אז שיחתן מהר עוד כמה.אבל לי יש חבר שיש לו 16 ילדים והוא חיתן רק אחד..............
נווו באמת! הרעיון הובן...
התקהלות מעבר לגרעיני.
זה באמת אנושי יותר ופותר את הבעיה של זוגות צעירים...
אז שיחתן מהר עוד כמה.אבל לי יש חבר שיש לו 16 ילדים והוא חיתן רק אחד..............
כי מי ששרד את זה בטוח ישרוד את הקורונה.רגע .. רגע...
אמרו שמי שנוסע להורים לר"ה, אז שישאר שם עד שמיני עצרת (אולי התכוונו לעוצר שמיני)
אז ברור שעושים סוכות עם ההורים, לא????????
כנראה זה עונש על ההתחכמות ליסוע מוקדם...רגע .. רגע...
אמרו שמי שנוסע להורים לר"ה, אז שישאר שם עד שמיני עצרת (אולי התכוונו לעוצר שמיני)
אז ברור שעושים סוכות עם ההורים, לא????????
כי מי ששרד את זה בטוח ישרוד את הקורונה.
והתשובה האמיתית היא ש-כנראה זה עונש על ההתחכמות ליסוע מוקדם...
אסור חתונות, לא?אז שיחתן מהר עוד כמה.
יותר נכון הם בעצמם "לא יודעים" מה לעשות.והתשובה האמיתית היא ש-
אין תשובה!!
בכל חוק יש חורים, בכל דבר יש סתירות, על כל נושא יש מיליוני ויכוחים של ה"צמרת השלטונית"
הם בעצמם לא יודעים מה שהם אומרים,
לא סתם נאבד אמון הציבור.
לא ראיתי שכ''כ בעייתי להם להרים מסוק.הם לא יעשו את זה
אתה יודע כמה עולה להרים מסוק ??
לא שווה כלכלית בשביל כמה שקלים (יחסית למסוק) להרים מסוק לאויר (בשביל הצלת חיים זה כן שווה להם)
עוד ידונו השרים בצמצום התפילות במרחב הפתוח, כך שתפילות יותרו עד 20 איש מקסימום במרחב הפתוח ועד 10 מתפללים בשטח סגור.לא נכון. אסור להיות בבית כנסת.
לא אמרתי שהיא מנפחת. (למרות שבסתר ליבי אני בהחלט מאמינה גם בזה)יותר נכון הם בעצמם "לא יודעים" מה לעשות.
עדיין לא שמעתי שום תוכנית אופרטיבית של שום גורם איך להתמודד עם הזינוק המטורף הזה (גם לא בנט), כולם יודעים רק מה לא לעשות.
אהה, נזכרתי יש דרך טיפול פשוטה, פשוט להתכחש ולהגיד שהממשלה מנפחת את מספרי החולים והמתים
איך זה פוטר את הנגיף?ואגב- יש פיתרון יעיל יותר שהציעו-
לחייב את ביטוח לאומי לשלם פיצויים לנפגעי הקורונה ולמשפחות הנפטרים-
תוך זמן קצר תראו איך הרשימה מתאפסת.
התכוונתי לזה.איך זה פוטר את הנגיף?
יש אנשים שמעדיפים כסף על חיים..
או שהב"ל יכסלו את הנגיף??
מה התכוונת?
הלב יודע...................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!עדיין לא שמעתי שום תוכנית אופרטיבית של שום גורם איך להתמודד עם הזינוק המטורף הזה
אפשר להרחיב?הלב יודע...................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הבנתי... חזק!התכוונתי לזה.
קיבלתי במייל...לא המצאתי לבד.
זה אמיתי? המשפט האחרון??????????????חיביים לשמוע!!!
עד כמה שידוע לי, סגירת בתי הכנסת היתה חלק מהסגר ההדוק שהוחל בערב שבת האחרונה, מלבד יום הכיפורים שהוחרג.עוד ידונו השרים בצמצום התפילות במרחב הפתוח, כך שתפילות יותרו עד 20 איש מקסימום במרחב הפתוח ועד 10 מתפללים בשטח סגור.
כל רגע - שרי הממשלה מאשרים: צמצום התפילות וקנס על שהייה בסוכה זרה
באמצעות משאל טלפוני, שרי ממשלת ישראל מאשרים את צמצום התפילות וההפגנות, לצד קנס בסך חמש מאות שקלים על שהייה בסוכה של אדם אחרkore.co.il
השאלה כמה זה ישכנע אותו לוותר על הדוח,תמיד אפשר לומר לשוטר
"אני פה מלפני הסגר"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: