הנה המשלוח מנות שלי משנה שעברה.
הצבעים- בהתאם לתחפושת של הבת שלי- אדום לבן.
והתכולה- מה שאני הייתי שמחה לקבל. ארוחת בוקר טעימה ופשוטה, משהו שכולם אוהבים. והעיקר- בצורה איסטטית ונקיה מאוד מאוד. שכמעט אין מישהו שלא ירצה לאכול.
עשיתי לחמניות זעתר. מטבל- רוטב פיצה. ושייק תותים טעיםםם. עם תבנית קאפקייק וקש תואם, ולמשפחה- גם תמונה של הבת שלי עם התחפושת במסגרת קטנה מתאימה.
מה הקשר לנון סטופ ואננס??א
אני עשיתי הכל על צבעים של אננס והוספתי עוד מאכלים שמצוייר אננס ורשמתי את נותנת נון סטופ
אתם נותנים נון סטופמה הקשר לנון סטופ ואננס??
אולי תלכי בכיוון של תה.. מאד אנגלימחפשת רעיון למשלוח מנות שמתאים למשמר המלכה /חייל אנגלי /או משהו בצבעים אדום כחול לבן
מחפשת רעיונות למשלוח מנות לצוות הציירות והצבעים שלנו
יכולה לתת לי רעיונות לביצוע של התחפושת,מחפשת רעיונות למשלוח מנות לצוות הציירות והצבעים שלנו
ראיתי משהו חמוד שהעלו לפרוג אי פעם:יכולה לתת לי רעיונות לביצוע של התחפושת,
צריכה לבן ו-3 בנות,
הבן בן 5 והבנות 3,2 ו4 חודשים.
כמו כן כמובן שאשמח לשמוע על רעיונות למשלוח מנות מתאים,
לגננות, מטפלת, שכנים והורים כמובן
להביא את המשלוח בתוך קנקן חלב, ולכתוב 'לא נותנים לחתול לשמור על החלב'...רעיון למשלוח מנות שהקשר של חתול- אבל רעיון ברמה-יש?!
בד"כ במעון אוספים כסף ממש כמה ימים לפני פורים. אולי תבדקי לפני שאת משקיעה כסף.פעם ראשונה שאני שולחת למעון משלוחי מנות.
יש לה 8 מטפלות. הם 3 קבוצות כולם באותו גיל וכולם ביחד ומטפלות בכולם. משום מה המטפלת שלה פחות נמצאת.
יש משלימות וכוח עזר זה יוצא לי 8 לא כולל המנהלת.
הם מאד אוהבות את הבת שלי. ואני חושבת שבאמת מגיע להם. ברובם הן מבוגרות חוץ מאחת רווקה.
השאלה מה אפשר לעשות שבאת יהיה מכובד ומצד שיהיה בתקציב נורמלי כי יש 9 משלחים להכין ...
אני מעצבת גרפית כך שמבחינה עיצוב וכד' אין לי בעיה לעשות דברים יפים ולהדפיס. אבל השאלה מה...
רעיון יפהלהביא את המשלוח בתוך קנקן חלב, ולכתוב 'לא נותנים לחתול לשמור על החלב'...
תעצבי הכל בתוך שק יפה ותכתבי 'חתול בשק'רעיון יפה
אבל אני צריכה משהו עם רעיון שמתאים להביא להורים
אין מיליםראיתי משהו חמוד שהעלו לפרוג אי פעם:
צפה בקובץ המצורף 1286635
ועוד כמה תמונות לביצוע של התחפושת
צפה בקובץ המצורף 1286636צפה בקובץ המצורף 1286638צפה בקובץ המצורף 1286639צפה בקובץ המצורף 1286641
מושלם,המשלוח מנות לשכנים שלנו השנה יהיה בעז"ה:
חשבנו מלא
במה למלא
ובסוף החלטנו על ממולא
שימלא ד' משאלות ליבכם לטובה
אז תמונה כמובן אין לי- אבל בעז"ה אני יכין גליליות ממולאות + חב' ערגליות קנויה / משהו בסגנון...
פורים שמח!!
אני מקווה רק שאת לא שכנה שלינראה לי אני ילך על זה גם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: