אני לא אוהבת את המראה השומני של הקרם, אז מורחת לה רק לפני שבת קרם לחות של פנטן לשיער מתולתל אבל לא רואה שזה מוריד נפח בצורה משמעותית...שלום שוקו,
יש מה שנקרא דירוג פנימי, לא מאד ממליצה, לפעמים זה רק מסרבל את הקוקו, ובורח קצוות, בטח לילדה קטנה.
את משתמשת בקרם לחות לשיער או סיליקון?
יש לנטורל קרם שיער על בסיס מים.אני לא אוהבת את המראה השומני של הקרם
הוא מוריד נפח?יש לנטורל קרם שיער על בסיס מים.
צפה בקובץ המצורף 1564946
אצלינו כן.הוא מוריד נפח?
מוכרים את הקרם הזה בשאול תמרוקים ודומיו?מניסיון אישי של ילדה עם שיער נפוח -
ניסיתי את כל הקרמים שבעולם כולל כאלה שמשמשים לפאות. שום דבר לא עזר
עד שמישהי המליצה לי על קרם מסוים של חברת BEST - זה קרם באריזה אדומה ויש להם כל מיני סוגים
אני לקחתי לשיער מתולתל, הרעיון העיקרי זה לשים את הקרם כשהשיער רטוב- בלילה אחרי מקלחת
(לא כתוב את זה בהוראות - זה פשוט עובר מפה לאוזן)
לא האמנתי אבל זה עבד! ממליצה מאד
לא יודעת, אני קניתי את זה בחנות שנקראת פרפקטמוכרים את הקרם הזה בשאול תמרוקים ודומיו?
נראה לי שכן...מוכרים את הקרם הזה בשאול תמרוקים ודומיו?
לא יודעת ממי שמעת את זה.האם יעזור לספר מדורג את השיער ואז הנפח קצת ירד בהדרגה?
שמעתי פעם שלא מומלץ לדרג שיער מתולתל, אשמח לשמוע מניסיון.
נכון, רק שאני גם מסתבכת בבוקר איך להחליק לה את הלמעלה עד הקוקו בלי לסרק את הקוקו...בכללי צריך לשים קרם רק על שיער רטוב
ולא לסרק שיער יבש, זה מפרק את התלתלים ויוצר מראה נפוח ומפוזר....
לפעמים הפתרון הוא רק לאסוף את השיער בצמות וכו'
ומה לגבי לאסוף חזק בערב, מיד אחרי מקלחת (+קרם על בסיס מים של נטורל) ואז בבוקר לא צריך לסרק שוב, מספיק לעבור קלות עם היד או עם מברשת שבת (עם שיער כמו של כובעים) וגם זה רק על החלק שצריך להיות מתוחנכון, רק שאני גם מסתבכת בבוקר איך להחליק לה את הלמעלה עד הקוקו בלי לסרק את הקוקו...
כשאני מסרקת עם מסרק מרגיש לי שנוצרים קשרים באזור הגומיה, יש טיפ לזה?
לא נח לה קוקו חזק בלילה, ובבוקר קמה קצת מפוזרת...ומה לגבי לאסוף חזק בערב, מיד אחרי מקלחת (+קרם על בסיס מים של נטורל) ואז בבוקר לא צריך לסרק שוב, מספיק לעבור קלות עם היד או עם מברשת שבת (עם שיער כמו של כובעים) וגם זה רק על החלק שצריך להיות מתוח
אולי לא מאד חזק, אבל ממוקם איפה שתרצה לעשות בבוקרלא נח לה קוקו חזק בלילה, ובבוקר קמה קצת מפוזרת...
אבל אנסה למרוח לה קרם בלילה ולסרק עם מברשת רכה
תודה!
הצמה שהיא ישנה איתה בלילה מחזיקה לבוקר או עושה לה צמה חדשה?מה שאני עושה למתולתלת שלי,
בלילה אחרי המקלחת צמה רופפת מאוד.
קניתי תרסיס למים, וכל בוקר משפריצה, מעל זה מורחת
קצת קרם.
על קוקו רגיל אנחנו לא חולמים עדיין, אלא א"כ נפציץ בקרם..
פשוט עושים צמה או קוקו בועות, איך שקוראים לזה
עם קשת יפה או סיכות היא נראית מטופחת מאוד
תקופה מאד ארוכה עשינו (כמה שנים) אבל השיער התארך והקוקס כבר לא נראה יפה...ואם לעניין לגיל שלה, אולי אפשר בכלל לארוז לקוקס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: