בד"כ יש אופציה לקבל מידיי את הכסף ליתרה אצלהם ואז בפעם הבאה שעושים שם קניות זה מתכזזלאחר שעבר יותר מחודש והחבילה שהזמנתי לא הגיעה, הם בישרו לי שהחבילה הוחזרה אליהם (?) למרות שלא ביקשתי להחזיר ואקבל זיכוי עד 30 (!) ימי עסקים. מוזר.
תבקשו בצטא' 20% ותתעקשו על זה הם בסוף יתנו,יש למשהו איזה קופון לת לי
אולי של משתמשים חדשים
עשיתי קניה גדולה 440 שח
באפליקציה יש יצירת קשראיפה הצאט?
אף אחד לא יכול לדעת! לפעמים יכול להגיע ב8 ימים ולפעמים גם כמה שבועות.מישו יודע תוך כמה זמן אמור להגיע משלוח?
אני צריכה לעוד 8 ימים.. יש סיכוי?
זה אומר שזה אצל החברת המשלוחים בארץ וכבר בקרוב אתם אמורים לקבל את החבילהרשום לי כבר כמה וכמה ימים באתר של 'GAASH' "נאסף על ידי חברת מייל אחרון", מישהו יודע מה זה אומר, ואיך אפשר לתקשר עם החברה הזאת, פשוט בטימו אין על זה עדכונים
מישהי נתקלה בתופעה--
באתר כתוב זה בנקודת האיסוף,
הלכתי וזה לא שם, לטענתם בכלל לא עובדים עם TEMU וזה באג באתר.
התכתבתי איתם בצאט, הם אמרו שלמען שמירה על פרטיותי אין להם גישה לנתונים איפה החבילה שלי,
הם החזירו לי את הכסף ונתנו לי פרטים על חברת השליחויות לדבר איתם.
חברת השליחויות לא מגיבה למייל...
כנראה החבילה ממתינה באיזה מקום עלום בלי שאני יכולה לאסוף אותה...
אם זה חבילה שמגיעה עד הבית השליח אמור להתקשר אליךגם לי אותו סיפור בדיוק!
קיבלתי מייל אתמול שהחבילה נמסרה - אני בודק מחוץ לבית אם החבילה נמצאת - והיא לא הייתה שם, הפחד הגדול שלי היה שהמנקה הערבי 'חשב' שזה זבל...
התכתבתי עם נציג והוא שאל אותי אם אני מעדיף לחדש את ההזמנה או לקבל בחזרה את הכסף - וביקשתי לחדש את ההזמנה.
נקווה לטוב.
אגב מצאתי אותה בסוף...גם לי אותו סיפור בדיוק!
קיבלתי מייל אתמול שהחבילה נמסרה - אני בודק מחוץ לבית אם החבילה נמצאת - והיא לא הייתה שם, הפחד הגדול שלי היה שהמנקה הערבי 'חשב' שזה זבל...
התכתבתי עם נציג והוא שאל אותי אם אני מעדיף לחדש את ההזמנה או לקבל בחזרה את הכסף - וביקשתי לחדש את ההזמנה.
נקווה לטוב.
איזה חברת שליחויות זה היה?אגב מצאתי אותה בסוף...
נציג מטמו נתן לי פרטים של חברת השליחויות,
והם מסרו לי את המיקום של החבילה-
שונה ממה שכתוב במייל...
אולי תנסה גם לדבר עם החברה עצמה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: