אם הכוונה לטוב בעיינים שלנו, מי אמר???בסוף הרי תמיד טוב, אז אם לא טוב, כנראה זה לא הסוף...
הרב מטליון נראה לי קראו לומחלון אחד הביטו שניים
אחד ראה בוץ השני שמיים
הכל עניין של הסתכלות
ועוד משפט חזק מאוד באותו עניין, מפי אחד מקדושי מירון ז"ל שמסר מכתב לחברו ערב ל"ג בעומר (לא זוכרת את השם שלו לצערי אבל המשפט נחרט אצלי)
הקב"ה קבע את המצב, ואתה את המצב רוח...
היום אומרם החיים הם כמו אופניים חשמליות אם קשה לך סימן שנגמר לך הבטריההחיים הם כמו אופניים
אם קשה לך - סימן שאתה בעליה.
הרבה פעמים אנחנו אומרים, היה אמור להיות ככה וככה. הייתי אמור לקבל X,Y,Z. הייתי אמור להיות במצב הזה והזה.ממש אהבתי את ההרחבה של המשפט הנדוש..
לא ממש הבנתי, מה המסר?
החיים הם כמו אופניים משתמשים עד שבא ערבי ולוקח לך אותםהיום אומרם החיים הם כמו אופניים חשמליות אם קשה לך סימן שנגמר לך הבטריה
תודה!הרב מטליון נראה לי קראו לו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: