דומה לזה*עדיף לנסות ולטעות מאשר לתהות לתמיד...
לכל אחד יש את הילד הפנימי הקטן שלפעמים רוצה לקבל ביטוי ובמה,משל: אין לי כח ל... - נו, מה אתה ילד?
ההוא פגע בי ואמר ש... - נו, מה אתה ילד?
אני מרגיש אכזבה כי.. - נו, מה אתה ילד?
עד שאתה גדל ואומר את זה לעצמך!
ומה עם המאזינים???צריך לנגן גם אם יש לך אלף שגיאות
ואווו זה כ"כ נכון וחזקלפעמים אנשים בוכים לא מפני שהם חלשים,
אלא מפני שהם היו חזקים יותר מדי זמן.
אמת. יש לו מקום 'לפעמים'.לכל אחד יש את הילד הפנימי הקטן שלפעמים רוצה לקבל ביטוי ובמה,
למה זה רע?
כל דבר בחיים מתחיל בראש ונגמר בראשקושי הוא כמו פחד, לרוב זו רק אשליה
בטח!!אפשר להשתמש במשפט הזה?
אם אתה באמצע תקופה קשה ושואל את עצמך איפה הקב"ה-תזכור תמיד שגם מורה שותק באמצע מבחן...
אוי ואבוי, מה הכוונה אמא שלך? אמא זו המתנה הכי גדולה שיש בעולם!!!כלב שנובח לא נושך, אמא שלי
לא בטוחה שהמשפט הזה נכון, מי אמר? אולי אני כן יצליח לשנות את העולם, אלון מאסק לדוגמא חשב ועשה ושינה את העולם"אתה לא תשנה את העולם,
היו לפניך ויהיו אחריך...
אבל אתה כן יכול לשנות לאנשים את העולם שלהם'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: