחר היה בחנויות)
כל העלונים - חיכו - עלוני הציבור אין
באר הפרשה כרגיל
יש בעיה נוספת בעיתון משפחה שנראה כאילו הם בכח מנסים לדחוף את כולם לעבוד [גם בעבודות כמו מוסכניקים וכדו']לכאורה זה נכון שמבחינת חומר הקריאה משפחה עדיף על בקהילה על אף שבבקהילה יש כוכבים לא קטנים למשל יעקב ריבלין, יצחק פלדמן ועוד,
אבל יש למשפחה משהו שלהרבה מהכתבים שם - למובילים שבהם - יש הרגשה שהם נהפכו למעין 'משפיעי' ו'מחנכי' הדור, 'מובילי דעת קהל' וכו' וכדו' שלפעמים זה קצת מציק ומכעיס.
הם צריכים לדעת את מקומם שהם בסה"כ אנשי תקשורת שאינם ראויים לשום הערכה מיוחדת ושהם גם לא שלוחי דרבנן להעביר מסרים בכל נושא שהוא.
לשל ב'קורונה' שהם פימפמו ללא הרף על חובת הזהירות וכו' וכתבו בחריפות נגד אלה שאינם נזהרים לטעמם כאילו שאין גדולי הדור רבנים ואדמורי"ם שאחזו בשיטה אחרת מאותם הנזהרים.
סתם כתבתי כאב בטן שיש לי עליהם.
זכותכם לחלוק וכו' וכו'.
נ.ב. אני מנוי למשפחה.
חוץ מכתב אחד ישראלי צברי שירד לחו"ל והחליט שאפשר להעביר את מודל העבודה והפרנסה של חו"ל לארץ והוא "כאילו" לא מבין שבתכל'ס זה הרי לא אפשרי מכמה וכמה סיבות הגיוניות שאין לי כח לפרט לא ראיתי משהו מיוחד, אולי הפרסומות אבל זה כבר עניין של כסף...יש בעיה נוספת בעיתון משפחה שנראה כאילו הם בכח מנסים לדחוף את כולם לעבוד [גם בעבודות כמו מוסכניקים וכדו']
וחוץ מהראיונות אם הנהגי משאיות החרדים, והרופאים החרדים, והזמרים החרדים, והמנגנים החרדים, ו...חוץ מכתב אחד ישראלי צברי שירד לחו"ל והחליט שאפשר להעביר את מודל העבודה והפרנסה של חו"ל לארץ והוא "כאילו" לא מבין שבתכל'ס זה הרי לא אפשרי מכמה וכמה סיבות הגיוניות שאין לי כח לפרט לא ראיתי משהו מיוחד, אולי הפרסומות אבל זה כבר עניין של כסף...
גם עיתון המודיע פמפם בשכל וכתב דברים נוראים נגד אלה שלא שמרו.לשל ב'קורונה' שהם פימפמו ללא הרף על חובת הזהירות וכו' וכתבו בחריפות נגד אלה שאינם נזהרים לטעמם כאילו שאין גדולי הדור רבנים ואדמורי"ם שאחזו בשיטה אחרת מאותם הנזהרים.
והמנופאים החרדים וכו'וחוץ מהראיונות אם הנהגי משאיות החרדים, והרופאים החרדים, והזמרים החרדים, והמנגנים החרדים, ו...
האומץ לנסות ולשנות את הציבור החרדי ולהכניס כל מיני כתבות על דברים שהצנעה יפה להםהסכמתי עם הכל חוץ מזה:
גם עיתון המודיע פמפם בשכל וכתב דברים נוראים נגד אלה שלא שמרו.
דווקא בעיתון משפחה דוד דמן הסביר יפה מאד את השיטה שלו.
אבל הם באמת בטוחים שהם האלה שיצילו את הדור המסכן והם האחראים לדור שלנו...
מצד שני הם מעלים דברים מאד חשובים למודעות והאומץ שלהם בהחלט ראוי להערכה וחיקוי.
לדעתכם לא, לדעתי כן.האומץ לנסות ולשנות את הציבור החרדי ולהכניס כל מיני כתבות על דברים שהצנעה יפה להם
בהחלט לא ראויים לחיקוי ולהערכה
ולפני 30 שנה הצופה העלה כתבות שהיום המודיע מעלהלדעתכם לא, לדעתי כן.
לפני 15 שנה בתוך המשפחה העלה כתבות שהיום קראט מעלה, אז עוד 15 שנה קראט גם יעלה אותם..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: