איזה כיף שניסית!! בעז"ה גם תצליחי.@rutiz
תמיד חלמתי להכין מקרונים....
והנה זה הגיע בזכותך!!!
אז הכנתי את הבלילה,
לחצי הוספתי קפה נמס ולחצי השני הוספתי צבע מאכל ג'ל.
אפיתי על משטח סיליקון עם סימונים ודפנות קטנטנות.
כמה שאלות:
1. חלק מהתקרונים התפוצצו לי באפיה.
בנגלה הבאה הנמכתי את החום וזה לא עזר.
מה הסיבה לזה?
2. המקרונים לא ממש השתחררו בכיף מהמשטח סיליקון
ונשאר על המשטח כמו שכבה דקיקה.
מה הסיבה לזה?
3. בחלק מהמקרונים הצד התחתון-פנימי יצא חלול, כמו קערה קטנה.
מה הסיבה לזה?
4. אם המקרונים קצת מסטיקיים, זה אומר שהם לא מספיק אפויים?
הפצצתי בשאלות,
מקווה שתשתלטי...
אשמח לקבל תשובות לכל השאלות כדי שבפעם הבאה יצא לי טוב יותר.
ממש תודה על מתכונים ברורים ומופשטים!!!
שוקולד מריר ושמנת צמחית באותו יחס.יש מתכון לגנאש פרווה?
תודה על המענה!איזה כיף שניסית!! בעז"ה גם תצליחי.
לפי התמונה - חום גבוה מידי
תנסי להוריד 10 מעלות ולהאריך את זמן האפיה ב2-3 דקות
בוודאי. רק שימי לב לזלף רק על החלק הישר של הניר (אישית, אני מגהצת את הנירות כדי שלא יהיה לי קפל...)אפשר לאפות על נייר אפיה?
חודש מראש. לשמור במקפיא בשקית אטומה.כמה זמן אפשר להכין מראש?
או האם אפשר להכין ללא המילוי ולשמור בהקפאה?
תודהחודש מראש. לשמור במקפיא בשקית אטומה.
נעים להכיר -בוודאי. רק שימי לב לזלף רק על החלק הישר של הניר (אישית, אני מגהצת את הנירות כדי שלא יהיה לי קפל...)
מכירה. לי אישית בעסק יש קרטון של נירות אפיה ישרים שמגיעים בגודל הנצרך לינעים להכיר -
נייר אפיה בגליל.
מגוהץ וישר
ומתאים לתבניות הענקיות שלי.
יש פיתרון לזה?הוספתי צבע מאכל ג'ל כחול כדי לקבל תכלת.
לפני האפיה היה צבע מהמם וחי ואחרי האפיה נהיה סוג של ירוק-טורקיז דהוי. מה אפשר לעשות כדי שישאר בצבע החי והיפה?
תמיד הצבע דוהה.
מה המילוי ששמים בין 2 מקרונים?תמיד הצבע דוהה.
א. אפשר לשים צבע מאכל באבקה ואז זה יותר פיגמנטי
ב. אפשר לשים תבנית במסילה העליונה של התנור וזה עוצר מעט את הדהייה של הצבע
פיסטוק למשלמה המילוי ששמים בין 2 מקרונים?
המקרון ירוק אם זה משנה...
מעולה. יש לי הרבה.פיסטוק למשל
גנאש פיסטוק:מעולה. יש לי הרבה.
אבל מה ואיך עושים... אשמח להסבר...
ואוו תודהלקראת פורים באופק קבלתי הרבה בקשות לשתף בהכנת מקרון מושלם
אבל קל
בלי להסתבך עם מדחום וסירופ וכו'
אז קבלו -
הנה המתכון!
למקרון:
140 גרם סוכר
140 גרם חלבון
190 גרם אבקת סוכר
140 גרם אבקת שקדים
זהו.
אפשר להתחיל.
מחממים תנור ל140 מעלות טורבו.
במעבד מזון טוחנים את האבקות עד לקבלת תערובת מנופה ואחידה.
מקציפים חלבון, מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד לקבלת קצף תפוח ויציב 'מקור' שלא נופל
מאחדים את 2 התערובות ב3 פעימות - בכל פעם מעבירים שליש מכמות הקצף לתערובת האבקות ומערבבים היטב
ניתן להוסיף צבע מאכל רצוי ולערבב היטב
בעזרת שקית זילוף וצנטר חלק (לא חובה) מזלפים עיגולים במרווחים ומכניסים לאפיה
מומלץ לאפות באמצע התנור, רק תבנית אחת בכל פעם!
140 מעלות למשך כ20 דקות (תלוי בעוצמת התנור שלכם)
מומלץ לחלץ מהתבנית רק לאחר קירור מוחלט
המקרון מעולה!! בהקפאה.
למילוי ניתן להשתמש בגנאש שוקולד או במליות מוכנות - כרצונכן
בהצלחה!!!
קישור לסרטון לצפייה:
איך להכין מקרונים
מקרונים \ רותיז140 גרם סוכר140 גרם חלבון190 גרם אבקת סוכר140 גרם אבקת שקדיםאופן ההכנה:מחממים תנור ל140 מעלות טורבו.במעבד מזון טוחנים את האבקות עד לקבלת תערו...youtu.be
אודה לכל מי שתוכל לבקש פתיחה (אני מסוננת על ידי נתיב, ואין לי גישה לבקשת פתיחה בנטפרי)
שאלות? - אני פה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: