גם אני הכנתי לסוף הצום של תענית אסתרבפעם האחרונה שעשיתי אותו. עשיתי ביום חמישי בצהרים התפחתי רק חצי שעה, הכנתי והכנסתי למקרר
נסעתי להורים שלי עם העוגות הלא אפויות ואפיתי אצלם לסוף הצום
יצא אבאלה ואמאלה
אפילו צילמתי אולי בהמשך אני יעלה תמונה
גם אני הכנתי לסוף הצום של תענית אסתרבפעם האחרונה שעשיתי אותו. עשיתי ביום חמישי בצהרים התפחתי רק חצי שעה, הכנתי והכנסתי למקרר
נסעתי להורים שלי עם העוגות הלא אפויות ואפיתי אצלם לסוף הצום
הנה שמרייגם אני הכנתי לסוף הצום של תענית אסתר
יצא אבאלה ואמאלה
אפילו צילמתי אולי בהמשך אני יעלה תמונה
אני הכנתי עם פודינג וניל. יוצא מעולהיש לי כמה שאלות, יכול להיות ששאלו את זה אבל אין לי כוח לשרשר...
באיזה גודל של כוסות להשתמש???
אפשרי עם פודינג וניל?
וחבילה של פודינג כמה זה בכוסות?
ממש תודה רבה
מצטרפת לשאלה@זהבהלה יש לי שאלה:
הכנתי כבר מספר פעמים את הפסים המוצלחים שלך.
הבעיה שהבצק יוצא לי דביקי, ואני צריכה המון קמח לרידוד. עכשיו הכנתי ושמתי רק 1 כוס מים וזה נראה מספיק רך וטוב. אבל מצד שני קצת שומני. מה דעתך? להוסיף אולי קמח?
הכנתי כמה פעמים עם המילוי הזה, יוצא מילוי וניל מעולה, הכנתי עם חלב שקדים במקום סויהמה המתכון של מילוי הוניל המוכר במאפיות?
כזה שנדבק לידיים...
הולך לפעמים עם ש'וקלציפס
רוצה להכין את השמרים לנסות פס עם זה.
4 חלמונים
1 1/2 כוס סוכר
2 כפות קורנפלור
לערבב בקערה
בסיר להרתיח 2 כוסות חלב סויה
להוסיף את מה שיש בקערה לערבב חזק
וכשרותח לסגור את האש ולהוסיף קצת שמן
אם מגעיל אותי הרעיון של לשים ביצה במילוי , במה אפשר להחליף?
וכן כתחליף ביצה במריחה העליונה, ילך טוב סילן מדולל? לא אוהבת למרוח ביצה..
את המתכון הזה אנחנו עושים כבר 10 שנים...החומרים לבצק- לשים בקערה לפי הסדר הזה:
2 כפיות מלח
1.5 כוס שמן
3 ביצים
7.5 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 כפות שמרים
1 ו3/4 כוס מים חמימים
להשאיר בקערה את החומרים ללא ערבוב 15 דקות!!
ורק אחכ לערבב במשך 8 דקות.
להתפיח שעה שלמה.
החומרים למילוי מערבבים במיקסר)
כוס שמן
חבילת פודינג שוקולד
ביצה
1/2 כוס מים
2 כוסות סוכר
1 כוס קקאו
החומרים לפרורים:
1/4 כוס שמן
כוס קמח
3/4 כוס סוכר
אופן הכנת הפסים:
אחרי שהבצק תפח שעה מחלקים את הבצק ל4 וכל חלק מחלקים ל2 .
מרדדים כל חלק למלבן לא דק ומורחים במילוי שוקולד.
מרדדים לרולדה ומלפפים אחד בשני את 2 הרולדות הסגורות ומעבירים לתבנית אינגליש קייק . (סהכ י וצא 4 פסים )
נותנים התפחה של עוד שעה ומורחים בביצה ומפזרים פרורים.
אופים כ25 דקות (אני אפיתי על 200 וקצת יותר זמן אבל יש לי תנור דפוק..)
אני עשיתי קילו קמח (מנופה של יש, יע?!) ושאר החומרים עם כוס ח"פ פשוטה, יצא בצק מושלםםם.. בלי שום קימוחים!אה, ועשיתי קילו קמח והשאר עם כוס חפ חמה, אבל יצא מעט דביק, אז הוספתי חצי כוס קמח. עדיין היה דביק אבל ברמה שקמחתי טיפה תמערון, והיה תענוג לרדד כי הבצק רך ומתרדד בלי מאמץ פיזי..
סוף סוף יכלתי לרדד בלי לקרוא לבעלי לעשות את זה
אלפי תודות על המתכון.
או שמרים לא טרייםסליחה על ההקפצה
למה הבצק לא תופח??? עשיתי הכל לפי ההוראות כבר למעלה משעה בהתפחה ואין שינוי ניכר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: