מצרפת צילום של הברכהמעניין אותי מאד!, ואם יש לך ברכה אשמח מאד אם תוכלי לעלות לי או לשלוח בפרטי
מצרפת צילום של הברכהמעניין אותי מאד!, ואם יש לך ברכה אשמח מאד אם תוכלי לעלות לי או לשלוח בפרטי
עם כיתוב בעברית??? מעניין לראות...
כנראה שאני לא השויגער שלך.
בכ"א עושה רושם שאכן יש לך שויגער נהדרת (וכנראה גם תקציב נהדר או לב רחב מאוד או גם וגם)
אהבתי את הרעיונות.
אגב, מה זה החציליה ? מתקן ממתכת לקליית חצילים ? זה אמור להיות 15 -20 ש"ח , לא ? או שאולי יש משהו אחר שאני לא מכירה ...
אולי כובע שוליים, או סל קניות כמו של פעם....השנה אני מחפשת רעיון איפה לשים דברים שקשורים לסבא וסבתא, חשבתי לחבר שתי זקנים של סבא בתפירה ולהכניס לתוכם, אבל זה נראה לי מידי קטן, אולי למישהו יש רעיון?
בע"ה מקווה לזכור מחר כי אין את זה פה עלי את הקובץ(כרגע בעבודה)אפשר בבקשה לשלוח את הדגלים שהדפסת?
ולמי שיש רעיונות נוספים למוצרים משתלמים למשלוח מנות- אשמח שתפרטו. תודה!!!
משהו פשוט מפעם... אולי יעזור לךיש למשהיא משהוא כבר מעוצב למוגש בחום?
כדי שלא אצטרך להטריח את עיצובים 2 המדהימה...
הטוב לב שלה זה משהוא שצריך לעלות על נס...
נראה לי שכל מי שנעזרת בשרותיה צריכה לשריין משלוח אחד אליה...
אשמח מאד אם תוכלי לשלוח לי גם את החוברת, גם הבת שלי מתחפשת לשפית, תודה גדולה מראש!גם הבן שלי מתחפש לשף, אני עיצבתי חוברת מתכונים קטנה למתכונים של פורים
ועוד עמודים ריקים למלא מתכונים חדשים אני יכולה לשלוח לך את החוברת שתהיה מוכנה...
מה לכתוב בו?
בהבנה/בנדיבות/באהבה נתתם ו-נתתם המוןואם תות בננה
יש רעיון לר"ת על הבננה?
שמעתי רעיון יפה,אשמח אם למשהיא יש רעיון מה לשים במשלוח מנות שקשור למלכות
הבת שלי מתחפשת לנסיכה ואני רוצה לרשום בברכה של המשלוח מנות:
מנסיכה של בית מלכות...
אפשר לעצב עם קופסאות מחנות ח"פ שיש עליהם כיתוב חלבי ובשרי, מכירה את זה?מחפשת רעיון למשלוח מנות קשור לתחפושת בשרי-חלבי.
ריאתם השנה את הבקבוקי זכוכית האלה?
שמשמשים לשייקים, לחלב ולכל מיני? איפה אפשר להשיג?
(גם שנה שעברה חיפשתי ולא מצאתי.........)
תודה רבהבהבנה/בנדיבות/באהבה נתתם ו-נתתם המון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: