מידע שימושי מתי מגיעים עיתוני פסח תשפ"ג?

מצב
הנושא נעול.

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים

יהודי פושט

משתמש פעיל
לא מדברת על פתיחות וכו'
בקהילה ממש מאכזב מבחינת חומר קריאה
משפחה מגוון ומעניין
ואגב , מעניין אותי כל אלה שרושמים בנחרצות נגד משפחה
תהיו כנים עם עצמיכם ותשאלו רב או מורה הוראה- מה עדיף לשוטט משיעמום בפורום בפרוג ( שגם פה לא חסרו תקלות ובעיות ) או לקרוא שומו שמיים משפחה
הצביעות הזו מצליחה לחרפן אותי
לכאורה זה נכון שמבחינת חומר הקריאה משפחה עדיף על בקהילה על אף שבבקהילה יש כוכבים לא קטנים למשל יעקב ריבלין, יצחק פלדמן ועוד,
אבל יש למשפחה משהו שלהרבה מהכתבים שם - למובילים שבהם - יש הרגשה שהם נהפכו למעין 'משפיעי' ו'מחנכי' הדור, 'מובילי דעת קהל' וכו' וכדו' שלפעמים זה קצת מציק ומכעיס.
הם צריכים לדעת את מקומם שהם בסה"כ אנשי תקשורת שאינם ראויים לשום הערכה מיוחדת ושהם גם לא שלוחי דרבנן להעביר מסרים בכל נושא שהוא.
לשל ב'קורונה' שהם פימפמו ללא הרף על חובת הזהירות וכו' וכתבו בחריפות נגד אלה שאינם נזהרים לטעמם כאילו שאין גדולי הדור רבנים ואדמורי"ם שאחזו בשיטה אחרת מאותם הנזהרים.
סתם כתבתי כאב בטן שיש לי עליהם.
זכותכם לחלוק וכו' וכו'.
נ.ב. אני מנוי למשפחה.

גימפל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אבל יש למשפחה משהו שלהרבה מהכתבים שם - למובילים שבהם - יש הרגשה שהם נהפכו למעין 'משפיעי' ו'מחנכי' הדור, 'מובילי דעת קהל' וכו' וכדו' שלפעמים זה קצת מציק ומכעיס.
הם צריכים לדעת את מקומם שהם בסה"כ אנשי תקשורת שאינם ראויים לשום הערכה מיוחדת ושהם גם לא שלוחי דרבנן להעביר מסרים בכל נושא שהוא.
נכון מאוד
וגם קצת מכעיס לקרוא את טורו של אריה ארליך שמנסה לחנך כל שבוע מחדש משהו או מישהו אחר
כאילו הוא איזה גדול הדור

יודע לשאול

משתמש צעיר
והוסיפו חטא על פשע שהכתב שמעון ברייטקוף נפגש עם קובי אריאלי שאינו נמנה על הציבור החרדי בלשון המעטה...
מסכים איתך את זה באמת לא אהבתי. (כמו עוד הרבה דברים במשפחה ובקהילה)
חוץ ממנו לא מצאתי פסול בדמויות האחרות. (חוץ מהעובדה שהפרויקט כולו משעמם בעיני ולא מובן לי למה הסופרים הם דמות כה נערצת שאמור לעניין מישהו מי השפיע עליהם... )
לעצם העניין, נכון שהרבה זמן לא קראתי בקהליה (אם כבר לבזבז על עיתון אני מעדיף משפחה) אבל זכור לי שגם שם יש דברים לא הכי חלקים, סבירות גבוהה שאני יכול למצוא לך בעיות גם בעיתון החג האחרון אם יהיה לי אותו

נערך לאחרונה ב:

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים

יהודי פושט

משתמש פעיל
נכון מאוד
וגם קצת מכעיס לקרוא את טורו של אריה ארליך שמנסה לחנך כל שבוע מחדש משהו או מישהו אחר
כאילו הוא איזה גדול הדור
דווקא נהנת כל שבוע מחדש מהטור שלו
זה לא סותר, הוא כותב מאוד יפה רק מרגיש כאילו הוא איזה 'מחנך'.
בנוסף לכך הם הרבה כותבים גם ש'משפחה' זה 'השופר' של גדו"י והיהדות החרדית (אל תיתפסו על המילה לא זוכר בדיוק מה אבל משהו בסגנון).
הנה מפורים ועד פסח הם לא הפסיקו לכתוב בגנות בחורי הישיבות - הפכו אותם לשנוררים וקבוצה בזויה שמטרידה אנשים ושורפים זמן - שאוספים כסף בפורים והם גם כתבו בגאווה על התגובות הנזעמות שקיבלו ולמה הם הכי צודקים ולא הבחורים.
התביישתי בשביל ברייטקופף (שנון וחדוד ובדר"כ כותב את האמת והמציאות), יוסקוביץ (לא מעניין במיוחד) והמחנך הדגול ר' אריה ארליך.

כבקרת רועה

משתמש פעיל
עריכה תורנית
לכאורה זה נכון שמבחינת חומר הקריאה משפחה עדיף על בקהילה על אף שבבקהילה יש כוכבים לא קטנים למשל יעקב ריבלין, יצחק פלדמן ועוד,
לשל ב'קורונה' שהם פימפמו ללא הרף על חובת הזהירות וכו' וכתבו בחריפות נגד אלה שאינם נזהרים לטעמם כאילו שאין גדולי הדור רבנים ואדמורי"ם שאחזו בשיטה אחרת מאותם הנזהרים.
סתם כתבתי כאב בטן שיש לי עליהם.
זכותכם לחלוק וכו' וכו'.
נ.ב. אני מנוי למשפחה.
יש בעיה נוספת בעיתון משפחה שנראה כאילו הם בכח מנסים לדחוף את כולם לעבוד [גם בעבודות כמו מוסכניקים וכדו']

נערך לאחרונה ב:

יהודי פושט

משתמש פעיל
יש בעיה נוספת בעיתון משפחה שנראה כאילו הם בכח מנסים לדחוף את כולם לעבוד [גם בעבודות כמו מוסכניקים וכדו']
חוץ מכתב אחד ישראלי צברי שירד לחו"ל והחליט שאפשר להעביר את מודל העבודה והפרנסה של חו"ל לארץ והוא "כאילו" לא מבין שבתכל'ס זה הרי לא אפשרי מכמה וכמה סיבות הגיוניות שאין לי כח לפרט לא ראיתי משהו מיוחד, אולי הפרסומות אבל זה כבר עניין של כסף...

קדוש!!!

משתמש פעיל
עריכה תורנית
חוץ מכתב אחד ישראלי צברי שירד לחו"ל והחליט שאפשר להעביר את מודל העבודה והפרנסה של חו"ל לארץ והוא "כאילו" לא מבין שבתכל'ס זה הרי לא אפשרי מכמה וכמה סיבות הגיוניות שאין לי כח לפרט לא ראיתי משהו מיוחד, אולי הפרסומות אבל זה כבר עניין של כסף...
וחוץ מהראיונות אם הנהגי משאיות החרדים, והרופאים החרדים, והזמרים החרדים, והמנגנים החרדים, ו...

כוכבית ארבעים ושלוש

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
הסכמתי עם הכל חוץ מזה:
גם עיתון המודיע פמפם בשכל וכתב דברים נוראים נגד אלה שלא שמרו.
דווקא בעיתון משפחה דוד דמן הסביר יפה מאד את השיטה שלו.
אבל הם באמת בטוחים שהם האלה שיצילו את הדור המסכן והם האחראים לדור שלנו...
מצד שני הם מעלים דברים מאד חשובים למודעות והאומץ שלהם בהחלט ראוי להערכה וחיקוי.

כבקרת רועה

משתמש פעיל
עריכה תורנית
וחוץ מהראיונות אם הנהגי משאיות החרדים, והרופאים החרדים, והזמרים החרדים, והמנגנים החרדים, ו...
והמנופאים החרדים וכו'

ואפילו במוסף בסיפורי החג הם מחדירים את האידולוגיה הזו באיזה סיפור על אחד שסיפר שהוא ר"ם בישיבה ובאמת היה טבח בישיבה

כבקרת רועה

משתמש פעיל
עריכה תורנית
הסכמתי עם הכל חוץ מזה:

גם עיתון המודיע פמפם בשכל וכתב דברים נוראים נגד אלה שלא שמרו.
דווקא בעיתון משפחה דוד דמן הסביר יפה מאד את השיטה שלו.
אבל הם באמת בטוחים שהם האלה שיצילו את הדור המסכן והם האחראים לדור שלנו...
מצד שני הם מעלים דברים מאד חשובים למודעות והאומץ שלהם בהחלט ראוי להערכה וחיקוי.
האומץ לנסות ולשנות את הציבור החרדי ולהכניס כל מיני כתבות על דברים שהצנעה יפה להם

בהחלט לא ראויים לחיקוי ולהערכה

כוכבית ארבעים ושלוש

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
האומץ לנסות ולשנות את הציבור החרדי ולהכניס כל מיני כתבות על דברים שהצנעה יפה להם

בהחלט לא ראויים לחיקוי ולהערכה
לדעתכם לא, לדעתי כן.
לפני 15 שנה בתוך המשפחה העלה כתבות שהיום קראט מעלה, אז עוד 15 שנה קראט גם יעלה אותם..

כבקרת רועה

משתמש פעיל
עריכה תורנית
לדעתכם לא, לדעתי כן.
לפני 15 שנה בתוך המשפחה העלה כתבות שהיום קראט מעלה, אז עוד 15 שנה קראט גם יעלה אותם..
ולפני 30 שנה הצופה העלה כתבות שהיום המודיע מעלה

זה שהציבור החרדי מידרדר זה לא אומר שזה בסדר

שיבת ציון

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
לא סטינו מהנושא ועברנו בטעות ללשון הרע?
שאלת הפתיחה הייתה: מתי מגיעים עיתוני פסח תשפ"ג (לחנויות)?
נראה לי שכבר הגיעו...

נ. ב.
ובבקשה לא להתחיל להסביר למה זה לא לשון הרע או שזה לתועלת, או שצריך לדעת או שכולם יודעים וכו'...

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה