לנסוע היום להוריםוכעת שאלה רצינית, זו''צ עם מקרר שלא מכיל את כל סעודות החג, עם כירה חשמלית בודדת ובלי תנור וכו' וכו' (גרים קרוב להורים ומגורענים איתם יחד) מה אמורים לעשות?
לנסוע היום להוריםוכעת שאלה רצינית, זו''צ עם מקרר שלא מכיל את כל סעודות החג, עם כירה חשמלית בודדת ובלי תנור וכו' וכו' (גרים קרוב להורים ומגורענים איתם יחד) מה אמורים לעשות?
לא נראה לכם שזו התנשאות ?משהים ההבדל בין בני ברק לירושלים. מדהים.
כוחה של הנהגה טובה!
גרים ממש קרוב להוריםלנסוע היום להורים
ואז?לנסוע היום להורים
וואו, אני ממש לא בני ברקית...לא נראה לכם שזו התנשאות ?
זה בסדר.לא נראה לכם שזו התנשאות ?
כדאי שתדעו שיש לכולנו נטיה טבעית לקטלג אנשים ע"פ המגדר / מגזר / השתייכות קהילתית / מקום מגורים וכו' וכו', בכל מקום אבל בכל מקום ! יש כאלו ויש כאלו - לדוג' על הברסלבים צועקים שכולם נ נחים ומשוגעים בזמן שיש מאות אברכי משי בני עליה בברסלב וזה למה כי הנ נחים רוקדים ברחובות ואותם אנחנו רואים וכן הלאה בכל מקום ובכל עניין.וואו, אני ממש לא בני ברקית...
אבל נדהמת ושמחה לראות כל פעם את ההקפדה המוחלטת שם על הכללים, החנויות סגורות, האנשים עם מסיכות.
כמה שהשמיצו אותם- רמת הנפטרים ביחס לנדבקים מהנמוכות!
ויש להם תנאים סביבתיים קשים בהרבה.
אין ספק שזה נזקף גם לזכות ראש העיר ש"הוריד את הראש" ופנה למומחים על ההתחלה, ולרומי נומה שמפקד שם מצוין.
והכי מכולם- לאזרחים המדהימים שבעיניי- ברובם מקדשים שם שמים.
אני חושבת שלתושבים הצל"ש הראשון!!וואו, אני ממש לא בני ברקית...
אבל נדהמת ושמחה לראות כל פעם את ההקפדה המוחלטת שם על הכללים, החנויות סגורות, האנשים עם מסיכות.
כמה שהשמיצו אותם- רמת הנפטרים ביחס לנדבקים מהנמוכות!
ויש להם תנאים סביבתיים קשים בהרבה.
אין ספק שזה נזקף גם לזכות ראש העיר ש"הוריד את הראש" ופנה למומחים על ההתחלה, ולרומי נומה שמפקד שם מצוין.
והכי מכולם- לאזרחים המדהימים שבעיניי- ברובם מקדשים שם שמים.
נכון מאד!כדאי שתדעו שיש לכולנו נטיה טבעית לקטלג אנשים ע"פ המגדר / מגזר / השתייכות קהילתית / מקום מגורים וכו' וכו', בכל מקום אבל בכל מקום ! יש כאלו ויש כאלו - לדוג' על הברסלבים צועקים שכולם נ נחים ומשוגעים בזמן שיש מאות אברכי משי בני עליה בברסלב וזה למה כי הנ נחים רוקדים ברחובות ואותם אנחנו רואים וכן הלאה בכל מקום ובכל עניין.
ברוב הערים החרדיות המובהקות היחסיות נשמרת ולרגע לא אכנס כאן לדיונים.
כאן סיימתי, ב"ה הצלחתי בשבוע האחרון עד הערב להימנע / למעט מלהגיב באשכולות קורונה מקווה להמשיך הלאה.
וגם צוטט בשמם להשאיר בתי כנסת פתוחים.................בדקות האחרונות פורסם שיצא מכתב מר' חיים ור' גרשון להתפלל בחצרות לא להתארח בחג ולחבוש מסיכות...
אז למי ששוטר לא מזיז אולי זה מה שיגרום לו להשאר בבית...
אני לא מאמין שכל שוטר זב שכל
יוכל להיכנס לבית פרטי עם ילדים ולהתחיל לעורר מהומות
בגלל איזה שוטר משועמם ילדים קטנים יכנסו לטראומות?
מה קורה כאן???
הזוי!!!!!!!!!!
וגם צוטט בשמם להשאיר בתי כנסת פתוחים.................
איפה המקור ??החוק אושר!!!
נא להדפיס שלט: "ברוכים הבאים, מוזמנים להיקנס..."
גם בבתי מגורים הם עושים ביקורי פתע?גבירותיי ורבותיי, תרגיעו!
בתקנות האחרונות שאושרו נאסר אירוח בבית מגורים של אדם אחר, אך נותרה פרצה, שהפכה כעת למשמעותית מאד - סוכה. היא הרי לא 'בית מגורים של אדם אחר'.
הערב סגרו את הפרצה. זו שערוריה, אני מסכים. התנכלות. נכון. נוסח מחמיר מעט יותר. אמת.
אבל מכאן ועד פרנויות מהודרות - הדרך ארוכה.
השוטרים יערכו ביקורות בסוכות בדיוק כפי שערכו עד כה ביקורות בבתים.
המטרה היא: 1. להרתיע את הציבור מלנוע ממקומו. 2. לאפשר קנס למי ששב ממקום אירוחו (איפה ישנת? בסוכה. גם זה אסור. איזה כיף). 3. לקנוס מתקהלים בסוכות ציבוריות.
העוול הגדול: לפי הנוסח שדובר עליו, סוכה חמורה יותר מכל סוג אחר של אוהל או גגון, וזו אנטישמיות סלש אינקוויזיציה סלש רדיפת חרדים.
החוק אושר!!!
נא להדפיס שלט: "ברוכים הבאים, מוזמנים להיקנס..."
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: