מעדן טרה מוהילד שלי מתחפש לפרה משהו יכול לתת לי רעיון למשלוח מנות מקורי?
ראיתי שעשו:מחפשת רעיון מה אפשר לכתוב על משלוח מנות לשכנים רמזור (משהו ברוח התקופה...)
אלופה אמיתית!למי שבקשה- מצרפת.....
גם הסוכריה שלי מתחפשת לזהואני אשמח לרעיון למשלוח מנות להורים משהו שקשור לסוכריה הבנות שלי מתחפשות לסוכריות
את יכולה לקנות קוראסונים עם בקבוק שוקו או באגט עם גבינות ובקבוק ייןאתגר - רעיון למשלוח מנות לצרפתים?
משהו מנטלי? מאכלים אופיינים? כיתוב בצרפתית? פתגם?
רעיון חמוד ממשאת יכולה לקנות קוראסונים עם בקבוק שוקו או באגט עם גבינות ובקבוק יין
אני יודעת שאולי זה מידי מוקדם...
ויש את אלו שיאמרו שזה אפילו מוגזם!!
אבל החג האהוב על כולנו מתקרב
ואיך אפשר בלי לחמם לאחר את הלב???
אז אם רובנו התחילו לדאוג לתחפושות-
מה עם משלוחי מנות??
התחלתם לחשוב על רעיונות???
בואו יחד, נקבץ בפורום הזה את כל הרעיונות למשלוחי המנות...
יתקבלו בברכה משלוחים מכל הסוגים... רצוי כמובן שיהיו מקוריים!!
יהיה ממש מתוק מצדכם לצרף לכאן כיתובים מרגשים ואף מצחיקים
ואל תשכחו - תמונות!! יסדרו לנו את הדימיונות....
אז מחכים לרעיונות שלכם!!
תתחילו להפציץ... עד דלא ידע!!!!
איך את מחפשת אותם ? אני רוצה לעשות לבת ב3ואני אשמח לרעיון למשלוח מנות להורים משהו שקשור לסוכריה הבנות שלי מתחפשות לסוכריות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: