איזה גודל הקופסא בערךקופסאות מהממות מנסיון
הייתי ממליצה לקחת את השחור ולא את הלבן
השחור יותר קשיח
צפה בקובץ המצורף 1530002
מה נכנס שם?
נערך לאחרונה ב:
איזה גודל הקופסא בערךקופסאות מהממות מנסיון
השחור יותר קשיח
צפה בקובץ המצורף 1530002
תסתכלי לפי מה שהם כותבים במפרט של המוצר...איזה גודל הקופסא בערך
מה נכנס שם?
אני לא זוכרת איפהשימו לב שעכשיו יש מבצעים באלי אקספרס ובTEMU.
כך ששווה לנצל את ההזדמנות...
נראה לי שזה על האפליקציה, לא על האתר.אני לא זוכרת איפה
אבל קראתי איפשהו שאתר TEMU הוא לא בטיחותי ,כי פרטי האשראי והמיילים נשמרים אצלם במערכת
ומגישים נגדם תביעה ...
שמעתם על זה משהו?
או שבעצם צריך לפתוח על זה אשכול חדש
לדעתי פתחו על זה כבר את הנושא פה...אז אין טעם להעלות את זה בפורום זה...אני לא זוכרת איפה
אבל קראתי איפשהו שאתר TEMU הוא לא בטיחותי ,כי פרטי האשראי והמיילים נשמרים אצלם במערכת
ומגישים נגדם תביעה ...
שמעתם על זה משהו?
או שבעצם צריך לפתוח על זה אשכול חדש
חנות מומלצת לתבניות סיליקוןהאם תוכלו לעלות בבקשה קישורים של תבניות סיליקון לעוגה?
קופסאות מהממות מנסיון
השחור יותר קשיח
צפה בקובץ המצורף 1530002
פתחתי אשכול חדש.
למשלוחני מנות לאו דווקא קישורים מאלי אקספרס, מוזמנת להיכנס לשם...
תודה על האשכול
תבריקו לי איזה משהו למשלוח מנות כלה לשכנים אני באמצע להזמין מעלי וחייבת לסיים הערב ..
השמלות כבר הגיעו לי השבוע לקח קצת יותר מחודש..
סתם לידיעה חשובה: תבניות אלומיניום חייבות הכשר מהודר!! זה דבר שכל הכשר בסיסי מקפיד עליו מאוד שלא תיכנס תבנית אחת ללא הכשר מהודר מאוד (יש בזה בעיות אמיתיות של שומן ח"ו), לא שמעתי על רב אחד מפורסם שמתיר בלי הכשר. אפילו בארה"ב וכדומה מקפידים על זה מאודתבניות לעוגות- מהמם!
20 מקסים כוסות שחורים עם כוסות, קופקים כוסות חלקים, עגות כוסות מוכנים גבינה קצר גבינה גבינה גבינה. - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
צפה בקובץ המצורף 1540342
וואו הקופסאות השחורות שכתבת מההממות בטרוף!! אם אני רואה טוב זהה עם משלוח מנות בתוכו. אכפת לך לפרט מה וכמה נכנס???תודה!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: