זה מה קרה לי הגיע לאיזה חנות קיוסק קטנה בפאתי מודיעיןמזעזע המשלוחים דרכם
לי הגיע בירושלים לבית הנשיא
לא מתחיל להיות קרוב לבית שלי
אין כל כך המון חנויות ברחוב הזה ובפרט בחשמונאים.הגיע לי הודעה קולית שזה נמצא בחשמונאים
שאיזו מסעדת שף, לא הבנתי מה, מרחוב התירוש
מי יכול לעזור?
אני ממודיעין עילית
מאיפה את?אני מקבלת מהם הודעות קוליות ולא מבינהה כלום איפה זה כבר פעמיים הגיע לי כל פעם למקום אחר
עכשיו אומרים לי משהו המרכז העיר בית הלל 3 אולי? מישהו מכיר? יודע?
משהו התנסה במקרה כזה?קבלתי הודעה שהחבילה שלי בחנות בז'בוטינסקי בבני ברק הגעתי היום (קבלתי הודעה ביום שישי) והחבילה איננה הוא לא מוצא אותה בחנות מה עושים?????????
גם אני לא מצליחה להבין, מירושלים? משהו כמו פרובין? בן משהו מרכז העיראני מקבלת מהם הודעות קוליות ולא מבינהה כלום איפה זה כבר פעמיים הגיע לי כל פעם למקום אחר
עכשיו אומרים לי משהו המרכז העיר בית הלל 3 אולי? מישהו מכיר? יודע?
עדיף לך לנסות למכור אותןהי
הזמנתי נעליים משיין, ואחרי שהגיעו ראיתי שהם לא מתאימות לי..
אני רוצה להחזיר אותם דרך אקסלוט,
אבל אין לי מושג איפה יש סניף קרוב שלהם
באתר שלהם לא כתוב את רשימת הסניפים.
למישהי יש מושג לאיפה אני אמורה למסור אותם??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: