מי שבד''כ מפריע בלילה לשכנים בסוכה לידו, יש לו הרבה מה לפחד השנה..
טוב, הגיע הזמן להעביר את הסוכות לגגות (לא צמוד לשפת הגג כי אז יכולים לראות את הסוכה !)
מלשון החוק, אני לא בטוח שסוכה ציבורית בכלל האיסור.3. לקנוס מתקהלים בסוכות ציבוריות.
טוב שלא לבונקרים.טוב, הגיע הזמן להעביר את הסוכות לגגות (לא צמוד לשפת הגג כי אז יכולים לראות את הסוכה !)
הם לא יעשו את זהלא בעיה להם להרים מסוקים
לידיעתכם כל יום יש מסוק משטרתי בשמי בני ברקהם לא יעשו את זה
אתה יודע כמה עולה להרים מסוק ??
לא שווה כלכלית בשביל כמה שקלים (יחסית למסוק) להרים מסוק לאויר (בשביל הצלת חיים זה כן שווה להם)
יש רחפן...הם לא יעשו את זה
לא שווה כלכלית בשביל כמה שקלים (יחסית למסוק) להרים מסוק לאויר (בשביל הצלת חיים זה כן שווה להם)
זה באמת רעיון !טוב שלא לבונקרים.
הם לא יעשו את זה
בערב ר"ה הסתובב לי מעל הבית מסוק משטרתיהם לא יעשו את זה
בערב ר"ה הסתובב לי מעל הבית מסוק משטרתי
הסיומות הללו אהובות עליי במיוחד.כאן סיימתי, ב"ה הצלחתי בשבוע האחרון עד הערב להימנע / למעט מלהגיב באשכולות קורונה מקווה להמשיך הלאה.
מה באמת הוא עושה שם?לידיעתכם כל יום יש מסוק משטרתי בשמי בני ברק
אני מקווה שהבנתם שזה בבדיחה.זה באמת רעיון !
רק שבבונקרים אין איפה לשים סכך
מכוון את הניידות משטרה לאן שיש התקהליות...........מה באמת הוא עושה שם?
חוץ מלרתק את הילדים שלי....
אמיתי?מכוון את הניידות משטרה לאן שיש התקהליות...........
איפה שיש ילדים בלילהאמיתי?
איפה יש התקהלויות בלילה??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: