שניאור רובינשטיין
משתמש מקצוען
איזה רשת ?יש רשת קטנה ודי חדשה במו"ע שפרסמה בשבועות האחרונים מוצרים של KT, מעניין.
איזה רשת ?יש רשת קטנה ודי חדשה במו"ע שפרסמה בשבועות האחרונים מוצרים של KT, מעניין.
זה מכירה ללא כוונת רווח (ז"א מרויחים בלי כוונה...)לא אמרו שמשנת יוסף איננה למטרת רווח?!
אני לא יודע מה קורה לגבי החמאה!רק דבר אחד לא הנבתי
איך קשור החמאה לזה שמשנת יוסף פותחת רשת מרכולים
מכל הלב שיהיה להם בהצלחהיש רשת קטנה ודי חדשה במו"ע שפרסמה בשבועות האחרונים מוצרים של KT, מעניין.
אני די מפקפק בכךאני לא יודע מה קורה לגבי החמאה!
דבר אחד אני כן יודע
שמהרגע שיפתחו את החנויות שלהם
הצרכנים שמשלמים מכספם המלא על המוצרים כבר לא יצטרכו להדחף בחניונים או במקומות משונים אחרים
בכדי לקחת את המוצרים שהזמינו
אלא ייכנסו וייצאו בכבוד הראוי לאדם השפוי מן השורה
באיזה חלק אתה מתכוון?אני די מפקפק בכך
או שיפסיקו לקנות אצלו או שהוא יעלה את המחיריםבאיזה חלק אתה מתכוון?
כך אושר עד נפתח ממכירה שכונתיתאו שיפסיקו לקנות אצלו או שהוא יעלה את המחירים
הציבור שלנו צריך גם להרגיש את החסכון ולא רק לחסוך באמת
ימצאו איזה מכירה שכונתית אחרת
או שהוא יעלה את המחירים ואז באמת הוא יהיה כמו כל סופר אחר
תכל'ס קשה לי לראות אותו מוכר במחירים הללו את כל סוגי המוצרים + עומד בהוצאות של תחזוק חנות, עובדים וכו'
למה ללא רווח?, זה עסק לכל דבר.זה מכירה ללא כוונת רווח (ז"א מרויחים בלי כוונה...)
וברצינות - אני מעדיף שהם ירויחו וישקיעו במכירה ושירות טוב ומוצרים טובים וזולים מאשר שזה יהיה אירגון חסד
כל אחד והצרכים שלו,לא מבין למה חושבים שמשנת יוסף זולים, רוב המוצרים שלהם במחירים רגילים כמו ביש חסד או אושר עד, מי שרוצה לדוגמא, קורנפלקס תלמה עולה במשנת יוסף וכן ב''יש'' 16.90, אולי בירקות ופירות קצת יותר זולים, וזה ודאי לא שווה את הדוחף והביזיון ללכת כל שבוע לנקודה מוזנחת ולהסתער על הסחורה... ניסיתי את זה בשמיטה שאז היה נוח לי בגלל שהביאו הרבה מחו''ל אבל היום אני לא מתקרב...
אין הוצאות שילוח למכולת???ההוצאות שילוח יוצא יותר מלשכור חנות במיקום מרכזי + עובדים למשל כל השבוע? נשמע מוזר.
ברור שיש אבל לטענתם (מה שלא נשנע הגיוני ) עלות משלוח כל שבוע להרבה מקומות בנוסף למשלוח אחד למקום אחד יותר יקר מהשכרת המקוםאין הוצאות שילוח למכולת???
איך המוצרים מגיעים?
היכולת של משנת יוסף לעבור לחמאה אחרת היא זאת שמורידה את המחיריםהאם התחרות בעצם לא מורידה מחירים
הם יכולים לעשות משלוח ישירות למכירה בחניהברור שיש אבל לטענתם (מה שלא נשנע הגיוני ) עלות משלוח כל שבוע להרבה מקומות בנוסף למשלוח אחד למקום אחד יותר יקר מהשכרת המקום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: