מידע שימושי משלוחי מנות - התחלתם לחשוב על רעיונות?

בתיה אנטמן

משתמש רשום
הנה המשלוח מנות שלי משנה שעברה.
הצבעים- בהתאם לתחפושת של הבת שלי- אדום לבן.

והתכולה- מה שאני הייתי שמחה לקבל. ארוחת בוקר טעימה ופשוטה, משהו שכולם אוהבים. והעיקר- בצורה איסטטית ונקיה מאוד מאוד. שכמעט אין מישהו שלא ירצה לאכול.
עשיתי לחמניות זעתר. מטבל- רוטב פיצה. ושייק תותים טעיםםם. עם תבנית קאפקייק וקש תואם, ולמשפחה- גם תמונה של הבת שלי עם התחפושת במסגרת קטנה מתאימה.

אולי יש לך את הכיתוב על הבקבוק?
כמוכן אשמח לקבל מתכון .
תודה רבה.

פלמינגו.

משתמש מקצוען
מחפשת רעיון למשלוח מנות שמתאים למשמר המלכה /חייל אנגלי /או משהו בצבעים אדום כחול לבן

goldiy

משתמש פעיל
מחפשת רעיונות למשלוח מנות לצוות הציירות והצבעים שלנו
יכולה לתת לי רעיונות לביצוע של התחפושת,
צריכה לבן ו-3 בנות,
הבן בן 5 והבנות 3,2 ו4 חודשים.

כמו כן כמובן שאשמח לשמוע על רעיונות למשלוח מנות מתאים,
לגננות, מטפלת, שכנים והורים כמובן

יופלה אפרסק

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
יכולה לתת לי רעיונות לביצוע של התחפושת,
צריכה לבן ו-3 בנות,
הבן בן 5 והבנות 3,2 ו4 חודשים.

כמו כן כמובן שאשמח לשמוע על רעיונות למשלוח מנות מתאים,
לגננות, מטפלת, שכנים והורים כמובן
ראיתי משהו חמוד שהעלו לפרוג אי פעם:
משלוח מנות לציירת.PNG

ועוד כמה תמונות לביצוע של התחפושת
ציירת.PNG
ציירת צילום.PNG
ציירת 2.png
ציירים.png

נערך לאחרונה ב:

לוכדת חלומות

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
פעם ראשונה שאני שולחת למעון משלוחי מנות.
יש לה 8 מטפלות. הם 3 קבוצות כולם באותו גיל וכולם ביחד ומטפלות בכולם. משום מה המטפלת שלה פחות נמצאת.
יש משלימות וכוח עזר זה יוצא לי 8 לא כולל המנהלת.
הם מאד אוהבות את הבת שלי. ואני חושבת שבאמת מגיע להם. ברובם הן מבוגרות חוץ מאחת רווקה.
השאלה מה אפשר לעשות שבאת יהיה מכובד ומצד שיהיה בתקציב נורמלי כי יש 9 משלחים להכין ...
אני מעצבת גרפית כך שמבחינה עיצוב וכד' אין לי בעיה לעשות דברים יפים ולהדפיס. אבל השאלה מה...

יופלה אפרסק

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
פעם ראשונה שאני שולחת למעון משלוחי מנות.
יש לה 8 מטפלות. הם 3 קבוצות כולם באותו גיל וכולם ביחד ומטפלות בכולם. משום מה המטפלת שלה פחות נמצאת.
יש משלימות וכוח עזר זה יוצא לי 8 לא כולל המנהלת.
הם מאד אוהבות את הבת שלי. ואני חושבת שבאמת מגיע להם. ברובם הן מבוגרות חוץ מאחת רווקה.
השאלה מה אפשר לעשות שבאת יהיה מכובד ומצד שיהיה בתקציב נורמלי כי יש 9 משלחים להכין ...
אני מעצבת גרפית כך שמבחינה עיצוב וכד' אין לי בעיה לעשות דברים יפים ולהדפיס. אבל השאלה מה...
בד"כ במעון אוספים כסף ממש כמה ימים לפני פורים. אולי תבדקי לפני שאת משקיעה כסף.
אני עשיתי בשנים האחרונות: ספל לנטילת ידים מעוצב, סט אפיה (רינג, שקיות זילוף, כוס מדידה), ברכה של הדלקת נרות שבת מראה כזה עולה 35 ש"ח, עיצוב של מגבות פנים יפות.

תמנון רב זרועות

משתמש מקצוען
אוטומציה עסקית
המשלוח מנות לשכנים שלנו השנה יהיה בעז"ה:
חשבנו מלא
במה למלא
ובסוף החלטנו על ממולא
שימלא ד' משאלות ליבכם לטובה

אז תמונה כמובן אין לי- אבל בעז"ה אני יכין גליליות ממולאות + חב' ערגליות קנויה / משהו בסגנון...

פורים שמח!!

goldiy

משתמש פעיל
המשלוח מנות לשכנים שלנו השנה יהיה בעז"ה:
חשבנו מלא
במה למלא
ובסוף החלטנו על ממולא
שימלא ד' משאלות ליבכם לטובה

אז תמונה כמובן אין לי- אבל בעז"ה אני יכין גליליות ממולאות + חב' ערגליות קנויה / משהו בסגנון...

פורים שמח!!
מושלם,
נראה לי אני ילך על זה גם...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה