אני רוצה שזה יהיה קשור איכשהו למיקימאוס (בצבעים או באלמנט של הסרט- הקרניים של המיקימאוס)איזה סרט גדול??
אם יש גם אני אשמחלעיצובים 2
אם כבר כולם מבקשים אז גם אני אבקש,
אפשר משהו על "עד חצי המלכות..." בהדגשה על החצי
ולהוסיף פורים שמח, בגודל של דף ממו
תודה לך מראש!
קודם כל, מצאתי לך את התמונה שחיפשתרעיון למשלוח לתחפושת של קוסם ושפן?
לא מה לשים במשלוח אלא מה לכתוב- יש הברקות?
שנה שעברה, הילדים שלי התחפשות לאפרוחים, עשיתי משלוח מנות בצבע צהוב, אם את רוצה תמונות אני אעלה
ולגננו עשיתי רעיות של ביצת עין וכתבתי "תודה שאת שמה עיו"
הי זה מדהים, עיצובים2 אני ממש נפעמת מהחסד הענק!!!
https://www.prog.co.il/threads/משלוח-מנות-לגננת-מטפלת.344193/#post-5339781מעניין אותי מאד!, ואם יש לך ברכה אשמח מאד אם תוכלי לעלות לי או לשלוח בפרטי
תיבות עץ אולי יהיה במקס סטוק במחלקת יצירה.מישהו יודע איפה אני משיגה תיבת עץ שבתוכה יכנס המשלוח מנות (לא גדולה מדי ולא קטנה)
הילדים שלי מתחפשים לנסיכים ואני רוצה לעשות משלוח מנות בתוך תיבה שתראה כמו תיבת אוצר
עם טבעות שוקולד זהב וכו'
מלכות וקסברגר...אשמח אם למשהיא יש רעיון מה לשים במשלוח מנות שקשור למלכות
עם כיתוב בעברית??? מעניין לראות...ניתי לחמותי שלט לדלת מאלי אקספרסס.
אפשר בבקשה לשלוח את הדגלים שהדפסת?יש לי להוסיף דברים כמו למשל: ציפס מקסיקנני, בוטנים אמריקאים, שוקולד שויצרי, ופל בלגי, אורז פרסי וכו.
ובכלל- יש לי רעיון אחר חמוד מאד על זה:
כותבים: שכנים/הורים כמוכם אין בכל העולם. הדפסתי דגלים קטנים של כל מדינה, חברתי לקיסם והדבקתי על כל מוצר את הדגל שלו. אפשר גם לצרף גלובוסים מפלסטיק שקונים בח"פ ולמלא בשקולדים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: