משפט עם אותו רעיוןאל תשאלי שאלות שאת לא רוצה לשמוע את התשובות עליהן.
לפעמים כשמישהו אומר "אני הכי בסדר"לפעמים כשמישהו אומר "אני הכי בסדר"
הוא מחכה שנסתכל לו בעיניים ונגיד
"אני יודע שאתה לא, ואני כאן בשבילך"
עדיין שווה לך לעשות שיטת מוח אחד, דהיינו להכניס למוח חוויה חיובית מאותם שנים, זה נקרא דמיון מודרך, ממש עוזר, כי המוח לא מבחין בין דמיון למציאות, ואם נותנים לו לדמיין משהו טוב, הוא מכניס את זה לדיסק קשיח במקום המציאות הכואבת שחווית. בהצלחההמשפט הזה: " ברגע שאת יכולה לספר את הסיפור שלך בלי לבכות סימן שהחלמת"
ואני אסביר בתור אחת שעברה חרם ועברתי בגלל זה באמצע שנה לימודים (חרם של שנתיים..)
אז כשהייתי מספרת לחברות שלי בהתחלה למה עברתי ומה עברתי הייתי בוכה אבל כשהפסקתי לבכות הבנתי שזהוא זה מאחורי (היום ברוך ה' התחתנתי.)אבל....
וואו נשמע קשוח מעניין איך הצלחת להחלים מזה כאחת שגם הוחרמה... לא נראה לי שמחלימים לחלוטין מעבירים את זה אגף במוח. וזה נהיה חלק מסיפור החייםהמשפט הזה: " ברגע שאת יכולה לספר את הסיפור שלך בלי לבכות סימן שהחלמת"
ואני אסביר בתור אחת שעברה חרם ועברתי בגלל זה באמצע שנה לימודים (חרם של שנתיים..)
אז כשהייתי מספרת לחברות שלי בהתחלה למה עברתי ומה עברתי הייתי בוכה אבל כשהפסקתי לבכות הבנתי שזהוא זה מאחורי (היום ברוך ה' התחתנתי.)אבל....
לדעתי היא לא עברה את זה, זה נמצא היכן שהוא במוח, חייבת לעבור דמיון מודרך, או קינסיולוגיהוואו נשמע קשוח מעניין איך הצלחת להחלים מזה כאחת שגם הוחרמה... לא נראה לי שמחלימים לחלוטין מעבירים את זה אגף במוח. וזה נהיה חלק מסיפור החיים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: