שמרים יבשים?אגב מה עושים עם חבילה של שמרים פתוחה? לשמור במקרר? להקפיא?
מצויינים במקרר לכמה חודשים.
שמרים יבשים?אגב מה עושים עם חבילה של שמרים פתוחה? לשמור במקרר? להקפיא?
תודהשמרים יבשים?
מצויינים במקרר לכמה חודשים.
עדיף במקפיאתודה
זהו ניסיתי הבצק לא היה קל למתיחהעדיף במקפיא
ובאשר לעוגה
אפשר לשים יותר מילוי, או יותר שכבות. זא לרדד לעלה הרבהה יותר דק וגדול ואז יש יותר מילוי לכל בצק...
אז הבצק לא תפח מספיקזהו ניסיתי הבצק לא היה קל למתיחה
הדרכה מדהימה!@זהבהלה הפעם ניסתי את המילוי מהמתכון המחודש
יצא טעים בדיוק כמו בקונדיטוריה!!
את הטכניקה לקחתי מאיזה אתר
צפה בקובץ המצורף 747201צפה בקובץ המצורף 747197
אותה מילויהדרכה מדהימה!
מה מרחת אחרי הרידוד השני?
מהו המילוי?אותה מילוי
יש מצב... לכמ צריך לתפוח? אם כי כן הרגישו בעוגה אחרי האפיה שהיא תפחה מעולהאז הבצק לא תפח מספיק
שאלה עקרונית.קיבלתי מתכון מעולה לעוגת שמרים שוקולד עם פרורים מלמעלה, מתכון שמנצח את כל המתכונים שניסיתי..(מצורפת תמונה, לא הכי מדויק וסימטרי..)צפה בקובץ המצורף 549015
שווה לנסות!!!
יוצא אורירי, תפוח וטעיםםםם.
מהכמות הזו יוצא 4 תבניות אינגליש קייק.
החומרים לבצק- לשים בקערה לפי הסדר הזה:
2 כפיות מלח
1.5 כוס שמן
3 ביצים
7.5 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 כפות שמרים
1 ו3/4 כוס מים חמימים
להשאיר בקערה את החומרים ללא ערבוב 15 דקות!!
ורק אחכ לערבב במשך 8 דקות.
להתפיח שעה שלמה.
החומרים למילוי מערבבים במיקסר)
כוס שמן
חבילת פודינג שוקולד
ביצה
1/2 כוס מים
2 כוסות סוכר
1 כוס קקאו
החומרים לפרורים:
1/4 כוס שמן
כוס קמח
3/4 כוס סוכר
אופן הכנת הפסים:
אחרי שהבצק תפח שעה מחלקים את הבצק ל4 וכל חלק מחלקים ל2 .
מרדדים כל חלק למלבן לא דק ומורחים במילוי שוקולד.
מרדדים לרולדה ומלפפים אחד בשני את 2 הרולדות הסגורות ומעבירים לתבנית אינגליש קייק . (סהכ י וצא 4 פסים )
נותנים התפחה של עוד שעה ומורחים בביצה ומפזרים פרורים.
אופים כ25 דקות (אני אפיתי על 200 וקצת יותר זמן אבל יש לי תנור דפוק..)
בהצלחה!!!
אני עושה עם קילו קמח וכוסות של שתיה חמה כמה שהמליצו פה כמה וכמה ניקיות..שאלה עקרונית.
מדובר על קילו קמח בעצם?
המתכון השני של זהבהלה - אם אני לא טועה- כוס שוקולית כוס קקאו וכוס סוכר ולהוסיף שמן לתערובת כמו טחינה שיהיה נוח למרוח לא מדי צמיגימהו המילוי?
הכנתי מליון פעמים את המתכון, ואני מכינה בדיוק כפול במילוי, אני ממש מתפלאת איך יוצא מספיק שוקולדי עם כמות המילוי הנ"ל, והרבה ניקיות אמרו שיצא מצויין, ולדעתי רק עם כמות כפולה זה יוצא באמת מוצלח.הי,
אתמול הכנתי אחרי תקופה ארוכה שלא הכנתי.
העוגות נראו מושלמות
אבל סה"כ לדעתי היה יותר טעם של בצק מאשר של שוקולד מה הסיבה?? פשוט למרוח יותר?
אגב מה עושים עם חבילה של שמרים פתוחה? לשמור במקרר? להקפיא?
זהו יש מצב שלא שמתי מסםפיק מילוי ...הכנתי מליון פעמים את המתכון, ואני מכינה בדיוק כפול במילוי, אני ממש מתפלאת איך יוצא מספיק שוקולדי עם כמות המילוי הנ"ל, והרבה ניקיות אמרו שיצא מצויין, ולדעתי רק עם כמות כפולה זה יוצא באמת מוצלח.
נשאר לך מילוי?זהו יש מצב שלא שמתי מסםפיק מילוי ...
אחת העוגות ההכי טובות שטעמתי.קיבלתי מתכון מעולה לעוגת שמרים שוקולד עם פרורים מלמעלה, מתכון שמנצח את כל המתכונים שניסיתי..(מצורפת תמונה, לא הכי מדויק וסימטרי..)צפה בקובץ המצורף 549015
שווה לנסות!!!
יוצא אורירי, תפוח וטעיםםםם.
מהכמות הזו יוצא 4 תבניות אינגליש קייק.
החומרים לבצק- לשים בקערה לפי הסדר הזה:
2 כפיות מלח
1.5 כוס שמן
3 ביצים
7.5 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 כפות שמרים
1 ו3/4 כוס מים חמימים
להשאיר בקערה את החומרים ללא ערבוב 15 דקות!!
ורק אחכ לערבב במשך 8 דקות.
להתפיח שעה שלמה.
החומרים למילוי מערבבים במיקסר)
כוס שמן
חבילת פודינג שוקולד
ביצה
1/2 כוס מים
2 כוסות סוכר
1 כוס קקאו
החומרים לפרורים:
1/4 כוס שמן
כוס קמח
3/4 כוס סוכר
אופן הכנת הפסים:
אחרי שהבצק תפח שעה מחלקים את הבצק ל4 וכל חלק מחלקים ל2 .
מרדדים כל חלק למלבן לא דק ומורחים במילוי שוקולד.
מרדדים לרולדה ומלפפים אחד בשני את 2 הרולדות הסגורות ומעבירים לתבנית אינגליש קייק . (סהכ י וצא 4 פסים )
נותנים התפחה של עוד שעה ומורחים בביצה ומפזרים פרורים.
אופים כ25 דקות (אני אפיתי על 200 וקצת יותר זמן אבל יש לי תנור דפוק..)
בהצלחה!!!
אני אופה את העוגה הזו קבוע מאז ש @זהבהלה פרסמה, לא מוותרים עליה!! יוצאת טעימה ומרשימה.אחת העוגות ההכי טובות שטעמתי.
הכנתי כבר כמה פעמים.
בכל הפעמים הבצק יצא דביק. לפעמים הסתדר אחרי ההתפחה ולפעמים לא.
אבל היה שווה את זה--- אחרי האפיה הטעם זהה... וגם הפירורים מסתירים...
טיפ קטן:
לא לאפות את כל 4 התבניות יחד צפופות בנגלה אחת, כדי שיאפו טוב גם בצדדים.
העוגה יוצאת גבוהה ומרשימה, ולכן כדאי שתוכל להאפות טוב מכל צדדיה.
יכול להיות באמת. כך זה אצלי בכל אופןאני אופה את העוגה הזו קבוע מאז ש @זהבהלה פרסמה, לא מוותרים עליה!! יוצאת טעימה ומרשימה.
לא ראיתי בעיה באפיית 4 תבניות יחד, כנראה תלוי בתנור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: