שכנים כמוכם- איכות לסביבהיש לכם רעיון מה לרשום לכנים בירוק ניתן לשלוח לי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אהבתי מאד!בשנה שעברה הכנתי "סושי" מסוכריות גומי לאחי הקטנים, אני הנשואה הבכורה- והם ממש מצפים למשלוח מנות אישי גם ממני...
מצרפת תמונה, ההכנה מאוד פשוטה ואת הצלחת קניתי בנקי 10.
אפשר לכתוב על זה:בשנה שעברה הכנתי "סושי" מסוכריות גומי לאחי הקטנים, אני הנשואה הבכורה- והם ממש מצפים למשלוח מנות אישי גם ממני...
מצרפת תמונה, ההכנה מאוד פשוטה ואת הצלחת קניתי בנקי 10.
ואוו, אין עליך! לקחתי את הקבצים להשתמש בהם. תודה
מה זה חציליה?
תודה רעיון מקסים!!!
ממה עשויים המקלות?
נכון, כך אמרתי באחת ההודעות. אבל שיתפתי אתכם למי עששיתי זאת ומדוע....התמונה מפינטרס
@בתוכנית-מרחב אונליין איך את מכינה גלידת שמנת ביתית?אנחנו נותנים:
מארז מוצרי חלב. (משתנה)
יחד עם קופסת גלידת שמנת ביתית.
אנשים ממש מתלהבים מזה.
וזה מאה אחוז שימושי
רעיון חמוד להורים, משפחה,
על המשפט "חיפשנו פה חיפשנו שם משפחה כזאת לא מצאנו בכל העולם"
תראו תבינו
מה אפשר לכתוב לגיסות ששולחים להם משלוח מנות בצבע כחול
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: